< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 11 Nisan 2020; 15:29:3 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 11 Nisan 2020; 15:29:3 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gecmis olsun insallah bian once atlatirsiniz ailecek 🥺😷
|
Yuce rabbim sana ve ailene tez zamanda sifa versin. Ben de kanser hastasiyim mide kanaması geçirdim 4 gündür hastanedeyim. Ilk 2 gun yoğun bakımdi. Gercekten zor. Inşallah kovid kapmamışızdır biz de.
|
parmağa takılan şey kandaki oksijen seviyesini ölçüyor
ben de 2 hafta önce acile gittiğimde öğrendim geçmiş olsun |
aslinda agir kismi evde kendimiz gecirdik 5 6 gun surekli yattik ben ve esim. arada atesimiz cikiyordu arada iniyordu. genel ve surekli yorgunluk hissi vardi. sadece wc ye gidip geliyordum baska turlu kalkamiyordum yerimden. kalkip yemek yapip yiyemiyorduk asiri yorgunluktan dolayi
|
Müzik falan dinleyin bol bol. Klasik müzik falan olabilir. Veya pop.
Morali yüksek tutun Beyninizi hastaligi yendiginize inandirin. Zaten zor kısmı evde geçmiş. 3 5 güne sapasaglam çıkarsınız inşallah |
Merak etme hiçbir şey olmaz kiziniza
|
verilen antiviral ilaç rna polimeraz enzimini öldürüyor
karaciğer ve böbreklere verdiği hasar hakkında net bilgi yok allah şifa versin |
sağolun hocam
çocuklarda enzim reseptörleri tam gelişemediği için virüslerin ve mikropların vücuda tutunması büyüklere göre biraz daha zormuş, (imkansız değil ama) bu nedenle elinizden geldiğince çocuğa daha çok dikkat edin bilmediğiniz başka bir problem olabilir ama yakalanırsa da dünyanın sonu değil tabi vücudu antikor üretebilirse sıkıntı olmaz. yakalanacaksa da mümkün olduğunca daha geç yakalansın tabi. süreci sonrasını tam yazmadım ekleyeyim buradan hastane sonrası ev ortamına alışmak birkaç gün sürüyor 1 hafta 10 gün sonra biraz biraz yemeklerden tad almaya başladım ayrıca evde köşe bucak heryere biraz el attık hanımla temizlik hassasiyeti oluştu birazcık çocuk heryeri kurcalıyor can sıkıntısından evden çıkartamayınca ya bana ya hanıma sarıyor bir kitabı günde 10 kere okutuyor naapsın çocuk hastaneden sonra eve herşeyi marketlerden sipariş verdim hiç çıkmadım. 14 gün sonra çocukla dışarı çıktım ve oynadık doya doya. hanım çıkmadı daha. evi sürekli havalandırıyoruz |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 11 Nisan 2020; 11:58:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |