Şimdi Ara

Kopya korumalı DVD'mi backup etmek için program önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bendeki DVD'de kopya koruması var. Arkadaşlarıma DVD yerine kopyasını vermek istiyorum. Kopyalamak (backup etmek) için program önerileriniz?

• DVD Shrink diye bir program kullanıyordum ben. Gayet basit ve güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopompus

Bendeki DVD'de kopya koruması var. Arkadaşlarıma DVD yerine kopyasını vermek istiyorum. Kopyalamak (backup etmek) için program önerileriniz?

sayın arkadaşım Clondvd programını indir ve kopyala
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

Bendeki DVD'de kopya koruması var. Arkadaşlarıma DVD yerine kopyasını vermek istiyorum. Kopyalamak (backup etmek) için program önerileriniz?

DVD Shink yeter de artar bile Clon DVD demo bir program ücretsiz değil yani ödemek gerekiyor.

DVD Shrink ile mucizevi sonuçlar elde edebilirsinhemde ücretsiz bir programdır, ben bu program ile belki 70-80 tane DVD kopyaladım bugüne dek.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

DVD Shink yeter de artar bile Clon DVD demo bir program ücretsiz değil yani ödemek gerekiyor.

DVD Shrink ile mucizevi sonuçlar elde edebilirsinhemde ücretsiz bir programdır, ben bu program ile belki 70-80 tane DVD kopyaladım bugüne dek.

bende internetten ClonDVD indirdim ücretsiz ve 8 aydır kulanıyorum para falanda vermedim her işimi görüyor yüzlerce DVD kopyaladım ama arkadaş hangi programı isterse onu kullansın kendi bilecegi iş

• bunları kullanan arkadaslar hdd ye attıktan sonra filmi bir de dvdye yazmayı denediler mi? bu anda da hata verebilir kopyakopruması nedeniyle??
    DVDDecrypter programını tavsiyeediyorum.

iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

bunları kullanan arkadaslar hdd ye attıktan sonra filmi bir de dvdye yazmayı denediler mi? bu anda da hata verebilir kopyakopruması nedeniyle??

iyi günler.

o programları kullanıyorum ve hiç bir hata vermedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi dvddecrypterdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

bunları kullanan arkadaslar hdd ye attıktan sonra filmi bir de dvdye yazmayı denediler mi? bu anda da hata verebilir kopyakopruması nedeniyle??

iyi günler.

Hem DVD Shrink ve hem de dvd decrypter yeni SONY ve WALT DISNEY filmleri kopyalıyamıyor..
  • anydvd ve clonedvde yi bir arada kullanırsan
    sorun çözülür
  • Kesinlikle dvd shrink.Hem ücretsiz hem sorunsuz her dvd player ile izleyebilirsin.Korsan satıcılar bile onu kullanıyor.
  • DVD Shrink, DVD Decrypter, DVD Fab Platinum.

Bu 3 tanesi ile kopyalayamadığım(koruma hatası veren) DVD hiç olmadı.
    600 den fazla DVD kopyaladım.

Saygılarımla.
  • any dvd ve clone dvd ikilisi çok iyi
  • dvd için bu clone dvd nin bir değişik versionu var o ne işe yarıo üzerinde tilki amblemi var?
  • DVD Decrypter ile şifreyi kırarak yedekleme yapmanız mümkün.

DVD Shrink programı ile de DVD9 (yani çift katmanlı, 8.5GB'lik DVD'ler) diskleri tek katmanlı DVD'ye sığacak şekilde sıkıştırmanız mümkün.

Yani bu 2 program hem ücretsiz, hem de çok iyi iş çıkarıyorlar, kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.