Şimdi Ara

kör oluyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ms8mulitpl skleroz) hastasıyım galiba kör olucam çok iyiyim şuan herşeyimi yapabiliyorum bir engelimde yok ama şuanda kortizon tedavisi yapıyorlar daha önce(5 ay) ivig tedavisi yaptılar sağ kolda güçsüzlük vardı onu bitirdiler şimdi uyuşma başladı ve bunun için kortizon verdiler okuduğuma göre koritozn kör felç organların kesilmesi vb şeyler yapabiliyormuş ve en önemlisi uvit hastalığı glokom vb şeylerde yapabiliyor ne yapacağım akradşlar lütfen yardım edin daha 14 yaşındayım bu yaşta kör felç olmak istemiyorum salı günü çıkıcam buradan göz muaynesi yaptırıcam lütfen yardım ne yapabilirim ben

• ne gibi bir yardım bekliyorsun?
  • Allah yardımcın olsun hocam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette okuduğun hiçbir şeye güvenerek kendini üzme. 4-5 sene önce ben de bu forumda gözümle ilgili bir hastalığı yazmıştım. At kafalının teki "bende de var ondan, kör olacağız ileride" deyip moralimi bozmuştu. Yüklü bir miktar vererek bulabildiğim en sağlam 2 göz doktoruna gittim. İkisi de "her şey normal" dedi. Onun dışında Google'a "başım ağrıyor" yaz ve çıkan sonuçlara bak. Çıkan sonuçların tamamının "tümör tehlikesi" , "kanser" odaklı olduğunu göreceksin.

En iyisini doktora sorarak öğrenebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.