Şimdi Ara

Kopya korumalı DVD hazırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum kırılmayacak kopya koruması yok, ama en azından newbieleri enggeleyecek şekilde hazırlamak için bildiğiniz dvd kopya koruma programı var mı?

• Selamlar ;

Tam korumalı dvd yapmanın bir yolu var.Bunun için yapılmış bir program var, dvd kopyalarken şifre giriyorsunuz ve bu şifre girilmeden yanılmıyorsam dvd bile açılmıyor.Yakın zamanda tesadüfen nette okumuştum bu bilgileri ama tam olarak anımsayamıyorum.Bu programın adını bilen arkadaşlar paylaşacaklardır.

Saygılarımla.
  • Bir ara bende heveslendim böyle program için ama bulduğum programların tamamı ücretliydi o yüzden vazgeçtim

Artı dediğin gibi tam korumalı cd veya dvd henüz icat edilmedi
  • ücretli programların adları neydi? verebileceğin var mı?
  • alın o zaman
    serial vermek yasak o yüzden vermiyorum
    http://rs159l3.rapidshare.com/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=149291026651759182
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Tam korumalı dvd yapmanın bir yolu var.Bunun için yapılmış bir program var, dvd kopyalarken şifre giriyorsunuz ve bu şifre girilmeden yanılmıyorsam dvd bile açılmıyor.Yakın zamanda tesadüfen nette okumuştum bu bilgileri ama tam olarak anımsayamıyorum.Bu programın adını bilen arkadaşlar paylaşacaklardır.

Saygılarımla.

Arkadaş şifre girilerek açılan bir program istememiş anladığım kadarı ile... Nasıl ki satılan orjinal film DVD lerinde kopyalamaya karşı bir koruma oluyor (DİKKAT: açılmaya karşı değil) o da kendi yaptığı DVD lere bu şekilde kopya koruması koymak istiyor anlaşılan.. Bende az çok bu konuları bildiğimden yardımcı olmaya çalışayım.. Eğer DVD içeriğini kendin oluşturuyorsan Sony DVD Architect 4.0 kullanmanı tavsiye ederim.. Hem çok iyi bir DVD arbirimi oluşturabilir hemde DVD yi yazarken kopya koruması yapabilirsin... Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah birader. Deneyeceğim. Adnan Kardeş, linki PM atabilir misin?
  • Arkadaşlarwww.cdcopycenter.com da fiziksel olarak dvd lere kopya koruma yapılıyor. Şifre vs hiçbir şey yok. Layer mantığıyla özel olarak hazırlanıyor ve hiçbir şekilde kopyalanması mümkün olmuyor. Bilginiz olsun. Tabi dvd leri dvd playera takıp el kamerasıyla çekerseniz o kadarına yapacak birşey yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxipaket

Arkadaşlarwww.cdcopycenter.com da fiziksel olarak dvd lere kopya koruma yapılıyor. Şifre vs hiçbir şey yok. Layer mantığıyla özel olarak hazırlanıyor ve hiçbir şekilde kopyalanması mümkün olmuyor. Bilginiz olsun. Tabi dvd leri dvd playera takıp el kamerasıyla çekerseniz o kadarına yapacak birşey yok :)

LG sürücüler yıllardır yapıyor.

• Batuist B kullanıcısına yanıt
    Sony DVD Architect 4.0 da nasıl oldugunu söylermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur kartal

arkadaş 2007 de yazmış mesajı.allah gecinden versin de vefat etmiş bile olabilir.
  • quote:

10 sene önce yazdığım bir konu hakkında mı cevap istiyorsun? Maalesef DVD diye birşey kalmadı.. üzgünüm. yinede oluşturma aşamasında kopya korumalı olarak oluşturman gerekiyor. çok basit aslında aradan o kadar zaman geçsede hala hatırlıyorum ama DVD filan artık eski teknoloji.. Artık kullanmayalı uzun zaman oluyor. mesaj sayına bakılırsa bu mesajı okuyacağına da emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

arkadaş 2007 de yazmış mesajı.allah gecinden versin de vefat etmiş bile olabilir.

Ölmedim çok şükür hayattayım..
  • Arkadaşlar çok basit :)
    winrar açılır exe oluşturun dosyanızı vewrin şifreyi çekin dvd v.s herhangi bir medyaya :)
    kopya koruması yok ama en azından şifreli olmuş olucak...
  • clone dvd kullanalar buraya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.