Şimdi Ara

korsan konulu oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler geçenlerde sid meier's pirates elime geçti ancak oyun biraz daha çocuk oyunu tarzındaydı. gerçekçi, ticaret, gemi savaşı gibi konulara ağırlık veren bildiğiniz bir korsan oyunu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satıyore -- 26 Ekim 2012; 0:16:46 >

• Forumda korsan oyun konuşmak yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Forumda korsan oyun konuşmak yasak.

şaka yapıyorsun heralde adam içeriği korsanlar olan demiş
  • bende öyle bir oyun arıyordum ama maalesef öyle adam akıllı bir oyun yok, türünün en iyisi şimdilik sid meier's pirates
  • Age of pirates 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 27 Ekim 2012; 13:10:39 >
  • yeni yok diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Korsan Oyun Sitesi Açmak Suçmu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• age of pirates 2 piyasadaki en yakın oyun bu
  • quote:

Efsane olur.Crysisden sonra.
  • quote:

Yok crysis
  • Trolleme olduğu belli olmasa efsane olmaya aday

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayı efsanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Crysis kadar olamaz ama buda tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: satıyore

beyler geçenlerde sid meier's pirates elime geçti ancak oyun biraz daha çocuk oyunu tarzındaydı. gerçekçi, ticaret, gemi savaşı gibi konulara ağırlık veren bildiğiniz bir korsan oyunu var mı

The sims medieval in ek paketi vardı korsanlarla ilgili.Sims tarzıdır ama güzeldir.
  • quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum ss aldım ilerde görürsen kızma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

o olay neydi ki kaçırdım ben onu

• quote:

Orijinalden alıntı: satıyore

beyler geçenlerde sid meier's pirates elime geçti ancak oyun biraz daha çocuk oyunu tarzındaydı. gerçekçi, ticaret, gemi savaşı gibi konulara ağırlık veren bildiğiniz bir korsan oyunu var mı

Malesef ben de uzun zamandır adam gibi korsanlık içeriği sağlam oyun arıyorum. ( Monkey Island oynadığım günden beri, yaklaşık 20 yıldır diyebiliriz.) Malesef piyasadaki en iyi oyun Sid Meier'in oyunu adam bütün oyunu tek başına programladığı için ayrı bir güzelliği var elbette ama dediğin gibi çok çocuksu.
    Şöyle, karayip korsanları tadında, daha kanlı canlı, daha RPG...

Misal> AC ya da Sleeping Dogs tarzı bir dövüş sistemi + Elder Scrool Skyrm tarzı bir RPG (daha az bug olsun mümkünse ) + Open Map sistemi + Co-Op desteği + Sağlam senaryo (bi amacımız olmalı di mi ama ? ) + Mount and Blade kadar özgürlük + Diablo3'ün fizik motoru = Gelmiş geçmiş en iyi oyun :P Konusu da korsanlardan ibaret olsun. Oldu bitti işte Olma mı ???

Günün birinde biri böyle bir oyun yaparsa veya sen sağlam bi oyun bulursan beni de unutma.

• Yakın zamanda çıkan Risen 2 var ama deniz savaşı yok hiç,
    Pirates'ın grafik stiline takılma derim piyasadaki açık ara en iyi korsan oyunudur ve deniz savaşları çok eğlencelidir. Ayrıca çok açık uçlu bir oynanışa sahiptir. 4-5 saat şans tanı derim bu oyuna. Kaptırdın mı kurtuluşun yok.

Age of Pirates serisi vardır ama biraz zordur bunları oynamak. Gereksiz saçma kontrolleri olan bir seridir ve teknik problemleri de vardır.

Yakın zamanda çıkan AC3 ün korsancılıkla pek alakası yok ama deniz savaşları ve atmosferi en iyi olan oyun şu an için. İyi kötü deniz ticareti de var. Eğer sadece bunun üstüne, korsan temalı sağlam bir oyun yaparsa ubisoft, acayip zirve yapar.

Bir de multiplayer RPG olan Pirates of the Burning Sea var. Aslında güzel oyundur ama zordur biraz oynaması. 48 kişiye kadar desteklediği deniz savaşları çok eğlencelidir (ama kılıç dövüş kısmı da bir o kadar kötüdür) Serverları hala açık mı bilmiyorum.

sonuç olarak Pirates! a başla derim ben hiç düşünmeden. Neredeyse 10 senelik bir oyun bunu sindirip oynamak lazım.

@Keshberfo

Çok şey istiyorsun dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Kasım 2012; 14:01:57 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.