Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98.228
Cevap
226
Favori
4.404.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48924893489448954896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın tanıdıklarım öldü virüsten hepsi sağlamdı.hala yok diyenler bir doktora görünsünler.Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• dün bir müşterimi bayadır görmüyordum.hiçbirşeyi yoktu emlakçı meğeresem koronadan ölmüş.50 yaşında.abisi söyledi.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

hocam bende 3 sene maske taktım maskeyi bi çıkardım milletle gezdim tozdum covidi kaptım çok ağır geçiyor

• gecmiş olsun baya ağır geciyor bazılarında.hafif gecirenlerin ileride ne sorunu cıkacak belli değil.acil şifalar diliyorum .ben hafif gecirdim ama yakınım ağır gecirdi yaşayan bilir.yaşamayan burada sacma sapan sallıyor.zaten.komplo teorisi okuya okuya izleyeye izleyeye kafalar gitmiş bazılarında

Hocam artık öksüren boğazı ağrıyan insanlardan kaçıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum

• Hapsuuuuu ,

Hapsurdum cabuk bosaltin burayi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

o kadar güldüm ki bahçeye diktiler

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]Ogguzkoyoutube
    Abooovv ne biçim espri lan bu kaçın karikatur http://1.bp.blogspot.com/-Y4C0Tv69raM/U3-VXIbq--I/AAAAAAAAH5I/EyNOeWWQCNY/s1600/sudokemez.jpg
    https://www.youtube.com/watch?v=gs8H1a9ODe8&feature=youtu.be
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Kasım 2022; 20:40:30 >

espri canavarı espri yaptığını zaten biliyorum yaptığın espri ile aynı klasda bir espri de ben yaptım. mesajını editlemeye gerek yoktu bilal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Kasım 2022; 21:40:50 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardes. Sen asil espriyi kacirmissin, su benim hapsurmamdan once, oksurenden kacarim diyen arkadaslar yapmis espriyi ben degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Kasım 2022; 21:47:5 >

o zaman dans

• başına gelmeyen bilmez makara yapabilir.hastaneler mezarlıklar bana birşey olmaz diyenlerle dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 20 Kasım 2022; 14:19:56 >

Yo ben hala diyorum hala taş fırınım.

• AMC kullanıcısına yanıt

güzel ozaman böyle kibirli konuşman daha cok güzel.daha cok bunların başına geliyor.

gelmiyor 2 paket cigara 2.5 litre kola tüketiyorum günde hala taş gibiyim nazik davranmam vucuduma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 22 Kasım 2022; 10:36:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt

çok iyi ozaman tabi doğruysa pek inanmıyorum.doğruysa az bile içiyorsun 3 katına çıkar bence yaparsın sen .Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

• Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 48924893489448954896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.