Şimdi Ara

Korsan dvd satan dükkanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinizin bildiği gibi korsan film satmak yasak.Fakat ben çevremde çok sayıda korsan dvd satan yer biliyorum bunların çoğu öyle kıyıda köşede de değil avmlerin içlerinde bile varlar.Adam dvd yi naylon torbaya koymuş 2-3 tl ye satıyor.Bazı korsancılar oluyor vitrine orjinal dvd koyup sen almak istediğin zaman sana onu kopyalıp veriyor.Fakat bu dediğim dükkanlarda orjinal dvd hiç yok kaç yıldırda açıklar bazen haberlerde çıkıyor polis korsan cd satan dükkana baskın yaptı 100.000 cd ele geçirildi gibi fakat bu dediğim yerlere hiç bir şey olmuyor yıllardır korsan dvd satıyorlar.Nasıl oluyor bu hiç anlamıyorum.

• Ya arkadaş bizim buradada Ankara-Polatlı adamlar sokağın ortasında kaçak sigara satıyor ya
  • Zabıtaların geldiği günler var burda nasıl bir kafaysa hep aynı gün ve saatlerde geliyolar o zamanda korsan satanlar orjinalleri koyup diğerlerini saklıyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsd

Hepinizin bildiği gibi korsan film satmak yasak.Fakat ben çevremde çok sayıda korsan dvd satan yer biliyorum bunların çoğu öyle kıyıda köşede de değil avmlerin içlerinde bile varlar.Adam dvd yi naylon torbaya koymuş 2-3 tl ye satıyor.Bazı korsancılar oluyor vitrine orjinal dvd koyup sen almak istediğin zaman sana onu kopyalıp veriyor.Fakat bu dediğim dükkanlarda orjinal dvd hiç yok kaç yıldırda açıklar bazen haberlerde çıkıyor polis korsan cd satan dükkana baskın yaptı 100.000 cd ele geçirildi gibi fakat bu dediğim yerlere hiç bir şey olmuyor yıllardır korsan dvd satıyorlar.Nasıl oluyor bu hiç anlamıyorum.

Şaşılacak birşey yok aslında arkan varsa kimse dokunmuyor,yoksa vay haline.

• Ön vitrine orjinalleri koyuyorlar..
  • hele kadikoyde pc ciler sokaginda yuruyun hemen yaniniza gelip abi program oyun film lazim mi diyorlar. zabita sivil olarak 5 dk yurusun orada direk bulurlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

hele kadikoyde pc ciler sokaginda yuruyun hemen yaniniza gelip abi program oyun film lazim mi diyorlar. zabita sivil olarak 5 dk yurusun orada direk bulurlar :D

Aynen öyle okul çıkışı geçiyorum gold un olduğu taraflarda yanaşıyorlar hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvadaKadavra

Ya arkadaş bizim buradada Ankara-Polatlı adamlar sokağın ortasında kaçak sigara satıyor ya

aynen kardes bende polatlida oturuyorum durak simit sarayinin ordan ne zaman gecsem kadinin biri kacak satiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsd

Hepinizin bildiği gibi korsan film satmak yasak.Fakat ben çevremde çok sayıda korsan dvd satan yer biliyorum bunların çoğu öyle kıyıda köşede de değil avmlerin içlerinde bile varlar.Adam dvd yi naylon torbaya koymuş 2-3 tl ye satıyor.Bazı korsancılar oluyor vitrine orjinal dvd koyup sen almak istediğin zaman sana onu kopyalıp veriyor.Fakat bu dediğim dükkanlarda orjinal dvd hiç yok kaç yıldırda açıklar bazen haberlerde çıkıyor polis korsan cd satan dükkana baskın yaptı 100.000 cd ele geçirildi gibi fakat bu dediğim yerlere hiç bir şey olmuyor yıllardır korsan dvd satıyorlar.Nasıl oluyor bu hiç anlamıyorum.

Ben de bir gün es kaza film almaya giderken bu olay çok eski ama belki 2004 filan girdim dükkana bir baktım polis yaş da ufak ama hemen daldım içeri oyun filan bakıyorum polis filmlere bakıyor yanına gidip de film bakamıyorum tabi :D 3-4 tane aldı para vermeden ve hiç bir şey demeden çıktı. Dükkan sahibi de küfür etmişti anasına sövdü

• Bizim burada polis karakolunun tam yanında var korsan dvd satan isterseniz fotoğrafını atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bizim burada polis karakolunun tam yanında var korsan dvd satan isterseniz fotoğrafını atabilirim

pm den atarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: msipark

quote:

Orijinalden alıntı: AvadaKadavra

Ya arkadaş bizim buradada Ankara-Polatlı adamlar sokağın ortasında kaçak sigara satıyor ya

aynen kardes bende polatlida oturuyorum durak simit sarayinin ordan ne zaman gecsem kadinin biri kacak satiyor

Daha bir sürü kaçak satan yerler var Arkadaşlarım alıyor almayın diyorum ucuz diyorlar tadıda iğrenç zaten. Polis dediğin kadını yakalamış daha sonra serbest bırakmışlar polise, ben o..puluk yapmıyorum Hakkımla sigara satıyorum demiş onlarda bırakmış!

• Ben böyle bi dükkanın sahibiyle biraz muhabbet ettim. Onlar korsan sayılmıyormuş. Bi siteden ya da herhangi bi yerden satın alıyolar çok ucuza. Onu satıyorlar. Korsan kadar karları yok ve filmin orjinalini alıyolar. Eğer dediğim gibi bi dükkandan film alırsanız, sinema çekimi falan olmadığnı anlarsınız zaten.

• Gostere gostere kacak sigara satan var

• quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Bizim burada polis karakolunun tam yanında var korsan dvd satan isterseniz fotoğrafını atabilirim

pm den atarmısın

Fotoğrafı çekince atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

hele kadikoyde pc ciler sokaginda yuruyun hemen yaniniza gelip abi program oyun film lazim mi diyorlar. zabita sivil olarak 5 dk yurusun orada direk bulurlar :D

abi oyun var program var müzik var sidi var sidi var sidi var
  • titanların şavaşı filmini aldım sinema çekimi çiktı bizim buradada çok korsancılar hadi şikayet edek
  • Kıbrıs'ta yasal olarak serbest korsanın her türlüsü Diğer ülkeler Kuzey Kıbrıs'ı tanımamakta direttiği için büyük alışveriş merkezlerinde bile korsan satılıyor.
  • Torrent varken korsan cd, dvd kim alır? Yıl olmuş 2013 hala korsan dvd alan var.
  • Bizim buradada cd satan iki üç dukkan var hepsi korsan cd satıyor. Kadiköyden alıyorlarmiş hepsini. Kadiköy'ü iyice denetlemek lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.