Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.403.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48994900490149024903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle ama bu bile büyük bir adım, inşallah bir daha hortlamaz.

• BJK kullanıcısına yanıt
    altyapı hazır olduğu için, olası bir tehlikeli varyantta (ki sanmıyorum. virüslerin takip ettiği yola bakınca, bir süre sonra insanlarla beraber var olmayı tercih ettikleri görünüyor) , bu son maceramız gibi bir durum olmaz . ama aynı familyadan, farklı bir tür çıkarsa , o zaman ne olur, bilmiyorum. yok ya, bir daha böyle bir şey olmaz diyelim hep beraber. daha iyi bir ülke ve yaşama kavuşuyoruz inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Gördükce sinirime dokunuyorKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• Birkaç senedir hasta olmuyorum. Son 1 haftadır hastayım. İlk birkaç gün baya ağırdı ateş vardı yerimden kalkamadım. Şu an iyiyim fakat hiçbir koku alamıyorum,o sebeple tat da alamıyorum. Burnum açık fakat 0 koku. Hastalığım covid olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sugar23 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, muhtemelen covid. 10 gün önce halam da covide yakalandı ve tat-koku kaybı oluştu.

• Teşekkürler. Peki ne zaman koku düzeldi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sugar23 kullanıcısına yanıt

Hala düzelmedi. Ama daha yeni atlattı hatta eski 14 günlük karantina sürecine göre hala karantinada olması gerekiyor.

• Seneye DSÖ yeni bir salgin ilan edecek, iklim kriziyle iliskilendirilecek. Simdiden söylemis bulunayim Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] Asi ol baskisi yapmasin kimse Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] Gercek salgin ben geliyorum demez cünkü Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Mayıs 2023; 14:3:37 >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    İki doz olmuştum pişmanım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Covid asilarinin yan etkilerinden etkilenen bircok insan var. Bu insanlarin özellikle salgin döneminde ciddiye alinmamalari doktorlarin yan etkileri kabul etmemesi ve hukumetlerin bu seslere insanlar asidan kacacak diye kulak tikamasi onlarin hayatini dahada zora soktu. Hastaliklarini ispatlayamadiklari gibi, görmezden gelindiler. Bu konuda ortaya cikan bircok sikayet sonrasi durum artik mahkemelere tasindi. Yalniz daha önce Asi üreticilerinin hukumetlerle yaptiklari anlasmalara göre, Asi sirketleri suclu bulunsalar bile tazminat yine halkin vergileriyle devlet tarafindan ödenecek. Tam olarak bu sirketlerin yargilanmasi ve para cezasina carptirilmalari mumkun degil. Bugün BionTech sirketinin iki önde gelen insani Özlem Türeci ve Ugur Sahin mahkemede hakim karsisina cikacak. Asinin yan etkileriyle bircok insanda kalp kasi iltihabi, ic kanama, birtakim organlarin iflasi gibi durumlar ortaya cikmisti. Bu sebepten isini ve parasini kaybeden bircok insan var.

Normal sartlar altinda insan üzerinde uygulanmasi mümkün olmayan Genetik sivilari, ilac lobisinin cabalariyla genetik asi olarak adlandirmayip insan uzerinde kitlelere uyguladilar. Oysa teknik ve yöntem olarak bu asilar Genetik asilar idi. Gectigimiz yillarda bunlari elestiren insanlar olarak burda bircok kisi tarafindan susturulmaya calisilip linc edildik. Bizleri komplo teorsiyenleri asi karsiti olarak etiketlediler, oysa bircogumuz klasik asilari olmus insanlariz. Normal sartlar altinda bir asinin insan uzerinde uygulanabilmesi icin 10 yil gibi bir sure güvenli olup olmadigi test edilir. Salgin döneminde acil durum bahanesiyle daha önce insan üzerinde hic denenmemis genetik sivilari insanlara enjekte ettiler. Bunun sonucunda belkide daha önce tip literatüründe olmayan bircok yeni hastalik türemis oldu.

Insanlar yasadiklarindan ders alip ilerde daha akilli davranirlarmis? sanmam. Zaten salgin dönemi asi olanlari geneli normal hayatlarina devam edebilmek icin o asilari olup, korduguna tam olarak inanmiyorlardi. Sistem insanlari buna itti ilerleyen dönemlerde ise olan kisiyi nede kimseyi tam olarak korumadigi, hatta ilk basta aciklanan koruma oranlarinin iki hafta icinde cok aza indigi ve pek bir ise yaramadigi ortaya cikti. Olmayan insanlarida baski altina almak icin asi olmayanlar topluma tehlike olarak gösterilip hedef tahtasi haline getirildi. Oysa mantikli dusunen bir insan kendini korumayan bir sivinin baskasini nasil koruyacagini düsünse anlatilan masallara inanmayacakti. Ne yazikki insanlar basinda medyada hergün pompalanan korku p*rnosuna kapilip mantikli düsünemediler.

• chip online
    ABD'de "hayal edilemez" özelliklere sahip dev virüsler keşfedildi
    https://www.chip.com.tr/haber/harvard-ormanindaki-devasa-virus-benzeri-varliklar_158696.html

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dev olanlar bakteri gurubuna girer yalniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Geliyor gelmekte olan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 48994900490149024903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.