Şimdi Ara

Koronavirüs salgınını 3 hafta önce teşhis eden ve polis zoruyla susturulan Çinli doktor virüsten öld

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koronavirüs salgınını 3 hafta önce teşhis eden ve polis zoruyla susturulan Çinli doktor virüsten öldü
    Çin'i saran ve onlarca ülkeye sıçrayan bir salgına neden olan yeni virüsle ilgili 30 Aralık'ta meslektaşlarını uyaran paylaşım yaptığı için polis tarafından toplumsal düzeni bozmakla suçlanan Dr. Li Wenliang da koronavirüs kurbanları arasına katıldı.

Çin devlet medyasına bağlı Global Times, Dr. Li Wenliang'ın koronavirüs yüzünden hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yeni virüsle ilgili 30 Aralık'ta meslektaşlarını uyaran paylaşım yaptığı için polis tarafından toplumsal düzeni bozmakla suçlanmış olan Li, 10 Ocak'ta farkına varmadan koronavirüslü bir hastayı muayene etti.

1 ŞUBAT'TA VİRÜS KAPTIĞI ANLAŞILDI
    1 Şubat'ta 'koronovirüs pozitif' teşhisi konan Li, ertesinde yoğun bakımda oksijen desteğine bağlı halde feci şekilde öksürürken ve zorlukla nefes alırken hikayesini medyaya duyurdu.

VİRÜSÜ KAPTIKTAN 5 GÜN SONRA ÖLDÜ
    Bugün Global Times'ın son dakika paylaşımında "Diğer doktorları koronavirüs salgını hakkında uyarmaya çalışan ama polis baskısına uğrayan 8 ifşaatçıdan biri olan Çinli doktor Li Wenliang'ın, perşembe günü Vuhan'da koronavirüs yüzünden öldüğünü öğrendik" denildi.
    https://www.haberler.com/koronavirus-salginini-3-hafta-once-teshis-eden-ve-12892976-haberi/

• Bu adama zaten çok gıcık oluyordum neden teşhis ediyorsun ki bırakmadı ki bütün çine şöyle güzel bir yayılsın yüce Rabbim geçen ay etmiş olduğum bedduaları duydu Çin'in başına bu belayı verdi daha ekonomileri iyice batacak ardından yüce Uygur Devleti'ni yeniden kuracağız ve Çin devletinin Uygur topraklarına yerleştirdiği Çinlilerin kafasına ezeceğiz gün gelir devran döner horoz domalir tavuk gömer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım halen yoğun bakımda. Kaynak haberi değiştirdi durumu çok kritik.

.
    www.globaltimes.cn
    Virus 'whistleblower' doctor under emergency treatment: hospital - Global Times
    https://www.globaltimes.cn//content/1178816.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Şubat 2020; 20:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

Bu adama zaten çok gıcık oluyordum neden teşhis ediyorsun ki bırakmadı ki bütün çine şöyle güzel bir yayılsın yüce Rabbim geçen ay etmiş olduğum bedduaları duydu Çin'in başına bu belayı verdi daha ekonomileri iyice batacak ardından yüce Uygur Devleti'ni yeniden kuracağız ve Çin devletinin Uygur topraklarına yerleştirdiği Çinlilerin kafasına ezeceğiz gün gelir devran döner horoz domalir tavuk gömer
    adamlar 1.5 milyar sebep sadece çin olsa iyi adamlar dünyaya yayılıyor her yere her yere herkese bulaşınca sen sağlam mı kalacaksın.
  • ABD ticari olarak bitiremedi, adamlari biyolojik savas ile bitirmeye calisiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

adamlar 1.5 milyar sebep sadece çin olsa iyi adamlar dünyaya yayılıyor her yere her yere herkese bulaşınca sen sağlam mı kalacaksın.

Alıntıları Göster
    Ben zaten fakir bir ülkenin fakir bir vatandaşıyım süründüğüm hayatı kaybetmek için neden korkayım hayatı doya doya güzel yaşayanlar kaybetmekten ve ölmekten korkar dünya yansa umrumda olmaz nedenini de devleti'ne sor beni sefalete mahkum etti

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

Ben zaten fakir bir ülkenin fakir bir vatandaşıyım süründüğüm hayatı kaybetmek için neden korkayım hayatı doya doya güzel yaşayanlar kaybetmekten ve ölmekten korkar dünya yansa umrumda olmaz nedenini de devleti'ne sor beni sefalete mahkum etti

Alıntıları Göster
    hiç mi sevenin yok annen kardeşin kendine bakmıyorsun bari onlara bak ben battım herkes ölsün demek ne derece doğru.Tamam dünya beter bizde biliyoruz haksızlık adaletsizlik fazla ama sen yangına körükle gidiyorsun bak elini ayağını ortadoğudaki kargaşaya sende soktun oradaki b*ktan nasibini aldın kurtulabildin mi hayır berbat ekonomi ekstra işsizlik ve emek gücünün değersizleşmesi olarak sana döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

hiç mi sevenin yok annen kardeşin kendine bakmıyorsun bari onlara bak ben battım herkes ölsün demek ne derece doğru.Tamam dünya beter bizde biliyoruz haksızlık adaletsizlik fazla ama sen yangına körükle gidiyorsun bak elini ayağını ortadoğudaki kargaşaya sende soktun oradaki b*ktan nasibini aldın kurtulabildin mi hayır berbat ekonomi ekstra işsizlik ve emek gücünün değersizleşmesi olarak sana döndü.

Alıntıları Göster
    Benim bu hayatta tek değer verdiğim kişi anneannem ve dedem onlar da yaşlı insanlar bugün varlar yarın yoklar onun dışında bu ülkede yaşadığım için lanet ediyorum kaderime sürünüyor olmamı bu ülkeye bağlıyorum ne kadar çalışırsam çalışayım bir Avrupalı kadar zengin olamayacak ve her şeye sahip olamayacağım

• Prof. Dr. Ahmet Şimşirgilyoutube
    Koronavirüs 700 Yıl Önce De Wuhan'da Çıkmıştı - Ahmet Şimşirgil
    https://www.youtube.com/watch?v=mFd9FIxPtwQ&t=615s

Tarihte vuhanda çıkan bir virüs zamanında avrupa yı kırmış, geçirmiş.

• hiçbir şey olmaz. insanları paniğe sevketmeyin. tahrik edici bu konular insanları kışkırtıyorsunuz. biz zaten ülkece önlemimizi aldık. havaalanında termal kameralar var. ülkeye hastalıklı insan girmesi mümkün değil. çin'e gitmezseniz, hasta olmazsınız. bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.