Astımı varsa kullansın ama dikkat etsin nabzı yüksekse çarpıntı yapar. Onun dışında ventolinin covide veya zatüreye faydası yoktur çünkü astım ilacı olduğundan sadece bronşlardaki daralmayı genişletir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4890. sayfa)
-
-
Covid olduktan sonra cinsel performans olarak sorun yaşayan oldu mu
Sanki tam sertleşemiyorum, 3-4. defa da bile rahat dolu bir şekilde sperm oluyordu. Şimdi 2. bile covid öncesinin %20si miktarında içi tamamen şeffaf hiç beyazlık yok.
Benzer durumları yaşayan veya doktor olan var mı
Utanıyorsanız dm den yazabilirsiniz.
-
Annene bulaştıysa onu niye götürmediniz doktora?
-
Teşekkürler. Antibiyotik alıyor şu an da. Çok öksürdüğü için acilde hava verdiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine yine yine haklı çıktık. Pandemi cezaları siliniyor....
Ödeyenlere geçmiş olsun. Yeni yönetim iş başı yapınca hemen dava açıp ödediğiniz HAKSIZ cezaları tazminat ve faiziyle geri alabilirsiniz.
-
Arkadaşlar haberlerde görmüşsünüzdür sokağa çıkma yasağı maske takmama cezaları iptal ediliyor ama ödeyenler ödediği ile kalacak gibi gözüküyor çünkü burası Dürüst vatandaşın her zaman mağdur edildiği bi yer bildiğiniz üzere.
Şimdi ödeyenler ne yapabilir nasıl itiraz edeceğiz
Merhaba. Geçen İstanbul da beşiktaştan Nişantaşı’na yürüdüm üstüm de çok ince bir şey var. Rüzgarı yiyip üşüttüm anlayacağınız. Ateşim vardı. Aferin içip terledim geçti. Ertesi gün yine ateşim vardı doktora gittim parol içtim bir tane de başka ilaç verdi soğuk algınlığı için. Ondan sonra ateşim geçti.
Doktor sen üşütmüşsün dedi boğazların çok kötü farenjit olmuşsun dedi. Yine de test yaptırdık tabi sonuç pozitif. Sizce yalancı pozitif veya virüs az olsa bile pozitif çıkmış olabilir mi? Aşısızım ve bu kadar kolay hafif atlatılacağını sanmıyorum. 1 gün yatıp terleyip ertesi gün ilaç içip iyileştim sayılır. Boğazım ağrıyınca Gargara yapıyorum geçiyor.
Onun haricinde karantina mesajı ne zaman gelecek? Hes için e devlete baktım, bakanlık tarafından sonlandırılmıştır diyor hes işleri. E o zaman ben şimdi başka şehire gitsem nasıl anlayacaklar bu nasıl iş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstteki yazdığıma bakarsak benim ki covid değil işte off tekrar test yaptırmak istedim yapmıyorlar. Ben parol içtim ateşim düzeldi hemen
Bana hiç rapor vermediler siz nasıl aldınız ?
Arkadaşlar şu yazdıklarımı çok ama çok ciddiye alın…
Önceki mesajlarımda c-19 geçirdiğimi ve yürüme güçlüğü yaşadığımı yazmıştım.
Araştırılması yapıldı bürsürü görüntüleme vb.
Bu gün neden olduğu açığa çıktı.
Ben beni felç edebilecek omur ilik sıvısı iltihabı yaşamışım ve şuan iyileşme evresine girmişim.
C-19 boyun ve beyine özellikle omurga servikal sıvısı içine girmeyi ve orayı iltihaplandırmayı başarmış.
Çok şükür hastalığı bağışıllık sistemim yenmiş.
DİKKAT:
C-19 olduğunuzda dişinizde apse aft yada kulağınızda ağrı, hangi kulak olduğu önemli değil
Yürüyüş esnası denge kaybı
Baş dönmesi
Güç kaybı
Boynu öne doğru eğdiğinizde kollarda elektrik çarpması yada karıncalanma.
Hissediyorsanız vakit kaybetmeden hastahaneye gidin.
Zira zamana karşı yarışınız başladı.
En önemlisi denge kaybı ve başın öne eğilmesinde kolların karıncalanması.
Öne eğilen baş, buyunda iltihap var anlamına gelebiliyor.
Tekrar ediyorum asla vakit kaybetmeyin, felcin kapısındasınız, c-19 omurgaya girmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 10 Ekim 2022; 13:59:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aşısızda olsanız ki şu anda herkes aşısız diyebiliriz artık, hafif atlatabilirsiniz.
PCR yapıldı ise yalancı pozitif çıkma olasılığı yok denecek kadar az. antijen vs daha riskli bir test oluyor.
Geçmiş olsun. 7 gün sayın kendinize . Artık karantina yok resmi siz kendiniz yaparsanız yapıyorsunuz o kadar.
-
Şunuda belirteyim
C-19 olduğunuzda bedeninizin herhangi bir yerinde, atıyorum ayak karıncalanma hissediyorsanız.
Nedeni virüsün omurga sıvısına girip, sıvıyı bozup sinirleri tahrip etmeye başlaması olabilir.
Yukarıda okuduğunuz omur ilik felci başlangıcı. Vakit kaybetmeden hastahaneye gidin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 10 Ekim 2022; 14:28:34 >
Ben c-19 olduğumda yürüme güçlüğü ve diğer belirtiler olur olmaz bunları geçici sandım. C-19 normal dedim.
Ama aynı gün diş etimde aft yada apse fark ettim, öncesinde o diş kanal tedavisi yaptırmıştım. Diş çürüyecek diye endişelenip diş dr sine gittim. Aynı gün yüksek doz antibiyotik tedavisi başlattı dr.
Ben farkında olmadan, boyun içindeki c-19 un neden olduğu iltihabıda tedavi etmişim ve bağışıklık sistemime yardımcı olmuşum.
Hani derler ya verilmiş sadakan var diye.
Aynı gün dr ye gitmesem ihmal etsem…
Aslında sağlık bakanlığı c-19 olan bir hastayı sık sık arayıp.
Hangi belirtiler var diye sormalı.
Yukarıda yazdığım belirtileri duyar duymaz, görevli en yakın hastahaneye yönlendirmeli.
Zira görevli zamana karşı bir yarışın başladığını, kişiye bildirmeli…
Bir kişi arabada tek başına iken neden maske takar ? Yardımcı olabilecek var mı ? Neden ?
Benim rapor almam lazım nasıl olcak bu iş? Tekrar acile gitsem yazarlar mı ?
Normalde gargara yapınca rahatlıyordum. Babaannem turşu, sirke suyu, pekmez, garip yapışkan bir ilaç verdi. Boğazımın anası ağlıyor. Bir şey yiyemez oldum ne yapacam?
Kendisine kovid bulaşmasın diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka aferin ile başlayan sürecin kocakarı ilaçları ile devam ediyor olması kanımı dondurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X