Şimdi Ara

Kore Vs Çin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelişiyor la indir.Ayrıca çokda fazla gelişmeden sen kendini geliştir
  • Şu lol Kubi yani brednhg bana üyelik alamadı ki lolmüdür nedir ya bana üyelik alın lütfen ya kendim almaya çalıştım alamadım bi türlü...Alacak olan kişi bana pm atsın ıd ve şifreyi ne yapcağını söyliyim...Şimdiden teşekkür ettim hepinize
  • Çinde türk ip leri banlimi banli değilse belki bende oynarim
  • Öncelikle selam. 6 aya yakındır takip ediyorum digimon forumunu dh'in. K.A serverını bekliyordum ama sıkılınca çinde oynamaya karar verdim. üyelik aldım- şimdi başlıycam oyuna fakat türkler hangi server da takılıyor- ona göre orda başlıyım
  • + herkesde aşırı lag varmı? acayip yavaş oyun. bide uyarı alıyorum oyunda- sanırım lagdan.
  • hiç lag yok.SEn yanlışlıkla koreyi indirmiş olmayasın?
  • :) öyle olsa nasıl giriş yapıyım? sadece en üstteki server a giriş yapması biraz şüphelendirici ama
  • Kore'de verdiğimiz skillpointleri sıfırlayabiliyoduk, çindede aynı şey geçerlimi peki? değilse bilelimde ona göre dağıtalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: renamon

Kore'de verdiğimiz skillpointleri sıfırlayabiliyoduk, çindede aynı şey geçerlimi peki? değilse bilelimde ona göre dağıtalım

Bildiğim kadarıyla geçerli ama eski yolla sıfırlayamıyorsun bi item alman lazım onu kullanınca sıfırlanio
  • Türkler Server 3'de
  • Yaf üyelik alın bana elinizemi yapışıcakkkkkkkkkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Yaf üyelik alın bana elinizemi yapışıcakkkkkkkkkkk

Senin eline yapışacakmı peki?
  • erden bana yardım niye etmiyorsun
  • Son girişimde oynamaya karar vermiştim ve 11 olduktan sonra Kotemon ve Candlemon yakalamayı planlıyordum ama o haritanın bile olmadığını öğrendim ve K.A.'ı beklemeye karar verdim
  • Bekle bekle daha çok beklersin Oyun süper ya çok manyak sardı oyundaki nickim NiggaRapper
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Son girişimde oynamaya karar vermiştim ve 11 olduktan sonra Kotemon ve Candlemon yakalamayı planlıyordum ama o haritanın bile olmadığını öğrendim ve K.A.'ı beklemeye karar verdim

zuhahahahha o oyudan medetmi umuyon oyunun yarısı eksik K.A ya kadarda Sro oyna

• quote:

Orjinalden alıntı: RedWolFTR!!!

quote:

Son girişimde oynamaya karar vermiştim ve 11 olduktan sonra Kotemon ve Candlemon yakalamayı planlıyordum ama o haritanın bile olmadığını öğrendim ve K.A.'ı beklemeye karar verdim

Cahil cahil konuşuyorsun acaba oyuna girip oynuyormusun bakıyormusun neler var diye..Bakmıyorsan yorum falan yazma senin bir yerini dertlemez bu oyun.Ayrıca yarısı eksik falan değil babas land de son event ta geldi lucky park falan gelcek inş. yavaş yavaş geliyor hepsi.Napalım oyun daha yeni batıyorsa oynma bizi dertlemez bölede konuşma!

• Sahsen Ben Cin Beyendim.

Koreyide Beyenmistim.

Eskiden Buda Yoktu.

Hatirlatirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Orjinalden alıntı: RedWolFTR!!!

quote:

Cahil cahil konuşuyorsun acaba oyuna girip oynuyormusun bakıyormusun neler var diye..Bakmıyorsan yorum falan yazma senin bir yerini dertlemez bu oyun.Ayrıca yarısı eksik falan değil babas land de son event ta geldi lucky park falan gelcek inş. yavaş yavaş geliyor hepsi.Napalım oyun daha yeni batıyorsa oynma bizi dertlemez bölede konuşma!

+0.99

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.