Şimdi Ara

Kopyalama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarın hardiskinden flash belleğe ( 8 gb toshiba) film kopyalamak istiyorum film boyutu 4,87 fakat kopyalamıyor kopyalıyormuş gibi süre falan gösteriyor fakat kısa bir süre sonra
    belirttiğiniz hedef yok , Bu çevrimdışı bir konumu ya da boş bir CD ve ya DVD sürücüsü olabilir,Konumu denetleyip tekrar deneyin. diye bir karşıma çıkıyor. sorunun çözümü için yardımınızı bekliyorum arkadaşlar caps aşşağıda..

Kopyalama sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: robes

USB nin formatını sağ tıklayıp biçimlendirden NTFS ye çevirmeyi dene. Muhtemelen işe yarar.

Resmin alt kısmında gördüğün üzere DOSYA SİSTEMİ : NTFS'de zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserEndless -- 5 Ocak 2014; 1:35:42 >
  • aynı sorun bende var çözüm yok mu acaba
  • Konuya cevap gelmemiş. Benim de aynı sorunum var şuan da. ISO dosyasından bilgisayara kopyalama yapmaya çalışırken %8 e kadar kopyalıyor sonra resimde görülen hatayı alıyorum. USB bellek değil masaüstü PC benimki ve NTFS formatında HDD. Bunun özümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
  • Cevap gelmemiş ama ısrarla soruyoruz bir umut bilen vardır diye. Yıl 2019 sorun bende de var. Hometech Alfa 110A bilgidayarım var. 32 gb kendi hafızası. Evde de 2 TB Seagate harici diskim vardı onu takayım bari dedim onu kullanırım. Taktım önce disk sıkıntılıydı. Biçimlendir dedim hata verdi. Bende bilgisayarımı sağ tıklayıp yönet diyerek disk yönetime ulaşıp oradan biçimlendirdim. Biçimlendirme bitti şimdide harici diskin içine hiç bir şey kopyalanmıyor, inmiyor. Konuyu açan arkadaşın aldığı hatayı alıyorum. Bunun çözümü nedir arkadaşlar, hiç kimse bu sorunu yaşayıp bir çözüme varamadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzCosplay -- 20 Mayıs 2019; 17:25:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OğuzCosplay O kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorun büyük ihtimalle bad sector nedeni ile oluyor. Gecici bazı metodlar ile bir süre kullanabilecek hale gelme ihtimali var. Ancak Bu hard diski artık kullanmamanızı öneririm.

Biçimlendirme işlemi için hızlı biçimlendirme seçeneği işaretli ise ( default olarak hızlı seçeneği çıkar) sadece hard diskin dosya sistemi değiştirilir. Bu işlem esnasında dilin çok küçük bir bölgesinde degisiklik olur. Bu bölge sağlam ise işlem başarılı olarak sonuclansa da , bad sector olan bölgelerde işlem yapılmaya başladığında değişik hatalar oluşabilir. Donma , kilitlenme, hard diskin kendini çıkartması , hatta maçı ekran hatası bile olabilir.

Hard disklerin bir miktar bad sector kapasitesi vardır. Bu sektörler smart kaydında işlenir. Bad sektörler otomatik izole edilir. Ancak bad sector limiti dolunca artık o alanlar izole edilmediginden o bölgelerde disk tutarsız davranmaya başlar. Okuyucu kafayı dahi bozabilir, plaka cizilmesine de neden olabilir ki bu durumda artik veri kurtarma yapılamaz hale de gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 23 Mayıs 2019; 3:34:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.