Şimdi Ara

Kopyala-yapıştır yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win8 build 8250 kullanıyorum.Normalde yazıları vesaire kopyalayıp başka bir yere yapıştırabilirken flash belleğimdeki müzikleri veya harddiskin diğer bölümündeki resimleri kopyalayamıyorum.Bir çözüm yolu var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

Win8 build 8250 kullanıyorum.Normalde yazıları vesaire kopyalayıp başka bir yere yapıştırabilirken flash belleğimdeki müzikleri veya harddiskin diğer bölümündeki resimleri kopyalayamıyorum.Bir çözüm yolu var mıdır acaba?

Beta sürüm sonuçta hata vermiş olabilir Copy Yapınca kopyalaması gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Mayıs 2012; 3:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Win8 build 8250 kullanıyorum.Normalde yazıları vesaire kopyalayıp başka bir yere yapıştırabilirken flash belleğimdeki müzikleri veya harddiskin diğer bölümündeki resimleri kopyalayamıyorum.Bir çözüm yolu var mıdır acaba?

Kopyalıyor fakat "paste" seçeneği gözükmüyor,yapıştırmayı denediğimde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Kopyalıyor fakat "paste" seçeneği gözükmüyor,yapıştırmayı denediğimde.

TuneUp Utilities 2012 programıyla sistemi optimize ediniz.. Sorun devam edersen

Win7 Ultimate öneriyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kopyala-yapistir bozuldu
    2 yıl önce açıldı
    Outlook Sürükle Bırak Hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.