Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48974898489949004901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendi kendine masal anlatıp inanıyorsun. Sizi öyle bir kandırdılar ki hala inanıyorsun. Aşı olmasaydık öldüydük, bittiydik.

Neydi, aşı bulaşmayı azaltıyodu. Hatta bu yüzden aşısızlara okul otobüs uçak yasaklandı. Noldu sonra, aşının bulaşmayı azalttığıyla ilgili çalışması yok çıktı. Adamların dedikleri hep yalan çıktı, hala aşıcıları savunuyorsunuz burda.

Sana ne sunarsam sunayım sen hala aşıya toz kondurmazsın. Bizim ülkenin bir gerçeği bu, sadece kendi doğrusu doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miko_miko kullanıcısına yanıt

Benim tek derdim yalanlar ile.

Aşı hiçbir işe yaramıyor ne kadar yalan ise aşının hiçbir yan etkisi yok demekte o kadar yalan.

• xentios kullanıcısına yanıt

aç vaka sayılarını, ölüm sayılarını ve aşı sayılarını. grafikleri üst üste koy ve bak. Aşıdan sonra vaka azalmış mı? ölüm oranı değişmiş mi? Ben bu sayıları korona sitesinden çekip grafiğe döktüm. sağlık bakanlığına gönderdim. Birkaç gün sonra bütün sayılar siteden silindi. Hatta bu grafikleri dh de paylaşmıştım.

Aşının işe yaradığı ile ilgili ne tür veri var? Yok, benim gördüğüm yok.

• xentios kullanıcısına yanıt

Aşının işe yaradı mı açıkçası emin değilim ama insan bağışıklığı her insanın farklıdır bunda haklısın her insanın yapısı farklıdır Örnek biri aşırı sigara içer ama içmeyene göre ciğerleri sağlam çıkabilir buna benzer bir çok örnek gösterilebilirKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• biontec aşısı FDA onaylı arkadaşlar işe yaradıgı kesın ama sinovac turkovac vs bunlar işe yarıyormu tartışılır

• bir daha eskisi gibi olamayacağıımızı düşünüyordum.

çok büyük kayıplarımıza birlikte artık esamesi okunmuyor.

umarım böyle bir salgın artık yaşamayız. yaşarsak da hazırlıklı olmalıyız.

• Covid tekrar patlamış durumda çevremde herkes Covid sokaklarda millet tekrar maske takmaya başlamış olarak görüyorUm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt

Teşhis yöntemin güzelmiş, dsö başkanı olsan hemen bi pandemi daha ilan edersin o derece yani...Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

bitti la bitti artık şunu dayatmayın millete sıkılmadınız mı?

• Covid değil, şu an domuz gribi çok yaygın çevremde, covid19 bitti artık

• Covid23 olmayacak mı?

Turcovac çıktı pandemi bitti.
    Resmen dış güçlerin emellerini engelledik

Bence ceza kessinler hasta masta olan olmaz ben niye olmuyorum kardeşim ne yiyip içiyorsunuz

• Chaveez kullanıcısına yanıt
    Bittimi şakayı bırakın

• Bu sanatçillar devlet adamlari bir sürü sartlatanlar aşi olun diyip durdular. Şimdi almanyada binlerce aşi yuzunden hasta olan iş nyapamayan ölen insanlar var bunun sorumluluğunu kim alacak insan hayati bu kadar kolaymiş. İyiki vurmadim:P

• Aşı yalan, hastalık yalaan, uzay yalan, dünya düz.

• Bunlar gercek ama

Ne kadar bilimselsiniz

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

[simage][censored][censored]https://store.donanimhaber.com/52/4e/44/524e4429c3f1a806c94546336534fa87.jpeg[/censored][/censored][/simage]

[simage][censored][censored]https://store.donanimhaber.com/0c/ab/4a/0cab4a0cf33ee3e51810855449357034.jpeg[/censored][/censored][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 20 Mart 2023; 23:23:15 >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz.

• Istisnami? Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] Dur bir düsünelim, hafta sonlari sokaga cikmayinca virüs bulasmayacakti evet, cok ikna edici Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hafta içide çıkılmamalıydı. Ama kendi koltuklarını seçtiğimiz yöneticiler senden benden daha çok düşündüler.

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 48974898489949004901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.