Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48844885488648874888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biontech'in ekim ayında yeni aşı duyurusu dünyaya hangi ajans tarafından duyuruldu hemen bakalım...

REUTERS tarafından....

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

Reuters'in CEO'su James C. Smith'in (Jim Smith) aynı zamanda Pfizer Yönetim Kurulu üyesi olduğunu biliyormuydunuz?

Medya aracılığı ile küresel yönlendirme ve kontrol nasıl ama. Pfizer/Biontek aleyhine Reuters tarafından hiç bir olumsuz haber servisi yapılmış mı bakın bakalım?

https://www.thomsonreuters.com/en-us/posts/authors/jim-smith/

https://www.pfizer.com/people/leadership/board_of_directors/james_smith

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 11 Ağustos 2022; 13:0:47 >

• burakay27 kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde maalesef kuzenimi kaybettim. 50 yaşındaydı daha, facebook, whatsapp gruplarından etkilenip, aşı olmayı reddetmişti ailesi olmasına rağmen. Allah rahmet eylesin.

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

Serap hocam plandemicileri gene makaraya almış ayağında sektiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • BJK kullanıcısına yanıt

Mehmet bey iyi demis de omicronda bir ise yaramiyor diyenler var firma omicron icin yeni asi cikariyor mehmet bey hala biontech diyor

Omicrona bagli ölümleri azaltiyor diyelim peki kalp krizinden olan ölümleri azaltiyor mu zira asili olup son 1 sene icinde bircok yasli tanidigim kalpten öldü ve hic birinde birsey yoktu hatta biri bekci idi sapa saglam adam gece ise gitti sabaha is yerinde kalp krizinden vefat haberi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 14 Ağustos 2022; 0:0:59 >
  • gzegen kullanıcısına yanıt

Bu tip ölümlerin aşıdan olduğuna dair kanıt gerekiyor. Belgelenmeli, ondan sonra da eğer böyle bir şey gerçekten varsa Pfizer'a dava açılmalı.

• gzegen kullanıcısına yanıt
    Mehmet aga rantina bakar. Ise yararmis yaramazmis, hasta edip öldururmus onu ilgilendirmez. Asilar kutsaldir, elestirilemez yan etkileri olsada kabul edilemez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Slm benim testte pozitif çıktı bugün,şu an ilaç vermiyolar değil mi,önerileriniz nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Yaş kaç hocam? Kronik hastalık var mı? Hipertansiyon, KKY, KOAH, Malignite vb?

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]Prof. Dr. Bengi BAŞERtwitter
    “Tekrar hatırlatalım… Kalp krizinin aşıyla ilgisi yok! İstatistik isteyen meraklılar buyursun okusun👇🏻👇🏻”
    https://twitter.com/bengibaser/status/1559899236518486022?t=CviUB2V_3noM2bP7dmIs4A&s=19
  • Aşı olacak olan parasını versin olsun, yeter ya vergilerimin aşı severlere ve surilere gitmesinden bıktım.

• bilime aşıya karşı tıppa karşı olanlar hastaneye gitmesinler.bizim sgk paraları böylelerine gitmesin.bıktım.evlerinde kendi kendilerine tadavi olsunlar.tabi aşıya karşı olanlar popolar sıkışınca koşa koşa hastaneye koşuyorlar.lütfen evde otursunlar boşa gidiyor paralar.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Paragöz bilimcilere, paragöz aşıcılara, paragöz tıpçılara karşı olmayı, onların ticari emelleri için kuklası olanlara karşı olmayı siz bilime, aşıya, tıbba karşı olmakla karıştırmışsınız. Bu konuda sağlıklı düşünüp düşünemediğinizle alakalı mesela akıl sağlığınızın yerinde olup olmadığının kontolü için bi hastaneye gidip benim de devlete ödediğim katkılarla muayene/tedavi olabilirsiniz, dert etmem...

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Onlar maalesef bir hayal dünyasında yaşıyorlar. Kıytırık kaynaklardan topladıkları yalan yanlış haberler ile gelip burada aşı karşıtlığı yapmaya hatta bazıları hastalığın bile olmadığına inanmaya devam ediyor. En iyisi bu insanları fazla kale almamak.

• kadobay kullanıcısına yanıt

bence senin gitmen lazım tavsiye ettiğin yere.hayatında hastaneye gittin mi gitmedin mi .bu sorunun cevabını bekliyorum.sen kesinlikle hastanye filan gitme evde tedavi olabilirsin .yada üfürükcülkere gidebilirsin gerci üfürükcülerde koşa koşa hastaneye gidiyor.Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

bu dünyada herşey para üstüne kurulmuş.mesela aşıya karşı olan tiplerin önerdiği kişilerde gidiyorsun onlarda parayla birşey satıyor sanki onlar farklı.Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 19 Ağustos 2022; 12:8:24 >
  • BJK kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 48844885488648874888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.