Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48864887488848894890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmm. beni ciddiye alma diyorsun anlaşılan.

olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne covid miş hala şu konu duruyor ya ne diyimki

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Sanki seni ciddiye alan var mış gibi? Havalara bak!

Korkudan kafa bulanmış sizde…

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Vay, "bilimsevmez" mi görünüyoruz senin tarafından?

Bak şimdi arkadaşım sana tane tane izah edeceğim...

Sadece ABD de 2016 yılında ilaç endüstrisinin tıbbi pazarlamaya 29,9 milyar dolar harcadığını ve bunun 20,3 milyar dolarının doğrudan sağlık uzmanlarına pazarlama için verildiği ortada ve halen de devam ediyorken, ilaç endüstrisi ile herhangi bir ilişkisi olan doktorların oranının %80 ve hatta daha fazla olduğu ispatlı iken ben bunların bilimine güvenmektense bilim düşmanı olmayı yeğlerim...

Bu yazdıklarım işkembei kübradan değil yine bilindik tıp dergilerinde hem de yakın zamanlı yayımlanmış birkaç makalenin özetinden vardığım sonuçlardır.

Şimdi de bir örnek vereyim sana, o meşhur bilimsel! çalışmaların hangi bilim!ciler tarafından yapıldığına dair...

SMA hastalığını tedavi ettiği zannedilen zolgensma adlı ilacın presemptomatik sma tip2 geliştirme riski bulunan bebekler üzerindeki yapılan klinik çalışma sonucuna imza atanlar... (ilave edit:güzelleme yapanlar Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] )

Tüm isimlerin bağlantısını işaretlemeye yoruldum affola...

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

ikinci ilave edit:

"onasemnogene abeparvovec"in ticari adı zolgensman adlı 2 milyon doların üzerinde fiyatla satılan ilaç.Üreticisi AveXis olup sonradan Novartis tarafından satın alınmış. Novartis'te tıp bilimcilerini satın almada da mahirdir.

İlaç firmalarından nemalanan tıp hekimlerinin bilimine bilim mi denir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 26 Ağustos 2022; 11:41:28 >

• temlik kullanıcısına yanıt

Direk koronada morona boşşuna diyip geçin yatıp kalkıp covid19 konusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    şunu kabul ediyorum. akp ile cehalet çok övülüp, adeta kral ilan edildi. ama bunu herkesin doğru kabul etmesini, cehaleti övmesini, zekanın tu kaka olmasını, nasıl bekliyorsunuz? cidden soruyorum. ne hale geldi memleket. dünya sağlık örgütü rüşvetçi, hekimler birliğimiz terörcü , he? onlar kötüler , hiç bir şey bilmiyorlar, klavye arkasına saklanmış internet kullanıcıları ise adeta birer cevher. her şeyi biliyorlar, her konuda tek yargı odakları. komik ama üzücü durum. yazık. eskiden böyle lafları yüzyüze edenleri , ağabeyleri kenara çekip, "oğlum gidişin gidiş değil, şey yoluna gidersin, bir iş bul, adam ol" diye uyarırlardı. ama internet icat oldu, mertlik bozuldu.

cevap vermeye gerek bile duymadığım birisin. seni bloklayarak, kendimi zulümden azat ediyorum. hadi işine.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya, adamların korkudan ve aşıdan kafa yanmış. Bunlar da aynen böyle.

Arada sırada ' hala bunlardan kaldı mı? ' Bu adamlar hala burada aynı lafları mı döndürüyor? Diye konuya bakıyorum. Ve her baktığımda hala aynı 2-3 tane adamı görüyorum? Hep aynı şey, İnternetten haber kopyala-yapıştır, ona sataş buna kız! Saçma saçma bişeyler yaz?

Yatıp kalkıp korona konuşan adamlar, maske aşı diye yırtınıp duruyorlar, haz duyuyor bunlar bu işten, başka açıklaması yok.
    3-5 aşı olan adam 'ben ne yaptım' diye triplere girip, kafayı kırıyor. Ben yaptım herkes yapsın moduna girmişler.
    Kesinlikle korkudan ne dediklerini ne yapacaklarını şaşırmışlar artık, diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temlik -- 28 Ağustos 2022; 0:17:0 >
  • @1234Rambo

İşine gelmeyince engelle gitsin. Sen önce düzgün cümle kurmayı öğren, sonra gel...

* Allahtan blokllamışsın, yukarıda yazdığın saçmalık silsilesi zaten muhatap olunmayacak birisi olduğunun açık göstergesi olmuş. Zaten başka söze gerek bırakmamışsın.

Aşı oldum deyip çıkıp sürüler halinde geziyorlar var olan virüs hiç bitmez tabiKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]  ben ne aşı oldum nede sürü halinde gezdim sonuç hiç bir şey bulaşmadı

• Korona temaslisi olunca kac gun sonra belirtiler cikiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarin Eylulun 1 i yani Pandemi propagandalarinin baslangici. Bugunden itibaren gelsin asi reklamlari ve salgin haberleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • millet coronayı unuttu .ama bu aşı karşıtları twitterda ve internette yine gündeme getiryor.art niyet var bunlarda.hem diyorlar unutulsun ama zırt pırt gündeme getirenler aşı karşıtları.komediKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    3-4 gün…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eee maskeleri kapalı ve kalabalık yerlerden bile kaldırırsanız, normal, geçmiş olsun.

• arkadaşalar korona geçirmiş insanlara bişey sormak istiyorum. daha once hiç korona geçirmedim. dün cok ateşim vardı. cok halsizdim ama grip dimde. sebebi sabahlara kadar vantilator karşısında uyumusum ve sabah uyandıgımda hastaydım. bugun hiç ateşim yok. ilaç almaya başladım(soğuk algınlıgı) korona da ateş in olması devamlımı oluyordu?

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

hocam ilk gün dün iş yerimde öğleden sonra iş yerimde ateşim cıkmaya başladı. eve vardıgımda yürecek halim yoktu. iştahda yoktu biraz bişiler yedim sonra yattım. uyandıgımda cok ateşim vardı. ılık suda duş aldım. bidaha ateşim hiç cıkmadı.

bugun 2. gün ateşim hiç yok yorgunlukda yok. ama boğazım şişti ve kuru öksürük ve ses de değişme var. suan. tat bende deniyorum tat var yiecekceklerde . ama yeni virus de tat koku olayı yokmus zaten.

bugun sabah dan test oldum. 5 6 gibi corona iseniz mesaj gelir dedi. ama covid polikinkleri hic begenmedim. insanların suratına bakmıyorlar. hiç daha once covid gecirmedim. bilmiyorum ne yapıcagımı evde annem le ben yaşıyoruz. yarın iş yerimi açmayıp dinlenicem. tamda işlerimizin oldugu zamanda cok kötü oldu.

kac gün evde kalmam gerekiyor onuda bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 48864887488848894890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.