Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98.238
Cevap
226
Favori
4.415.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49084909491049114912
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meeb

Bu seferki bakteriyel kesinlikle eminim.Antibiyotik işe yaradı ama sağ bademcik halen hafif şiş, sarı mukus ve ağız içi yara devam ediyor.

İş yerinde arkadaşta faranjit tanısıyla rapor almıştı bugün başladı hayırdır dedim covid dediler ama faranjit ten rapor yazdılar dedi.

günlük multivitamin takviyesi iyi olabilir. bağışıklığınızı desteklemek için. rafine şeker, yağlı gıdalardan da bir süre uzak durmak gerekebilir.

• Kalp krizleri çoğaldı mı sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Bende olmadım ve olanlardan daha sağlıklıyım Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Hala aşı olmadıysan yazıklar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalar dengesiz, ortalık kötü, hastaneler ve aile hekimleri yoğun, kendinize dikkat edin.

• Grip ve korona vakaları duyuyorum arkadaşlardan. dikkatli olmakta fayda var.

• Aşı karşıtlarına demediğiniz kalmamıştı komplo teorileri az izleyin diye neyse bilim adamlarından daha mı iyi bileceğiz

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Geçen gün Canan Karatayın yıllar önce yaptığı bir ameliyattan ifadeye çağrılması manidar duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı konmasa da yani bir virüs salgını vardır. Neticede coronavirus25 mi desek ?

Toplumda virüs aşılarına karşı zaten korku salınıyor haberler çarpıtılıyor başka aşılardaki ağır metalleri covid aşılarıyla bir sanılması beraber harmanlanması kadar sinsice ve terörize edilmesi kabul edilemez!

Türkiye'de benzer şekilde domuz dan gelen Domuz Virüs üne bile yıllar öncesinde herhalde ilk duyan bir Müslüman şekilci ele alması ismini Domuz yerine Muz demesi Domuz dan gelmiş olduğunu inkar ettirmez. Hem domuz pis bir canlıdır İslami inanışa göre zaten şaşırılmamalıdır ama insanlara bulaşması belli ki sindiremiyor şekilsel algısal örtme inancı örtme kültürü ile hasır altı edeceğine kendisini inandırıyor sanıyor ama bence biliyor hakikati ...

Şaka gibi ağlanacak hale gülmece izleyin kısa zaten :

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]İMAMDAN DOMUZ GRİBİ AÇILIMI: MUZ GRİBİ - Dailymotion Videodailymotion
    İMAMDAN DOMUZ GRİBİ AÇILIMI: MUZ GRİBİ - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/xbfdng

Konya'nın Ereğli ilçesindeki Ulu Camii'nin imamı Hasan Çınar, domuz gribinin isminin "muz gribi" olarak değiştirilmesini istedi.

Yerel ERT televizyonunda dini içerikli bir program yapan Hasan Çınar, programda, "domuz" kelimesinin ilk iki harfini çıkartıp hastalığın adını "muz" gribi olarak değiştirdi.

İmam Çınar'ın açıklaması internetteki video paylaşım sitelerine düştü.

Çınar, "Asırlardır insanoğlu grip oluyor. Aklımız erdi ereli hepimiz her sene en az bir defa grip oluruz. Bazen 7 gün sürer, bazen 70 gün sürer. Gripten kim korkuyordu. Korkuttular bugün. Ben şu anda sizden utanıyorum. Allah'tan korkuyorum. O lanetlenmiş varlığın ismini de ona taktılar. Bilmem ne gribi" dedi.

"Düşündük düşündük..."

İmam Çınar, ardından önerisini açıkladı: "Şimdi düşündük, düşündük bir şey bulduk. Ne bulduk. Onun 'Do' sunu kaldırdık 'Muz'unu tuttuk. 'Muz Gribi'. Bari muz gribi olsun. Çünkü, grip olan insanlar utanmaya başladılar. Etrafımdakiler bana şu gribi diyecekler diye utanmaya başladılar. O lanetlenmişin eti haramdır, yenmez. İsmini bile biz kullanmaktan imtina ediyoruz. Kalktılar şu gribi dediler" dedi.

İmam Çınar, izleyicilerini "dostlarıyla haberleşip gribin adını muz gribi olarak değiştirme" çağrısında bulundu.

"Yeriz biz onu"

Çınar, "Hiç olmazsa muz sevilen bir madde. Baştan beri muz gribi olsaydı adı, insanlar birbirinden korkmazdı. Bulaşacak olan ne; muz. Muz bulaşsın canım. Hepimiz seviyoruz. Yeriz biz onu. Ama öbürü. Öbürü bulaşsın demiyor hiç kimse kimseye. Bugün grip olan kardeşlerimiz isminden dolayı çekingen harekette bulunuyorlar. Niye, şu gribi mi oldun yoksa, diyecekler diye. Korkmaya mahal yok. Allah ne dediyse o olur" dedi.

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]cnn türk
    İmamdan domuz gribine alternatif isim: Muz gribi - Güncel Haberler
    https://www.cnnturk.com/turkiye/imamdan-domuz-gribine-alternatif-isim-muz-gribi-136282

https://forum.donanimhaber.com/domuz-gribi-ne-alternatif-muz-gribi--36289950

Salgın virüslerine de aynı düstur aynı duruş aynı inanış yıl olmuş 2026 ayni çizgi korunmaktadır!

Salgın bitmesi virüsleri kökten silmemiştir. Bence bir salgın var giderek artıyor. Artık yaz kış 4 mevsim artacak ...

Okullar açılacak daha da hız kazanacak.

• 3Korner1Penaltı kullanıcısına yanıt
    Ben Kiwifarms'ın en büyük mağdurlarından birisiyim.

• Vay be konunun ilk mesajlarına baktım da ne günler yaşamışız

Tam 5 sene geçti

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Oldu mu o kadar yaa ne çabuk ta geçmiş 5 yıl...

Bir çokları için bir çok konuda aydınlanma günleri oldu pandemi günleri, sorgulamayı öğrendik en azından...

Ticari tıbbın varlığını da keşfetmiş olduk.Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• Mutluymuşum o zamanlar şimdi sürekli kasvet.

• AMC kullanıcısına yanıt

• pandeminin pek çok zararı oldu. bence en önemlilerinden biri, aşı karşıtlığı yapan güruhun sebep olduğu ve olacağı ,çok eskide kalan bazı hastalıkların, aşı olmayanlar yüzünden hortlaması ve dünyaya daha bir çok musibetin salınması olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 49084909491049114912
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.