|
Bildirim
İlk trailer'ı çok kötülemişlerdi ve stüdyo bazı şeyleri değiştirdi. James'in yüz ve saç şekli ayrıca saldırı hareketleri de daha iyi. Oyunun yaklaşık 14 dk'lık oynanışı var ve atmosfer çok iyi görünüyor. Zaten Silent Hill serisini ürkütücü yapan şey atmosferi ve özellikle sis konusunda epey başarılı görünüyor. Müzikler yine orijinal seride olduğu gibi Akira Yamaoka'dan. Eğer güzel bir iş ortaya konulursa 1-3 serisi de gelecektir. Ben görüntüleri beğendim umarım oynanışta aynı derece etkileyici olur.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Geçen emülatör ile baktim da oynanacak gibi değil. Ateş ederken falan boşluğa sıkıyor karakter. Yürümesi koşması imkansız oyunda. Her ne kadar ps3 oyununa benzesede remake oynanır. Tek problem 70 dolarlık oyun değil bu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 9 Haziran 2024; 11:39:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
haliyle 2001 oyunu. sonra hd sürümü geldi daha iyi grafikli ama vuruş hissiyatı sağa sola hareket etme felan aynı kötüydü ondada tabi. oynanış konusunda 2003 yılında çıkan sh3 kat ve kat daha iyiydi. |