Bildirim
Korku Filmi Önerisi Acil!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up.... -
senin dediğin tarz bilmiyorum çok korku izlemem zaten ama Sixth Sense ve The Other güzeldir -
up........ -
-
Baktım da bu tarz değiller sanki böyle evde kötü ruh şeytan çıkarma v.s öyle film yok mu -
uppppp -
en son hortlak ev die bi flim izlemişdim güzel yani 2013 yapımı bide hollowen vardı 2007 ve 2010 yapımları oda güzel -
"Kara büyü" izlediğimde baya bi korkmuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up yardım edin gerçek hikayeden alınmış falan olabilir the exorcism of emily rose gibi mesela -
up up up nerde filmciler -
dehşet sokağı 1 ve 2 mutlaka izle . ayrıca şeytan tohumu, içimdeki şeytan,karanlıktan gelen aradığın tarzlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilh -- 15 Ağustos 2014; 16:25:12 > -
Karanlıktan gelen filmini az önce izledim de uzaylıya falan gidince iş pek sarmadı diğerlerine bakacağım teşekkürler -
mezarına tüküreceğim süperdir -
Tamamdır ekledim listeye -
şeytan çıkarma ruh falan diyorsun the others filmi ne bilim pek böyle istediğim gibi değil diyorsun mezarına tüküreceğimi listene ekliyorsun ne alaka abi ? -
Usta filme bakmadan yazdım cevapları ilk izlenim olarak mezarına tüküreceğime de bakmadan arkadaşın dediğine güvenerek almıştım listeye :) :) -
The Others'ı ben de tavsiye ederim. -
The Exorcist 1973 yapımı -
Klasiktir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bedava film izleme siteleri türkçe
- léon: the professional 2
- eragon 2 türkçe dublaj izle
- nefes yer eksi 2 nereden izlenir
- zenci komedi filmleri
- çılgın hırsız 5
- yeni yabancı diziler
- ejderhanı nasıl eğitirsin 4 ne zaman çıkacak
- 4dx sinema nedir
- wolverine filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X