Bildirim
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4895. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aykırıtwitter“Çin'den gelen görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Karantina bölgeleri genişletiliyor, 7 gün içinde kurulan 50 bin kişilik sahra hastaneleri havadan böyle görüntülendi.”https://twitter.com/aykiricomtr/status/1596218866593677313
-
-
alt varyantlar bağışıklıktan kaçabiliyor, yazacağım ama boşa gidecek. sizin gerçek ile işiniz yok, bütün olayınız komplo teorileri. cevap yazarsanız, karşı cevap dahi yazmam. yormayın kendinizi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplam 3 kez Covid oldum. Ilkinde hicbir belirti gostermedim, zorunlu test olan bir donemde pozitif oldugumu ogrendim. Ikinci cok hafif gecti hatta ayakta atlattim. 3. de 6 gun bogaz agrisi ve yorgunluk disinda pek bir rahatsizligim olmadi. Bugune dek tek doz Asi bile olmadim. Iki hafta once normal gribe yakalandim,
Covidden cok daha agir gecirdim. Asilarin Covide karsi hicbir korumasi olmadi, Asi olan arkadaslar benden agir gecirdiler. Coviddende hicbirzaman korkmadim. Bagisikligi dusuren en buyuk etken korkudur. Bilimsel arastirmalara gore asilarin cuzi korumasi ikinci dozdan en fazla iki hafta sonra yok oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok şükür hayatımızdan defolup gitti bu virüs iki senemizi çaldığıyla kaldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koronada morona boşşuna coronada korona boşşuna haa.
-
Yine başladınız mı lan "kapanak şovalyeleri"
Bu sefer yemez aslanım. Bu sefer hayvan terli.
Aşısını olan olsun, maskesini takan taksın kendi tercihidir .
İnsanlar geçinemiyor, son 2 yılda kriz hat safhada . Dükkanlar kapansın diye dayatmaya kalkarsanız , dayarlar benden demesi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 27 Kasım 2022; 12:25:34 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X