Şimdi Ara

Kore Vs Çin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Çin Server'ını Oynadım Harbiden Sarmıyor Neden Derse Ne ARarsam Yok xD SAdece Yoklardan En Çok Sevdiğim Klon xD.Kore Server'ında Ne Ararsan Var En Kötüsü Klon Olması xD Diyorumki Kore'nin Yerini K.A Bile Tutamaz Çünkü Çin Server'ı Tutulduğu İçin k.A'da bunun Gibi Olucak Yani Bi Süre Sonra Çin Gibi Sıkıccak Gelicek Varsa Buyursun Ben Kore Oynıcam Eski Üyeliklerin Banları'da AÇık Nasılsa Ip Değiştirdikmi Rahatca Gireriz xD

• biz klonsuz oynamak istiyoruz. Klonsuz kasmak zor geliyorsa sana sen koreye devam
  • bence de kore daha ii ama akşam 8 den sonra
    bi de şu clonu oğrensem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

biz klonsuz oynamak istiyoruz. Klonsuz kasmak zor geliyorsa sana sen koreye devam

Bilader MEvzu Klon Yapmam Değil Ben Klon Yapmam Yinede Kore Oynarım Çünkü Çin'de Hiç Bişi Yok
  • ya bende gameguard hatası verio yardım pls
  • Pc Res At Bi
  • benim atmama gerek yoq pc kendi atio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl Yani
  • Çin koreye bin basar bence..Sade olması daha güzel...Kasması zor diyorsanız yuh artık.Korede deva aura ile mega yapmıştım ve o süreden daha kısa bir sürede çinde devasiz mega yaptım...İmkanlar ço kgüzel bana göre çokda zor olmadı ayrıca oyun şuan yeni olduğu için bazı şeyler yok.Klon vs şeyler olmaması daha iyi zaten başımıza ne geldiyse klondan geldi.
  • Onu Diyorum İşde Tek Güzel Yanı Klon Olmaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: brednHG

Onu Diyorum İşde Tek Güzel Yanı Klon Olmaması

Korede klon var bizim en büyük sorunumuz klon olduğu için ve çin de klon olmadığı için kore vs çin e gerek yok herşey ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Korede klon var bizim en büyük sorunumuz klon olduğu için ve çin de klon olmadığı için kore vs çin e gerek yok herşey ortada

erden clon nie sorun?ve clon hala var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheva_33

quote:

quote:

Korede hala clon var ve sanıyorum bu yüzden ban varkorede oynuyordun dimi sen?Orda klon var ama tavsiye etmem çin dha güzel çin e gel bence.Çin de gelişmek için birbirimize yardım ediyoruzŞimdi sen clonu öğretmem için bana dolu pm atçaksın ama sölememi bekleme.

• SOYLEMEYECEĞİNİ BİLİOM O YUZDEN ISRAR ETMİOM.AYRICA KOREYE GECMEMİN SEBEBİ ÇİN OYUNU AÇILMADIĞINDANDIR.BUNLARI SOYLEDİĞİN İÇİN SAOL.SADECE İSTENMEDİĞİN YERDE ISRARLA DUR MANTIĞI İLE BUNU OYNİOM.SENLE KORE SUNUCUSUNUN Bİ ALAKASI OLMADIĞI İÇİN SENDEN BANA CLONU SOLEMENİ ONU YAPMİOSAN DA MSN Nİ VERMENİ RİCA EDİYORUM.MSN VERİRSEN EMİN OL Kİ BUNLARIN HİÇBİRİ İLE İLGİLİ ISRARIM OLMAYACAK.
  • Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Orjinalden alıntı: sheva_33

Korede hala clon var ve sanıyorum bu yüzden ban varkorede oynuyordun dimi sen?Orda klon var ama tavsiye etmem çin dha güzel çin e gel bence.Çin de gelişmek için birbirimize yardım ediyoruzŞimdi sen clonu öğretmem için bana dolu pm atçaksın ama sölememi bekleme.

Sırf koyu yazdığım kısımı özlediğim için oyuna geri dönmeyi düşünüyorum Erden forumdan kaç kişi oynuyor Çin'de bilgin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 11 Aralık 2008; 13:58:53 >

• Ben oynuyorum, doomday, iluyou, bredn, 0nuR,Sro_Mert,

başka oynayan bilmiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 11 Aralık 2008; 14:11:54 >
  • alıntıda yanlış mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheva_33 -- 11 Aralık 2008; 13:57:23 >
  • Beyler Valla Çin'e Bakdım Koredekiler Gelmeye Başladı Oyüzden Harbiden Çin Server'ı Güzel Diyorum Çünkü Gelişiyor.
  • ya şu klonu bi oreniim sonra çin serverini denicem ama clonu oğrenmeden olmas
  • quote:

Beyler Çin Server'ını Oynadım Harbiden Sarmıyor Neden Derse Ne ARarsam Yok xD SAdece Yoklardan En Çok Sevdiğim Klon xD.Kore Server'ında Ne Ararsan Var En Kötüsü Klon Olması xD Diyorumki Kore'nin Yerini K.A Bile Tutamaz Çünkü Çin Server'ı Tutulduğu İçin k.A'da bunun Gibi Olucak Yani Bi Süre Sonra Çin Gibi Sıkıccak Gelicek Varsa Buyursun Ben Kore Oynıcam Eski Üyeliklerin Banları'da AÇık Nasılsa Ip Değiştirdikmi Rahatca Gireriz xD

Senden bi tek bu başlık qelirdi bea Lan madem kötü o zaman indirmiyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.