Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48934894489548964897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asi dediniz bos cikti. Gecen yil burda Asilarin etkinligini sorgulayanlari linc ediyordunuz. Asilarin etkinliginin dusuk oldugunu belirten arastirmalari komplo teorisi diye nitelendiriyordunuz. Simd ne oldu? Asilarin yalan oldugu ortaya cikinca, Maskeleremi sarildiniz? Maskelerde bos, yarardan cok zararlari var.

Insanlar birseylere hazirlaniyor. Yeni dunya duzeninde, boyun egen ve kisitlanmalara ses cikarmayan koyunlar istiyorlar. Iklimdegisikligi bahanesiyle, insanlari karbon ayak izi üzerinden yapilacak kisitlamalara hazirliyor, maskelerle boyun egmesi bilincaltina asilaniyor. Fazla degil birkac yil icinde bunlar hayatinizin bir parcasi olacak. Her ne kadar bu dediklerimede asagidaki sekilde oldugu gibi "gomploh" diyecekler, gülenler olacak olsada tipki Asidaki oyunun ortaya ciktigi gibi kisa zamanda buda ortaya cikacaktir. G20 zirvesinde ve Misirdaki COP27 iklim konferansinda neyin kararlari alindi saniyorsunuz? Kutsal dinlerin kutsal mekani 10 Emrin indigi Sinai Daglarinda, Iklim dininin 10 Emrini kararlastirdilar. Dediklerimi netten arastirabilirsiniz. Kaldiki Corona salgini su an normal gribin yaninda birsey degil. Maksat insanlari salgindan korumak degildi hicbirzaman, maksat insan hareketlerini ve yasamini aliskanliklarini degistirerek, davranis terapisi metoduyla yeni iklimci komunist ve otoriter duzene alistirmakti. Bazen suruden ayrilmak en dogrusudur…

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Kasım 2022; 15:26:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]Aykırıtwitter
    “Çin'den gelen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Karantina bölgeleri genişletiliyor, 7 gün içinde kurulan 50 bin kişilik sahra hastaneleri havadan böyle görüntülendi.”
    https://twitter.com/aykiricomtr/status/1596218866593677313
  • Yine başlıyoruz🤦‍♂️
    Hatırlatma dozları açılmış bile🤦‍♂️
    Ben bu sefer gerekirse maske takcam ama aşı olma niyetim yok🙂
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 26 Kasım 2022; 9:5:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    alt varyantlar bağışıklıktan kaçabiliyor, yazacağım ama boşa gidecek. sizin gerçek ile işiniz yok, bütün olayınız komplo teorileri. cevap yazarsanız, karşı cevap dahi yazmam. yormayın kendinizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam 3 kez Covid oldum. Ilkinde hicbir belirti gostermedim, zorunlu test olan bir donemde pozitif oldugumu ogrendim. Ikinci cok hafif gecti hatta ayakta atlattim. 3. de 6 gun bogaz agrisi ve yorgunluk disinda pek bir rahatsizligim olmadi. Bugune dek tek doz Asi bile olmadim. Iki hafta once normal gribe yakalandim,
    Covidden cok daha agir gecirdim. Asilarin Covide karsi hicbir korumasi olmadi, Asi olan arkadaslar benden agir gecirdiler. Coviddende hicbirzaman korkmadim. Bagisikligi dusuren en buyuk etken korkudur. Bilimsel arastirmalara gore asilarin cuzi korumasi ikinci dozdan en fazla iki hafta sonra yok oluyor.

• Çok şükür hayatımızdan defolup gitti bu virüs iki senemizi çaldığıyla kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koronada morona boşşuna coronada korona boşşuna haa.

• Yine başladınız mı lan "kapanak şovalyeleri"

Bu sefer yemez aslanım. Bu sefer hayvan terli.

Aşısını olan olsun, maskesini takan taksın kendi tercihidir .

İnsanlar geçinemiyor, son 2 yılda kriz hat safhada . Dükkanlar kapansın diye dayatmaya kalkarsanız , dayarlar benden demesi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 27 Kasım 2022; 12:25:34 >
  • 
Sayfa: önceki 48934894489548964897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.