aynen. ben cok kücük bir ihtimal geceleri cok sıcak oldugu icin vantilatoru sabah kadar uzak mesafeden yatağıma doğru cevirip yatıyordum.üşütmüş olabilirim diye tahmin ediyorum. ama cok kücük ihtimal. |
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4889. sayfa)
-
-
covid test pozitif
-
hocam kac gün karantina da kaldınız? kontrole denetlemeye gelen oldumu? ben iş yerimi kapattım evde bekliyorum ama millet korona lı koronalı dişarda geziyormuş hasta oldugunu bile bile. bulundugum şehirdeki baş hemşire apartman komşumuz. bu nasıl bir duyarsızlıkdır ya.hatta hastalananlar test olmaya bile gitmiyormus artık.
kaç günde sizin covid iniz negatif e döndü hocam. benim bugun 3. günüm.
-
Hala maske seviciler var, adamlar takılsın diye yırtınıyor.
Maalesef asıl durumu idrak edememiş bir kitle var? Virüse takılı kalmış kafalar, saplantı haline gelmiş?
Haa! Omicron’un ilk belirtisi değişmiş, boğaz ağrısı olmuş 🙃
Boğazı ağrıyan teste 😎
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klima yada vantilatörle şöyle ilgisi var. Normalde solunum yolu virüsleriyle arasıra karşılaşıyoruz zaten. Ama savunma sistemimiz bize pek hissettirmeden savaşı kazanıyor. Bu sistemin çalışması için sıcaklığın belirli bir seviyenin üstünde olması lazım( araba motoru yağ sıcaklığı gibi düşünün). Klima ile serinlediniz tamam ama özellikle uyurken falan uzun süre maruz kalınca vücut sıcaklığını düşürürseniz kas tutulması meydana gelir. Eğer o sırada vücuda girmiş bir virüs de varsa, normalde kazanılacak bir savaş savunmanın işleyişi çok yavaşladığından kazanan virüsler oluyor. Hastalıklarda ateşin yükselmesi de aslında vücudun savaşı kazanmak istemesinden dolayı. Motoru ısıtıyor ki daha iyi performans göstersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vantilatör iyi bir şey değil, tüm tozu kaldırır, onu da sürekli solursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki sen bilim adamısında çok çok mantıklı, dünya kaderiyle alakalı bir şeyi yorumlayıp tartışıyorsun? Ben yukarıda ss’lediğin postlarda bir gariplik görmüyorum, ergen demişsin dayanağın nedir? Ağzını topla istersen, kimin ergen olduğu gayet belli. Evde masken bittiyse adresini gönder birkaç kutu maske göndereyim takarsın çifter çifter, zaten maske takmaktan yukarı kısıma oksijen gitmemeye başlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 7 Eylül 2022; 10:52:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırdır, 2 hafta önce yazdığım yazıya düşüne düşüne ancak şimdi mi yazacak cevap bulabildin?
Profil fotonda (çizim dahi olsa) maskeli olduğuna göre maske takıntısı olan ben miyim yoksa sen misin?
Dolayısıyla beynine kısıtlı oksijen giden ben miyim sen misin?
"ergen" kelimesini de hakaret olarak algıladığına göre biraz daha sözlük çalış e mi?
Bu arada "bir şeyi yorumlama/tartışma" konusuna girmedim...
-
-
-
Valla şu konuyu yönetim kaldırmadı ya ne diyim
-
Neden kaldirilsin, ne guzel herkes ne yasandigini kimin ne soyledigini gorsun. Bu konu belgesel niteligindedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef covid oldum yaş 23. Daha önce hiç covid ve aşı olmamıştım. Ateşimi düşüremiyoruz parol aldım etkisi olmuyor. Titreme, tat kaybı, dudaklarda mavileşme ve eklem ağrılarım, öksürük var özellikle belde. Ne yapmam gerekiyor vitamin mi almalıyım? Ögretmen olarak çalışıyorum okulda herkes öksürüyor üşüttük sanıyorlar virüs böyle yayılıyor. Ama çok ağır geçiriyorum süründürüyor. 39 ateşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne455 -- 26 Eylül 2022; 5:20:24 >
özele veya üni öğretim üyesine gidin tomo ister duruma göre antibiyotik yazar. iyi beslenin d vitamini alın. ben covid olduğumda asist ve kan sulandırıcı da içiyordum. doktor gerekli gördüklerini yazar. tavsiye ile ilaç içmeyin.
teması azaltın, evinizi havalandırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Eylül 2022; 5:40:43 > -
Oksijenlenme az, zatüre olabilir. Hastaneye gidin.
Teşekkürler. Malesef anneme de bulaştı öksürmeye başladı.
Teşekkürler hocam. Bugün acile gittim ateş düşürücü ve ağrı kesici serum verildi. Doktor ağır geçiriyorsun dedi. C,d vitamini, pastil ve parol alıyorum. Bir de boğaz spreyi
Anneme de bulaştı. Annem çok kötü öksürüyor umarım ciğerlere inmez. Ventolin astım ilacını kullanması iyi gelir mi? Öksürük kesici ilaç kullanmalı mı?
geçmiş olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X