< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4893. sayfa)
-
-
Boş işlerle uğraşmanıza gülüyoruz sadece.
-
Ben takip ediyorum.Takip etmeye de devam edeceğim.
Ailemizden 17 kişi vefa etti.Bu gerçekten bizler üzerinde büyük bir yıkıma yol açtı.
Hiç bir şey yokmuş gibi davranmak bana göre pişmanlıktan öteye gitmeyecektir.
Herkesin kendi kararıdır.Saygı duyarız.
Virüs hala hayatımızda ve anlatılan gibi sıradan olmayacak kadar ciddi bir durum var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35359C425 -- 1 Kasım 2022; 0:18:46 > -
Valla sıradan bana göre bana bir şey olmaz günde 2 paket cigara içiyorum 2.5 litre kola içiyorum hala turp gibiyim.
-
Ömür boyu bununla mı geçireceksiniz siz? Hiç mi akıl mantık yürütüp düşünemiyorsunuz? Okay bir pandemi vardı ama artık sonlandı, herkes normal hayatına geri döndü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Virüs bitti diye devletten sağlık bakanlığından dünyadan bir açıklama var mı! Çin hala sıfır vaka politikası yürütüyor. Anlaşılan senin aile veya akraba tarafında ya bu virüsten hiç vefat eden yok ya da çekindiğin yaşlı bir birey yok. Hala ağır hasta olan ve hastanede yatanlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 2 Kasım 2022; 9:31:54 > -
kanka virüs hala bulaşıyor herkese ama etkisini yitirdi diyolar
-
R0 etmeni grip virüsüne yaklaşsa, yıllık bir tek aşı ile, tam koruma sağlanıyor hale gelse, pandemi bitti denilebilir. yeni alt varyantlarda bu gelişmenin olmasını umuyorum. yoksa bağışıklığı baskılanmış, kronik bir kaç sorunu olan, yaş itibarı ile riskli grupta olanların korunması için, şu aşamada "bitti" denemez. diyen devekuşu hesabı, kafasını kuma gömünce, düşmanları tarafından görülmediğini sanmaktadır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
covid i 10-12 sene öncesinden dizi filmlere konu ettiler bugün amazonun dizisinde 2041 de ebola gibi filovirüs olacak 7 milyar insan ölecek vs deyip geçtiler.
-
www.ntv.com.trCovid-19 virüsü mutasyon geçirmeyi sürdürüyor (Yeni varyantın ismi belli oldu)https://www.ntv.com.tr/galeri/saglik/covid-19-virusu-mutasyon-gecirmeyi-surduruyor-yeni-varyantin-ismi-belli-oldu,kLrZfTPvvUapqmKlcmYjDA/UyagieLCMEOmYg_gZUtoTQ
-
-
ELSkilachiMariachiNadiaKomanachi varyantını bekliyorum en ölümcül varyant O
-
Çadır karışmış...
Etki faktörü yüksek ScienceDirect ve NIH'de 2022 haziran ayında yayımlanan bir makalede mRNA aşılarla ilgili aynen şu sonuç çıkarılmış:
SARS-CoV-2 mRNA aşılarının enjekte edildiği çok sayıda kişi ve tanımladığımız çok çeşitli olumsuz sonuçlar göz önüne alındığında, milyarlarca yaşam potansiyel olarak risk altındadır.
-mRNA aşıları, SARS-CoV-2 başak proteininin sürekli sentezini destekler.
-Spike proteini nörotoksiktir ve DNA onarım mekanizmalarını bozar.
-Tip I interferon yanıtlarının baskılanması, doğal bağışıklığın bozulmasına neden olur.
-mRNA aşıları potansiyel olarak bulaşıcı hastalıklar ve kanser riskinde artışa neden olur.
-Kodon optimizasyonu, öngörülemeyen karmaşık etkilere sahip G açısından zengin mRNA ile sonuçlanır.
Uzuuuun bir makale...
Bir grup yazar tarafından bu makalenin geri çekilmesi için girişimde bulunulmuş ama red yanıtı almışlar. Buna dair makale de 2022 Ekim ayında yayımlanmış.
Yukarıdaki makalenin geri çekilmesi için çırpınan yazarların birisi Novartis'in kanser (ilacı) araştırmalarındaki devamlı çalışanı Eric Billy
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S027869152200206X
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9012513//
-
umarız böyle birşey yoktur veya olmaz.Ancak yeni ve daha önce tam denenmemiş bir teknoloji ürünü aşıyı bu öngörü ve şüphe ile olmadım .Evet aşıların uzun süreli etkilerinin olmadığı bilinen yan etkileri dışında birşey olsa kısa sürede ortaya çıkacağı öne sürüldü ancak bu klasik aşılar için olduğunu anlayan anladı.
3 doz sinovac olduk , bunun da bizi ileride hasta edip etmeyeceğini iddaa edemem ancak bazen klasik yöntemler her zaman daha iyidir en azından deneyimle veya tecrübe ile sabit kılanan şeyler , bugün bir üniversite çalışanı olarak halen hocalarımızdan robotik kapalı cerrahi ameliyatlar yerine klasik cerrahi yöntemlerin uygulandığı, tıpta 2+2 nin her zaman 4 etmediğini duyuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 15 Kasım 2022; 0:18:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşıyor mu bu konu
-
Halen burda ara sira Asi propagandasi ve salgin korkusu pompalayanlar mevcut. Su siralar Asilarin yan etkileri tartismaya acildi ve o donem kabul edilmeyen bircok yan etki kabullenilmeye baslandi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne tiyatroydu, medya nasıl yönetir yönlendirir gözlerimizle gördük.
en okumuşu en akıllısı denilenler neler neler söyledi.
grip için genlerini değiştirdi, sonsuz döngüde bilmediği bir maddenin vücudu tarafından üretilmesine izin verdi. o da yetmedi, sinyal yayan bir makinaya dönüştü.
umarım akıllanır millet diyeceğim ama yarın maske yasağı çıksa yine herkes maskesini takıp aşı kuyruğuna girer.
-
bence konuyu zortlatanlar aşı karşıtları.çünkü aşı karşıtları artık gündem olmuyor.gündem olmak için konuyu zortlatıyorlar.zaten aşı destekcilerinin birşey dediği yok.aşı olanda yok zaten artık.virüs varmı var hala dolaşıyor ama eskisi gibi kuvvetli değil.yine birsürü halsiz hapşıran öksüren görüyorum muhtemelen virüs yakalnmış kişiler grip deyip geciştiriyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X