Şimdi Ara

Korora Linux'u tercih etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korora linux kurmayı düşünüyordum. Arayüzü çok hoşuma gitti. Belki diğerlerine de aynı arayüzü kullanabiliyorumdur ama hiçbir bilgim yok bu konuda. (8gb ram i7 3ghz amd radeon hd8670m) Hem arayüzü güzel hem hızlı bir sistem arıyorum. Dual boot ya da dvd yuvasına taktığım ek 160lık harddiske kurmayı düşünüyorum. Lütfen bir şeyler önerebilir misiniz? korora kurmalı mıyım?

• Korora Fedora tabanlı bir dağıtım. Bu sebeple Türkçe destek bulmakta zorlanabilirsiniz. Bunnla birlikte dil sorunu yoksa, Fedora ile ilgili çözümler Korora içinde geçerli olabileceğini varsayarak, Korora'yı kullanabilirsiniz.

Sisteminizle güncel Linux dağıtımlarını çalıştrmakta bir sıkıntı yaşmazsınız.

Korora ile varsayılan olarak Gnome Shell kullanıyor olabilirsiniz. Türkçe destek bulabileceğiniz bir sürüm olrak Ubuntu'nun Gnome sürümünü düşünebilirsiniz. Bununa birlikte daha fazla özelleştirme ve kullanım kolaylığı sunan Cinnamon masaüstünü deneyebilirsiniz. Cinnamon masaüstü için Linux Mint 17.2'yi deneyebilirsiniz.
  • ilk sıralar mümkün olduğunca bildik dağıtımlar üstünden gidin.
    Sorularınıza cevap bulmanız daha kolay olur.

Ubuntu ve Linux Mint gözlemlerime göre türkiyede en yaygın kullanılan iki dağıtım.
    Kendi adıma önerim Linux Mint olur.
  • atast kullanıcısına yanıt
    Kali linux nasıl sizce? Bir ara kullanmıştım aşırı hızlıydı.
  • Kali günlük kullanım için uygun olan bir distro değil. Penetration testing için özel olarak kullanılır.
  • Arkadaş bahsetmiş. Kali günlük kullanımı hedefleyen bir dağıtım değildir.
    Tamamen güvenlik testleri vb. işler için yapılmış bir dağıtımdır.
  • Linux Mint ile başlayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ubuntu için mint ne ise fedora için korora odur. yani tüm araçlar hazır ve özelleştirilmiş halde gelir.https://kororaproject.org/discover
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.