Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98.231
Cevap
226
Favori
4.412.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48944895489648974898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende istemem ancak Çin den ve diğer ülkelerden gelen haberler tam tersi malasef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Her ay asgari ücret tutarını IBAN'a atan olursa hay hay kapatırım. Yok öyle "Toplumsal Fayda "goygoyu

Geldim 35 yaşına toplum bu yaşıma kadar bana hangi faydayı sağlamış ki benden daha fazla" Toplumsal fayda"beklemeye hakkı var

Tam dükkanı açtığım sıralarda kapanak şovalyeleri tepemize çöktü. Bir sürü borcun içinde kaldım. Dükkan açana bastılar cezayı. Psikolojik durumda yanıma kar kaldı

Devlet bu sürede sadece ama sadece 3000 tl kadar yardım yapıp" Başının çaresine bak" dedi bana.

Kısacası yemezler , herkes aşısını olsun başının çaresine baksın.

Benden sonrası tufan

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    haklısınız malasef siyasi başarısızlıktı geçtiğimiz dönemler bir gece aniden kapattım ,açtım dünya nın neresinde var böyle birşey çin dışında sanmıyorum.

Şuan içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar aslında pandeminin geçmiş etkileri.Bie tekrarı daha ekonomik siyasi toplum düzeni olarak yıkım yaratır.Bu yüzden eskisi gibi kapamalar geleceğini bende sanmıyorum.

• Kapanmanın bir mantığı yoktu kapanmanın ancak hastanelerde 1 tane boş yatak bile kalmadığı zaman bir anlamı var.

Maske ve hijyen kesinlikle işe yarıyor. Covid başladığından bu sonbahara kadar olan süreçte hiç hasta olmadım. Normalde her sene 2 kere üst yolunum solu hastalığı geçirirdim.

Bende dahil kimsenin maske takmadığı bu sene sonunda hastalandım.

0 bilgi 0 deneyim ile boş boş yazanları geçiniz. Kendimi bildim bileli hasta olmadığım 1 sene bile olmadı Covid seneleri hariç. Maske ve hijyene topluca dikkat edilmesi gerçekten çok önemli. Siz istediğiniz kadar kendinizi maskeye kolonyaya boğun karşınızdaki gözünüzün içine tüküre tüküre konuşuyorsa bir anlamı yok.

• xentios kullanıcısına yanıt
    sen napıon hocam bende sizin gibi ayaktan en fazla mevşim geçişlerinde grip nezle olurdum.Bu sene arka arkaya 2 kere grip oldum geçirdiğim gripse eğer.Çiğerlerim yıldı artık yani öksürük afederseniz balgam bıktırdı .

Maske taktığımız dönemler bırakın covid olmayı grip nezle bile olmamıştım.Ara ara en azından servislerde maske taksam mı acaba diyorum iş ortamında bakıyorum adam ayakta hapşırıyor tıksırıyor sonra diyorum maske taksan neye yarar.

• Artık çok aşırı bir durum olmadıkça kapanma falan olmaz. Zaten kaldıracak durumu da yok ülkelerin ekonomik olarak.

Ama maske, mesafe tedbirleri uygulanmalı ve yeni daha etkili aşılar yapılmalıdır.

• yine yeni yeniden (Mİ) ?

"Çin'in Yunnan eyalatinde çalışan bilim insanları, yarasalarda ve insanlarda hastalığa neden olabilecek yeni bir virüs türü bulduklarını açıkladı. Araştırmacılar, BtSY2 adlı virüsün Covid-19'a neden olan SARS-CoV-2 ile aynı aileden olduğu belirtilerek, yeni bir pandemi olasılığına karşı uyarıda bulundu."

t24
    Çin'de hayvanlardan insanlara bulaşabilen yeni bir virüs tespit edildi
    https://t24.com.tr/haber/cin-de-hayvanlardan-insanlara-bulasabilen-yeni-bir-virus-tespit-edildi,1075325

• Hah bi BtSY2'miz eksikti tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 28 Kasım 2022; 16:6:8 >
  • Bir atasözümüz var "Ölüyü çok kurcalarsan ya osurur ya sıçar"

Virologlar da virüsleri fazla kurcalıyorlar...

(NIH-DTRA-USAID finansörlüğünde) ABD-Çin ortaklığıyla sözde güvenlik seviyesi yüksek laboratuarlarda virüsler üzerindeki manipülatif genetik çalışmalar tam gaz devam ederken kazaen ya da kasten laboratuar kaynaklı enfeksiyonların topluma ve çevreye sızıntı ile yayılması sağlandı (geçmişte)...

Muhtemelen insanlar üzerinde patojenik yeni bir virüs daha modifiye edildi.

Yol yapıyorlar yeni salgınlara...

fazla mı gomplocuyum ben de? Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• Modta covid ci mesajları siliyor şu konuyu kapatmıyorlar ya helal olsun koronada morona boşşuna.

• lethal gun kullanıcısına yanıt
    Viirusten degil, virus bahanesiyle insanlari eve kapatmak isteyen, neyi dugu belirsiz sivilari asi diye zorla yaptirtmak isteyen sizofrenlerden cekinirim. Bu tip haberler zerre umrumda degil. Bilimi ilac firmalarinin oyuncagi ettiler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Hocam covid bittimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim icin coktan bitti, senin icin hic bitmez.

• adamın yaşama gayesi, salgın bir hastalığın, aslında olmadığını iddia etmek. forumda konusunu sildirmek. yazık. keşke başka hobiler denese.

• Ben daha önce yakalanmamıştım covid'e ilk defa yakalandım. Faranjit olmuşumdur tahmin ediyordum, 4-5 gün boğazda şişlik vardı. Bugün tat-koku gitti ama kendimi bir tık daha iyi hissediyorum, dinlenip, besleniyorum.

Tüm hasta olanlara geçmiş olsun. Dikkat edin havalar soğudu, bağışıklığınızı güçlü tutun.

• Metz kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam.

• Metz kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun bu sene çok değişik virüs yönünden.

Normalde mevsim geçişlerinde ayaktan grip nezle karışımı olur geçerdim.Son 1 ay kadar 3 kere hastalandım.En son 1 haftadır yine hasta oldum.Eşimin ve benim hatta çoğu kişiden duyuyorum ilginç bir göğüs kulunç ağrısı var.

Dikkat etmek lazım cistus ve strepsils pastil aldım sabahları ve öğleden sonra iş yerinde birkaç tane günlük alıcam.Birde arkadaş vitamin verdi şu takviye edici olanlardan onu kullanıcam bakalım.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Ethan hocam sağ olun, bu şekil takılıyorum Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 48944895489648974898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.