Şimdi Ara

korayspor siparişimi göndermiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15/02/2017 de koraysspor dan halısaha ayakkabısı siparişi verdim. Hala hazırlanıyor yazıyor. Normalde sitelerinde 1-5 gün arasında kargoya verilir yazıyor. Müşteri temsilcilerini arıyorum çok lakayt tavırlar ha bir de bağlanma sorunu var en az 6 dakikada bağlanıyorum . Nereye şikayet etmem gerekir ya da başına böyle bir durum gelen var mı ?

korayspor

• İptal et..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

İptal et..

Hocam iptal en kolayı. Edicem zaten. Ama 12 gün bekledim. daha da göndermeyi düşünmüyorlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkydmr

quote:

İptal et..

Hocam iptal en kolayı. Edicem zaten. Ama 12 gün bekledim. daha da göndermeyi düşünmüyorlar bence.

Çoğu sanal marketler vitrinlerinde olmayan ürünü silmez yada geçici yok demez müşteride k.kartı ile alır 2 günde gelir denir senin başına geldiği gibi 10,15 gün bekler mağdur kalır..Sanal market sahibi ise ürünü tedarik etmeye çalışır,tedarik etme uzasada müşteriye söylemez işine beklesin der,aksi halde iptal eder yatar bankaya parası...Gel gelelim market sahibine giren çıkan olmaz ürünü spariş eden müşteriye girer 10,15 gün...Oysaki olmayan ürünü vitrine eklemeseler bunlar yaşanmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorundan sportive'de var bekliyorum 10 gündür :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Hatter

Geçmiş olsun

eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com / Aramex rezilliği.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İptal et..

Çoğu sanal marketler vitrinlerinde olmayan ürünü silmez yada geçici yok demez müşteride k.kartı ile alır 2 günde gelir denir senin başına geldiği gibi 10,15 gün bekler mağdur kalır..Sanal market sahibi ise ürünü tedarik etmeye çalışır,tedarik etme uzasada müşteriye söylemez işine beklesin der,aksi halde iptal eder yatar bankaya parası...Gel gelelim market sahibine giren çıkan olmaz ürünü spariş eden müşteriye girer 10,15 gün...Oysaki olmayan ürünü vitrine eklemeseler bunlar yaşanmaz..

evet hocam dediğin gibi ellerinde yokmuş. Sosyal medyalara yazınca ilgilendiler sonunda. Bütün veritabanını güncellediler şimdi istediğim numara ayakkabı yok.

• Sakın geri yapma hücum yap koray Spor iyi bir mağaza beklemene karşılık sana hediye çeki verirler diye tahmin ediyorum.....

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Sakın geri yapma hücum yap koray Spor iyi bir mağaza beklemene karşılık sana hediye çeki verirler diye tahmin ediyorum.....

yüzde 30 indirim verdiler zaten şimdiden.
  • sonunda geldi bugün geldi arkadaşlar.
  • quote:

sonunda geldi bugün geldi arkadaşlar.

Ne güzel 30 indirimi de kapmışsın işte. İnsanlık hali olur öyle şeyler.
  • Hocam nasıl halısaha aldınız modelini atma şansınız varmı? Bende almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam nasıl halısaha aldınız modelini atma şansınız varmı? Bende almayı düşünüyorum da.

korayspor siparişimi göndermiyor!!!
  • ilkydmr kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaki adidas ambleminin hemen üstü çok yüksek değil mi? O kısım benim bütün hareketlerimi kısıtlıyor çoğu modelde de orası yüksek kaç tane ayakkabı denedim burada beğenemedim internetten bakıyorum şimdi.
  • Morhipodan 21 şubatta tişört sipariş ettim hala hazırlanıyor. Özür için 7.99 luk hediye çeki vermişler.

• Hocam bir iki güne elimizde kalmamış deyip iptal ederler aynısı başıma gelmişti

• Ayakkabı internetten alinir mi be kardeslik :) Numara ayni olsa kalıp farki olur vs .

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam arkadaki adidas ambleminin hemen üstü çok yüksek değil mi? O kısım benim bütün hareketlerimi kısıtlıyor çoğu modelde de orası yüksek kaç tane ayakkabı denedim burada beğenemedim internetten bakıyorum şimdi.

dayıma aldım ben bunu çok iyi dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymer77

Morhipodan 21 şubatta tişört sipariş ettim hala hazırlanıyor. Özür için 7.99 luk hediye çeki vermişler.

geç de olsa gönderiyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.