|
Bildirim
Oooo günlük clickbait gelmiş :))))
|
Bu vatandaşın içi dolu bir konu açtığını henüz göremedim
|
Bu sahte tık haberlere biz de bir gün darbe yaparız inş...
|
Başlığa ispanyada diye yazmak çok mu zor
|
Bu devirde korsana savaş açarsan içinden geçerler. Istedikleri kadar kaldırsınlar. Korsan her zaman kazanır.
|
IPTV uygulamalarını marketten kaldırmak %10 bile etki yapmaz artık yaşlılar bile bir çok yöntemi biliyor. APK indirme siteleri çok basitlesti eskisi gibi reklam basmiyorlar her yerine. Bilgisiz birisi bile çok rahat indirebilir ve kurabilir. Ayrıca bugün indirilen IPTV uygulamasi 10 yıl güncelleme almadan gider çunku sabit bir uygulama.
Maç izlerken internet yayını sadece alternatif olabilir. Uydu her zaman önden geleceği için seyir zevkini öldürür. Digiturk iki uydu kullandığı zaman Eutelsat önce, Türksat sonra geliyordu. Gol sesleri görmeden duymak çok felaket birşey. Eve yeni taşındığımda 2 hafta bu şekil maç izlemek zorunda kalmıştım çünkü Türksat takılı kalmıştı uydu sunucusunda. Futbolsever olarak çocukluğumdan beri sırasıyla Cine5, Teleon, Digiturk, D-Smart, S sport, Exxen satın alıyoruz. Bunlara verilen para aslında önceden uydu kalitesinin internet kalitesinden daha güzel görüntü vermesiydi fakat şuan Digitürk çamur gibi yayın yapıyor. Digitürk hükümet tarafından denetlenmediği için beş kuruşluk kaliteye bir sürü para veriyoruz. 4k kutu satıyorlar 2 yıldır sıra var. Sonra Türksat geçtiler ve Türksat da 4k yok diyorlar. Ayrıca HD yayınlar bile çöp. |
Bu kadar paranın döndüğü bir sektörde izlemeyi bile paralı hale getirmeleri bana çok ilginç geliyor. Not: Futbol takip etmiyorum.
|
Söylediklerine aynen katılıyorum, ama işte dediğin gibi , kayınpederin evde Digitürk var geçen kutu bozuldu, kutuyu söktüm TV'den kutunun inanki hiç bir özelliği yok HD yazıyor üstüne biseyler yazıyor ama kalite namına hicbirsey yok.. yayınların kalitesi berbat birde dünyanın parasını ödüyor 🤦🏻♂️ikimizde 4k qled Samsung TV kullanıyoz, bende IPTV var görüntü kalitesi Digitürk U 5 e katlar 🤣 kayınpederin evde de hem Digitürk hemde normal uydu üzerinden Samsung TV çalışıyor Samsung TV nin üzerindeki yayınları açınca Digitürk un kutuyu camdan atasim geliyor 🤣🤦🏻♂️ IPTV de de Türkiye yayınlarında en iyi görüntü trt4k da var hatta evimdeki Pioneer ses amfisi Dolby digital e geçiyor ve sanki sinama gibi çalışıyor 🤌 keşke her yayın kanalı o şekilde bir görüntü sunsa..
|
Tüm platformlar alınsa aylık 5000 falan
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|