|
Koreli üreticiler, elektrikli araçlar için kablosuz hızlı şarj standardı sundu: Bir saat içinde %80
-
-
bu işin sonu river raid oyunu gibi olacak sanırım. yolların belli kısımlarında giderken yolun alt zemininden şarj edilebilecekler araçlar.
-
Vay be harika oyundu.
Bazı yollarda tekerleklerin kinetik enerjisini depoluyorlar. Nefes aldıkça doymak gibi olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu ilk yazlıkta alt katta Almancılar getirip oynarken görmüştüm. Sonra oynayınca hayatım değişmişti tüm yaz rüyamda oynuyordum ileri bölümleri filan acayip idi. Ne güzel günlerdi ya. -
Bu bir şey değil WIFI sinyali ile şarj üzerine çalışılıyor harıl harıl. GSM şebekeleri veya yolların kenarına konulacak vericiler ile adamlar batarya yı dolduruyor.
-
3-6 yaş aralarında bunu da diğer commadore oyunlarını da epey oynardım :) Bu yanlış hatırlamıyorsam açılınca çıkan 1. oyundu. Araba yarışı vardı yine epey oynadığım. Daha nice oyunlar vardı :) Güzel günlerdi. Valla rahatça oyun oynayabildiğiniz zamanlar en özgür güzel zamanlar :) Kaç senedir altımda güzel pc var ama oyun oynayabileceğim gıdım zamanım yok. Sürekli iş iş iş. Faturalar, ay sonu getirme, masraflar ve hop yeni ay.
Konuya gelirsek, o şekilde giderken şarj olayı olsa süper olur ama biz de o tarz yollar ekstra HGS'li ekstra paralı olur kesin.
-
bende karakutu dediğimiz aletlerde oynadım hocam. 256in1. her seferinde döner dolaşır bu oyuna sarardık. tüplü siyah beyaz tvde oynadım. anten ayırma şeysi vardı karakutuda galiba, tv bozuyo bu atariler diye evdekilerle tartışmalar, anten ayırma şeysini çıkarınca daha iyi çekiyor tv takılı kalmasın falan:) sonra bi gün bozuldu alet, çipi yanmış diye tamir olmuyordu. o zamanlar bi sefer alınır bozulursa da artık aynı şeyden bi daha alınmazdı. o karakutuyu her sene bi kaç sefer takardım belki düzelmiştir durduğu yerde diye. rutin bi ayin gibi olmuştu :)
-
İlk defa bir c64 partisinde oynamıştım 2012'de. Bizzat Levent Pekcan kolu bana verip oynatmıştı :)
-
Arkadaşın kara kutusunu televizyona bağlayıp oynardık. Büyükler evde olmayınca hemen gelir kurardık, hey gidi hey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorma ya şimdi bu gibi şeylerle çocuğumuza aynısını yapmıyoruz acaba şımartıyor muyuz diye düşünüyorum.
Onların getirdiği alet sinclair zx spectrum olabilir Commadore 64 olabilir tam hatırlamıyorum sonra bana annem Atari almıştı hart hurt takılan kartuşları vardı sonra commadore 64 ve Amiga 500 en sonunda PC’ye geçme vs. -
Kablolu sistem kadar verimliyse iyi güzel. Bildiğim kadarıyla çok fazla ısı açığa çıkıyor kablosuz şarj sırasında. İnsanoğlu 6-7 saniye süren olayı, şarj kolunu duvardan alıp arabaya takmayı, yapmasın diye bu denli ciddi ısı yayılımına gerek yok bence.
-
bendeki tam olarak buydu. koldan tanıdım. sonradan alengirli vantuzlu yapışan ve işaret parmağından tetikli bi kol almıştım daha bi güzeldi. yakın zamana kadar çekmecemdeydi halen bi işe yaramasa da dururdu. o kolu alırken yaşadığım sevinç şu an yok bi şey alırken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 17 Nisan 2021; 13:34:59 >
-
Peki tersine bir şekilde; park halindeki aracın altından güç alabilir miyiz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu işin sonu river raid oyunu gibi olacak sanırım. yolların belli kısımlarında giderken yolun alt zemininden şarj edilebilecekler araçlar. |
Bu oyunu ilk yazlıkta alt katta Almancılar getirip oynarken görmüştüm. Sonra oynayınca hayatım değişmişti tüm yaz rüyamda oynuyordum ileri bölümleri filan acayip idi. Ne güzel günlerdi ya.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X