Bazı sitelerde samsung, iphone vb. markaların birebir aynı olan android işlemcili kore malı olduğunu herşeyinin aynı olduğunu belirttikleri yarı fiyatına satılan cep telefonları var, çocuğa almayı düşünüyorum, bu telefonlar nasıldır alıp kullanan varsa cevap yazarlarsa sevinirim,
bir fikri olan yok mu vakit daralıyor?
Kesinle tavsiye etmiyorum. ablam s4 aldı 450 tl'ye zamanında 1 ay bile geçmeden şarj almış gibi gösterip almıyor. az öncede bir tane kore malı satan bir sitede ki adminle irtibata geçtim, konuştum baya sonra birden bana bir banka numara verdi aynen bana dediği şeyde "Telefonu alabilmek için işte xxxxxxxxxxxxx banka numaraya atmeden 70 tl yüklemeden telefonu veremiyoruz dedi." bende nedenini merak ettim bana kurduğu cümle ise "Herkes sipariş ediyor, ama adres yanlış çıkıyor, o yüzden firma böyle bir önlem aldı" diyince bende teşekkür edip çıktım. sonra benim aklımda soru işareti kaldı. siteye girip Sözleşmelerinin ve Koşulların hepsini okudum belki 70 tl vermeden telefonunu alamazsınız. yazısını bulmak için ama yoktu bende tekrar irtibata geçtim sitede ki adminle bana "70 tl çok para değil, neden gereksiz cümleler kullanıyorsuz, firma öyle istedi" diyince bende firmanın adını ve numarasını istedim vermedi en sonunda bana bir tane cep telefonu numarası verdi bu diye verdi bende hayır dedim firmanın adını ver sadece ben konuşucam firmayla, bana kaldı dedi ki sen hangi firmada çalışıyorsun! diyince bende bir firmada çalışmıyorum dedim ondan sonra sohbeti bitirdi tekrar açtım. En sonunda da sitenin alt sağ köşesindeki sohbet pencerisini tümden kaldırdı. Yani arkadaşlar demem o ki, o telefonları almayın ! İlk başta kâr yapmış gibi gelir size. az parayla güzel telefon almak ama sonra bozulunca ne kadar zarar yaptıgınızı anlayacaksınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme