Şimdi Ara

Korku klasiği geri dönüyor: Silent Hill 2 Remake çıkış tarihi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Korku oyunları sevenlerin merakla beklediği Silent Hill 2 Remake çıkış tarihi resmî olarak duyuruldu. Konami, oyunun PC ve PS5’e çıkış yapacağını açıklamakla kalmadı, 13 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Fragman, Bloober Team’in yeni oyunu yapmak için kullandığı etkileyici ve çok korkutucu Unreal Engine 5 grafiklerini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.PlayStation 5 Pro işlemcisi çoktan hazır, büyük oyun duyuruları bekleniyor

Konami, çıkış tarihini açıklayan fragmanın yanı sıra Silent Hill 2 remake geliştirme ekibinin oyundaki çalışmaları hakkında konuştuğu bir video yayınladı. Ayrıca oyunun ana karakterlerinin seslerini ve hareket yakalama çalışmalarını yapan aktörleri gösteren başka bir video da yayınlandı.

Silent Hill 2 Remake çıkış tarihi

Silent Hill 2 remake PC ve PS5 için 8 Ekim 2024’te çıkış yapacak. Oyun Steam’de 32.99 dolara ön siparişe açıldı.

Silent Hil 2 remake sistem gereksinimleri ne?

Steam’de açıklanan Silent Hil 2 sistem gereksinimleri şöyle:

Minimum sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10

• İşlemci: Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 5 3600

• Bellek: 16 GB RAM

• Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti veya AMD Radeon RX 5700

• Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10

• İşlemci: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600X

• Bellek: 16 GB RAM

• Ekran kartı: NVIDIA GeForce 2080RTX veya AMD Radeon 6800XT

• Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Bu arada, Return to Silent Hill'in kamera arkası görüntülerinin yer aldığı bir video paylaşıldı. Bu, oyun serisini temel alan üçüncü live action filmi olacak. Tanıtımda filmin "yakında çıkacağı" belirtildi ancak ne zaman vizyona gireceği konusunda kesin bir tarih belirtilmedi.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/the-silent-hill-2-remake-is-coming-october-8-for-pc-and-ps5/

• İlk trailer'ı çok kötülemişlerdi ve stüdyo bazı şeyleri değiştirdi. James'in yüz ve saç şekli ayrıca saldırı hareketleri de daha iyi. Oyunun yaklaşık 14 dk'lık oynanışı var ve atmosfer çok iyi görünüyor. Zaten Silent Hill serisini ürkütücü yapan şey atmosferi ve özellikle sis konusunda epey başarılı görünüyor. Müzikler yine orijinal seride olduğu gibi Akira Yamaoka'dan. Eğer güzel bir iş ortaya konulursa 1-3 serisi de gelecektir. Ben görüntüleri beğendim umarım oynanışta aynı derece etkileyici olur.
  • Oynanır. Ucuza çıkacak zaten, parasının hakkını verecek gibi duruyor

• Oyunun animasyonları leş ve karakterlerin yüz hatları da robotumsu gibi hiç duyguyu aktaramıyor oyuncuya grafiklerde ps3 ün son döneminde çıkan last of us 1 seviyesinde kalmış yazık oldu bu seriye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk trailer'ı çok kötülemişlerdi ve stüdyo bazı şeyleri değiştirdi. James'in yüz ve saç şekli ayrıca saldırı hareketleri de daha iyi. Oyunun yaklaşık 14 dk'lık oynanışı var ve atmosfer çok iyi görünüyor. Zaten Silent Hill serisini ürkütücü yapan şey atmosferi ve özellikle sis konusunda epey başarılı görünüyor. Müzikler yine orijinal seride olduğu gibi Akira Yamaoka'dan. Eğer güzel bir iş ortaya konulursa 1-3 serisi de gelecektir. Ben görüntüleri beğendim umarım oynanışta aynı derece etkileyici olur.

• Angela'nın yüzüne ne olmuş öyle ya bir şey olmuş :D

Steam fiyatı da epey düşükmüş ayrıca. Arttırırlar bence onu.

• Başka bir oyun daha DEI kurbanı olmuş

• Grafikler hiç ahım şahım değil ps3 ps4 arası ama istediği sisteme bak.. Original sh2 ilk çıktığında aha ps2 oyunu dedirten aşmış grafikleri vardı tabi o zamanlar için.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Geçen emülatör ile baktim da oynanacak gibi değil. Ateş ederken falan boşluğa sıkıyor karakter. Yürümesi koşması imkansız oyunda. Her ne kadar ps3 oyununa benzesede remake oynanır.

Tek problem 70 dolarlık oyun değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 9 Haziran 2024; 11:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

haliyle 2001 oyunu. sonra hd sürümü geldi daha iyi grafikli ama vuruş hissiyatı sağa sola hareket etme felan aynı kötüydü ondada tabi. oynanış konusunda 2003 yılında çıkan sh3 kat ve kat daha iyiydi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.