Şimdi Ara

Kopyalamayı Engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Copy protect konusunda su an neler yapiliyor bilmiyorum. Ama özetle benim de yapmak istedigim sey,

Okul cekimleri icin CD ve DVD ye kayit yapiyorum. Eskiden bilgisi yoktu cocuklarin ama simdi hepsi canavar. 1 tane alip kendileri kopyaliyorlar. Amacim cok iyi bilen biri denk gelirse yine de kopyalayabilir ama en azindan image olusturmayi ve cd copy yapmayi engelleyecek birsey yapilabilir mi? Kesin çözüm olmadigini biliyorum ama en azindan işi bilmeyenleri yıldıracak ama bunu yaparken de Videoyu izleyenlerin başını agritmayacak bir cozum ariyorum. Adam DVD / VCD player da , bilgisayarda sorunsuz izlesin ama kopyalama yapmaya kalkinca hata versin.

Tesekkurler

• arkadaşım bunun için nero7 tam sürümü kullanabilirsin tam sürüm boyutu yaklaşık 1 cd 700 mb boyutu yazmamın sebebi demo kullanmaman içindir
    noro7 nin son sürümünde kopya korumu koyabilirsiniz hemde çok basit bir şekilde
    ama clone cd vs gibi proğramlar kırıyor ama dediğiniz gibi bu konuda profesyonel olmayan kişileri yıldırır basit bir şekilde kopya almalarını engeller
    internette araştırırsan bunu yapan bircok basit proğram var ama önerim size nero heryerde bulabilirsiniz ve kullanımı kolay
    sadece kopya korumasını işaretliyorsunuz o kadar.........
  • noro 7 ultra edition kullanıyorum ama bulamadım kopye engellenecek yeri adım adım söylermisiniz
  • verdiginiz linkteki program yapıyormuş ama cd ve dvd yapmıyor
  • birde programın türkçesi varsa linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan66600

verdiginiz linkteki program yapıyormuş ama cd ve dvd yapmıyor

sitesinde cd dvd yazan yerdeki şu metni çevirttim google.dan: With Copy Protect, you can achieve what you want without any expensive hardware. Simply select the supported files format that you wish to copy protect and the program converts them to copy protected executable application which can be burned on CD/DVD or you can save them to a portable or fixed drive. In this way, your CD or DVD where you have burned copy protected applications will become completely copy protected.
    şu çıktı türkçe :
    Copy Protect ile, herhangi bir pahalı donanım olmadan istediğinizi elde edebilirsiniz. Sadece sizi korumak ve program bunları CD / DVD yanmış olabilir ya da taşınabilir veya sabit sürücüye kaydedebilirsiniz korumalı çalıştırılabilir uygulama kopyalamak dönüştürür kopyalamak istediğiniz desteklenen dosya formatı seçin. Bu şekilde, kopya korumalı uygulamaları yakmış CD veya DVD tamamen kopya korumalı olacak.

sonuç: cd dvd olarak da yapıyor.zaten amaç dağıtımda korumak neyle dağıtırsan dağıt.
    türkçesi yokmuş gördüğüm kadarıyla.sen kullan.takılırsan forumda ingilizce kısmı varsa iyi bilenler mutlaka yardımcı olur.hatta indirip kullanan vardır belki.programlar kısmında uzmanlarda vardır.oraya yazıp anlatımıı istersen kesin biri cevaplar.buraya yazarsan bende bakarım vevaplarım aşmıyorsa beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiris -- 29 Mayıs 2013; 16:11:27 >

• http://www.newsoftwares.net/copy-protect/
    bunu kullan.çok iyi bilenin de kopyalayabileceğini sanmıyorum
  • yapmak istedigim şu
    bilgisayarın içindekini videoyu degilde elimde olan dvd yi kopyalamayı engellemek istiyorum,
    bu program bilgisayarın içindekini yapıyor
    tel varsa daha iyi anlatırım tel,in varsa telefon edeyim sana
    telefonunu özel mesajla yollarmısın
  • hasan telide versek sonçta bende bilmiyorum tam nasıl kullanılır.rastladığım birşeydi ordan başlığı görünce söylemek istedim programı adını.sen dvd.ni pc için avi mp4 gibi formatlara çevir,dvd ripper isminde arat. ücretsiz dolu var..ondan sonra programla tekrar dene belki olur.en iyisi program ksımna yaz.birsürü uzman dolaşıyor orlarda mutlak açıklarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiris -- 31 Mayıs 2013; 16:26:55 >
  • programlar kısmını göremedim
  • o program araç sayılır.tam bir güvenlik programıda değil.buraya yazsan uyar sanırım
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_834/tt.htm
    tam emin değilim kendin karar verirsin bana bakma acemiyim aynen
  • Flash belleğe yüklemek istediğim bir programın kopyalanmasınıda engeller mi? yani sadece usb bellekte çalışacak şekilde yapmak mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.