Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49084909491049114912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fısfıslar pastiller geçiçi rahatlama sağlıyor mecburen evdeki geniş spectirumlu antibiyotiğe başladım ilk günden farketti.Keşke geçen hafta içeydim.Doktorlar vermiyorlar ancak çok yıpratıcı geçiyor süreç.
  • meeb kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Hangi ilaç?

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    başağrısına cevabım yok ama halsizlik 1 hafta falan sürüyor. all in one vitamin tavsiye edilir.
    antibiyotik değil de boğaz fısfısı daha iyi olur. gereksiz antibiyotik, bakterilere karşı ilerde sizi zayıf kılabilir.
  • lütfen bakteriyel bir sorun yaşamıyorsanız, antibiyotik kullanmayın. ilerde sıkıntı olması yüksek ihtimal.
  • Colda kullanıcısına yanıt
    AŞI OLMADIM OLMAM.
    Hayırdır?
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Olacaksın ne demek olmadım?

Koskoca sağlık bakanlığı aşı olun diye bas bas bağırdı, niye olmadın?

Güvenmiyor musun?

• Colda kullanıcısına yanıt
    La de get, olmuyorum dedim ya.
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

Olacan, itiraz istemem, babandan izin aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 2 Kasım 2024; 23:25:6 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    augmentin 1000 mg hocam özellikle yutak ve bademcik iltihabına iyi geliyor 1 günde indirdi ,1 haftadır içmemek için direndim ama nafile.
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    aynen 1 haftadır süründürdü sesim yeni geldi 😀
    1 hafta direndim hatta cuma günü iş yerinde ki aile hekimine gittim üniversitesi de.baktı geçmiş artık veremem gerek yok dedi ama boğaz batması, şişlik ara ara gelen yıldırdı , evdeki antibiyotik ten içtim birkaç günde etki etti hemen.Öyle aman aman antibiyotik içen biri değilim yılda en fazla 1 kere falan en son 2 sene önce içmiştim .Sanırsam yılda 2 ,3 defa aralıklı kullanımda sıkıntı olmazmış.

4. üncü günde tat-koku gitmediyse, covid olmayabilir. herifçioğlu matematikçi gibi, tam 4. günde tadı kokuyu götürüyor.

sizinki direk bakteriyel bir sorun olabilir. veya daha ilginci, hem covid hem bakteriyel sıkıntı bir arada olabilir.

bu sefer değil ama 1 ay kadar önce kesin covid ti eminim.Bu sefer soğuk algınlığına müteakip nezle , faranjit ve sinüzit oldum.
    olabilir ama yaklaşık 1 hafta antibiyotik kullanmamaya direndim Boğazda şişlik batma hissi geçmedi ,aile hekimine gittim yine vermedi bir umut evdekini kullandım 2 günde şikayetler bitti.

zaten, bir ay süre ile, iki kere covid olmanın pek olası değil. 2-3 aylık korunma sağlayan antikor üretir vücut.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

fısfıslar pastiller geçiçi rahatlama sağlıyor mecburen evdeki geniş spectirumlu antibiyotiğe başladım ilk günden farketti.Keşke geçen hafta içeydim.Doktorlar vermiyorlar ancak çok yıpratıcı geçiyor süreç.

Dün gece sabaha kadar terden dolayı 6 kere üst baş değiştikten sonra sabah acile gittim. Antibiyotik iğneyi vurup gönderdiler. Bademcikleri bu hale getirene kadar başta gitmek gerekiyormuş. Tecrübe oldu  

Bu seferki bakteriyel kesinlikle eminim.Antibiyotik işe yaradı ama sağ bademcik halen hafif şiş, sarı mukus ve ağız içi yara devam ediyor.

İş yerinde arkadaşta faranjit tanısıyla rapor almıştı bugün başladı hayırdır dedim covid dediler ama faranjit ten rapor yazdılar dedi.
  • Moja kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun başka ne dediler?Şuan nasılsınız?Ben de o kadar süründüm geçen hafta en sonunda aile hekimine gittim antibiyotik vermedi.
  • 
Sayfa: önceki 49084909491049114912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.