ben sana denizi satayım hiç uğraşma öyle suya bulaşmış insanlarla ne dersin
Sen gemi ol ben sana korsan bulayım
bende gemi varr 1 milyon dolar verirsen sana veririm
gemicik olsa olur mu ?
Razı olursan RTE ' yi bul o aradıgın kişi
Gemiden önce bi tane kılıç,bi tane kopmuş bacak,kopmuş bacağın yerine tahta bacak,omzunda papağan,göz bandı,kıyafet,tayfa,sakal ve piskopat bir ruh lazım.
Ayrıca Cek Sparow olmak istiyorsan piskopat bir ruh değil,birazcık O bir ruh lazım.
<allrightcounterpod>||||||||podgemi|||||||| bu kodu counter strike 2.0 ın üstüne yapıştır tekne çıkıcak korsan için <allrightcounterpod>||||||||podkorsan|||||||| araba için <allrightcounterpod>||||||||podaraba||||||||
1000 yıl daha geçmişte yaşıyor olsaydık, bende korsan olmak isterdim. Macera dolu, her anı heyecan, tehlike dolu bir hayat. Tam istediğim gibi.
Gel sana bendeki 1876 model 65820 CC 150,000 Bg olan gemiyi satıyım. Vuruğu kırığı hasarı yok. Temiz. Bundan temizini bulamazsın. Fiyatta anlaşırız.
Özellikler: Bolca hava yastığı. ABS, ESP, ADS, JGD, FDE, ASG ne ararsan var. LPG'li. 1 milde 15 YTL yakıyo. Bundan az yakan yok piyasada. En az 20 yakıyolar. 1000 metreküp LPG tankı. Ruhsata işli. 68 kamara. Otomatik vites. Xenon farlar -Özel- Yağmur ve far sensörü
Fiyatta anlaşırız sorun değil. Tanıdık sayılırsın.
Artı not.
1876'dan beri bütün savaşları gördü denebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme