Şimdi Ara

Korona Sürecinde Diş Ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırık dişim son bir haftadır sızlıyor.Eskiden sadece soğuk birşey yerken veya içerken sızlardı.Akabinde dişleri fırçalayınca ağrı-sızı geçerdi.Fakat son bir haftadır ne yaptıysam bu ağrıdan-sızıdan kurtulamıyorum.Normalde Mart ayı gibi dişim kırılmış ve o aralar dişçiye gitmeyi planlamıştım.Korona olayı çıkınca gitmekten tırstım ve gitmedim.O zamanlar ağrımıyordu da...Bugün ağrıya dayanamayarak daha önce ki yıllarda gittiğim diş polinikliğine uğradım fakat koronadan dolayı kapalı olduğunu gördüm.İnternette biraz araştırınca da diş polinikliklerinin-hastanelerinin 1 Eylüle kadar kapalı olduğunu gördüm.Şimdi benim gibi diş ağrısı çekenler ne yapacak?İlaki 1 Eylül'e kadar mı bekleyeceğiz?Devlete ait diş konusunda acil durumda olan hastalar için açık tuttuğu bir diş hastanesi-polinikliği vs yok mu?Bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 23 Haziran 2020; 10:8:20 >

• Ben de aynı durumdayım. Diş ağrısı için gittim, işlem yapmıyorlar sadece ilaç yazıyorlar devlette, normal poliklinik ve acil de aynı şekilde. Özel kliniklere gitmen gerekecek mecburen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.