İşte bilinçli yapılan bir şey değil bence bu kişiler de farkında değil yanlış yaptıklarının birilerinin uyarması lazım. Bazen gidip konuşasım geliyor samimi olarak ama benden kaçarlar diye düşünüyorum bu sefer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4892. sayfa)
-
-
Tekrar acile gittik fakat turşu suyundan falan bahsetmedi Ablam. Korona ilerlemiş boğazı ağrıyor diye anlattı. Doktor da iltihaplanma olabilir dedi antibiyotik verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulak ve buğazda ağrı demiştiniz, hadi kulak ağrısı için bir sürü neden olabilir. Toz kaçar vb, aynı anda buğaz dediğiniz için iltihap olabilir dedim,
hocam ablanız normal ayakta dursun, başını bir saniye öne doğru eğsin zorlamadan hafifce. Herhangi bir yerde elektrik çarması yada karıncalanma oluyormu kontrol etsin.
bu dediğimi zaten farkında olmadan ara ara yapıyoruz.
birkaç gün kendisini takip etsin,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 13 Ekim 2022; 10:2:30 >
Arkadaşlar aynı hanede bir yakınınız c-19 olabilir
Side aynı anda olabilirsiniz.
Sizlerden karşıdaki kişiye belli etmeden ara ara şunları yapmanızı istiyorum.
Yakınınıza ayakta iken, halıda bir şeymi var deyin.
Yakınınız farkında olmadan hafifce başını öne eğecektir.
O esna el kol yada herhangi bir yerine odaklanıyormu
Yakınınız yürürken dikkatli bakın, zaman içerisinde denge kaybı yada yürüyüşünde farklılık varmı
Yakınınız ev içerisinde yürüyüş esnası terlik kullanıyormu dikkat edin. Normalde kullanıyor ve son zamanlarda kullanmamaya başladı ise.
Nedeni ayak tabanında his kaybı ve terliğin zeminle arasındaki hissi aldığından olabilir. Bu nedenden terlik giymeden cıplak ayakla yürümeye başlamış olabilir.
Yakınınıza çaktırmadan takip edin.
tak-çıkar tak-çıkar yapmaktan imtina ediyorlardır belki. rahatsız etmiyorsa, zaten biraz sonra takacağı için, çıkarmakla uğraşmıyorlardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başını öne eğince bir sıkıntı çıkmadı Hocam. Bana antibiyotik verdi ilhitaplanma olabilir diye. Yutkunurken canım acıdığında aynı anda kulağım ağrıyor fena
Dün Boğaz ağrım hafifledi artık bir şey yiyip içebiliyorum. Mandalina yerken zorlanıyorum sadece. Şimdi gece uyandım biraz daha azalmış gibi :)
O boğaz ağrısı neydi ya su bile içemiyordum, tükürüğünü yutarken canın acıyordu
İki kere covid olmuş birisi olarak söylüyorum. Psikolojik olarak kendinizi iyi hissedin ve sıkı beslenin yeter..
Not: aşısızım.
Hastalık son gaz devam ederken neden hiçbir kanal bahsetmiyor.. ne oldu... neden maskeler artık takılmıyor taktırılmıyor.. sürü bağışıklığına terkedildik resmen.. üstelik maske taksam tip tip bana bakıyorlarmış gibi hissediyorum hem dışarıda hem mağazalarda.. ne yapacağım ben !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 25 Ekim 2022; 2:23:35 > -
Ne yapalım yeter artık oleceksek ölecez
Ölümden öte yol yok
Aşk acısı mı çekiyon napıyon kafalar iyi heral gece gece 👺
-
Pandemi çoktan bitti hocam.
-
Size göre bitmiş demek ki. Etrafındakiler hasta olursa ne yapacaksın bitti sana birşey olmaz mı diyeceksin. Geriye doğru mesajları okumadan tazmışsın anlaşılan.
-
çok iddialı bir söz. şu an için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İddialı bir söz değil, bilimsel gerçekler. Artık bu hastalık bizimle birlikte takılacak. Bu konuda her zaman bunları savundum.
Uzundur da yazmıyordum.
Bana göre bitti değil. Hemen hemen tüm ülkelerde pandemi önlemi kalmadı zaten. Virüsümüz de fazlasıyla evrildi. Seçilim baskısı ile kendisini bizimle yaşayacak hale getirdi.
-
Toplumun çoğunluğu farkında olarak ya da olmayarak bu hastalığa yakalandı. Kendim de 2 kere yakalandım. İkisi de aşılıykendi.
Bana bir şey olmaz başkasına olmaz demiyorum. Ama ortalıkta bir pandemi kalmadı.
Sadece komorbiditeleri olanlar için hassas bir son dönemden geçiyoruz.
-
Korona bitmedi mi artık?
-
2 Ekim'de son verileri açıkladılar.Neredeyse 1 ay geçti vaka sayıları açıklanmıyor. (26 Eylül-2 Ekim 2022)Bundan sonraki tarihler yok.
Bilinçli olarak gündemden çıkartıyorlar ama durum hiç iyi değil.
Son 2 haftada tanıdık kim varsa neredeyse hepsi pozitif çıktı.
Okullar tam bir felaket.
Artık bu iş ölen ölür kalan sağlar bizimdir mantığına döndü.
-
Hala takiptemisin arkadaş ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X