Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48954896489748984899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam sizlere de, yeni bir mutasyon var sanırım. Ben de şuan boğaz ağrısı ve burun akıntısı var.

Ben de tanflex boğaz spreyi, strepsils boğaz pastili aldım. Tat koku gidince parol da almaya başladım. Tabiki yine doktora da danışmakta fayda var.

• Metz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.3lü virüs diyorlar rsv,covid, influenza birleşimi gibi.Ama virüs vücuda girdikten sonra yerleşiyormuş tabi her bünyenin değişik tepkisi oluyor heralde.İlginç.şekilde üşütmemeye dikkat etsemde geçen haftasonu yüksek bir yere gittik terledim ama montu çıkarmadım ,ertesi gün yine hastalandım bugün toparladım.Aslında bolca mukus ,öksürük, hafif ara ara gelen halsizlik sağ göğüs ve sırt kulunç ağrısı dışında şikayetim yok.Eşim daha hafif neredeyse hiç semptom göstermedi.İkimizde aile hekimi ne gittik çiğerlerde sıkıntı yok gibi dedi , bakteri kaynaklı olmadığını söyleyip antibiyotik te vermedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metz kullanıcısına yanıt

• Vay arkadaş derdinizi seveyim

• Bir hatirlatma yapalim. Pandemi sebebiyle hastanelerde bircok bolum kapatilirken, Covid harici tum hastaliklarin tedavisi durmus ve ameliyatlar ertelenmisti. Hastanelerin cogu bos ve Personel issizdi. Bos hastanelerin Covid hastalariyla dolmasi beklenirken, diger hastalar kaderlerine terkedildi. Saglik personelleri bos hastanelerde Tiktoka dans videosu atarken, bircok agir hastanin yakinlarini son kez gormesine izin verilmeyerek yalniz basina ölüme terkedildiler. Cenazeler bile salgin bahanesiyle yakinlara teslim edilmeden gomuldu. Asagidaki resim tum bunlarin ozeti gibidir. Tum bunlarin tekrar yasanmamasi dilegiyle.

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt

hocam 3 lü virüsten kaptım ateş 40 hani virüs bitmişti

• ben yeni yeni kendime geldim sesimin düzelmesi 3 hafta sürdü şimdi bol bol pastil vitamin aldım.

Ben bitti demedim yanlış anlaşılmasın.Şuan aciller tıka basa dolu doktorlar da neyin ne olduğunu bilmeden ilaç yazıp gönderiyorlar daha bugün arkadaşı acile götürdüm.

• meeb kullanıcısına yanıt

Hocam grip aşısı olmak en mantıklısı ama aşılarında yan etkileri oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinliği tartışmalı da olsa seneye olmayı düşünüyorum.

• Uzun zamandır yazmıyordum bir bakayım dedim ohooooo

Arkadaşlar pandemi biteli çok oldu.

Çin'deki durum da kendi salaklıkları. 0-covid politikası sebebiyle sürekli baskılama derdindeler. En başından böyle yapsalardı 2 yıla yakın kayıp yaşamazdık.

2 tane mRNA aşım var. Bir daha da aşı olmadım. Zaten 2. aşıdan 5-6 ay sonra covid oldum. Bacaklarımda ağrı dışında hiç sıkıntısız atlattım.

Boşuna pandemi felan demeyin artık. Pandemi biteli çok oldu.

Hayatınıza bakın. Sağlıklı beslenin.

Son mesajımdır PM ile ulaşmak isteyen ulaşır Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• astegon kullanıcısına yanıt

Hiç boğaz ağrısı , öksürük gibi başka şikayet olmadı mı?

• astegon kullanıcısına yanıt

Hocam 2 senedir maskeyle dolaştım 1 kez bile hsta olmadım sonra maskeyi çıkarınca 2 kez ağır hastalık geçirdim muhtemelen coviddi çünkü 40 derece ateş yaşadım şuan tekrar korkular başladı ve kapalı ortamlara giremiyorum sence vucudum bağışıklık kazanmışmıdır ondanda emin değilim şuan çinde 250 milyon vaka varmış napmak lazım ne önerirsin

• illa covid olmak zorunda değil başka bir hastalıkta olabilir.

El temizliğine dikkat etmek haricinde yapabileceğiniz pek bir şey yok. Maskeyi önce hasta olan insanların takması lazım bir anlamı olması için öbür türlü çok fark etmiyor takıp takmamanız.

• 5. doz aşılar randevuya açılmış Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• grip olmayı hastalık sayıyor, hani virüs bitmişmiş.

bitmez, hiç bitmeyecekte, 10 binlerce yıldır var. her sene de olacak.

sadece kullanılmayın..

• 7. doz asilar randevuya acilmis

Hala asi diyorlar. Avrupada asilarin kotu yan etkileri aciktan tartisiliyor artik ozellikle mRNA olanlar. Bundan zarar goren cok insan var. Su siralar Covid gen terapisi asilari tavsiye edilmiyor normal grip asisi olun diyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]teyit.org
    Büyüteç: Covid-19 aşıları kalp krizine yol açıyor mu? - Teyit
    https://teyit.org/dosya-buyutec-covid-19-asilari-kalp-krizine-yol-aciyor-mu
  • Arkadasımın isyerinde son derece saglıklı,kilosu olmayan 34 ve 35 yasındaki 2 kisi vefat etti.

Saglık Bakanımız Korona yı artık Grip olarak sayacagız demisti yanlıs hatırlamıyorsam 2 arkadas da doktora gitmelerine,ilaclarını almalarına ragmen sonra yogun bakıma kaldırılmıslar ve vefat etmisler.

Dikkat etmek lazım ben koronanın etkisinin bittigini dusunmuyorum.

• huso kullanıcısına yanıt

İyi de omicron oldum ben ve ailem.

Aşıları tam veya 2 doz biontech olanlara ilaç bile vermediler ve biz hastalığı atlattık.

Sen neyin kafasındasın kardeş?

• 
Sayfa: önceki 48954896489748984899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.