Bildirim
Korsan olcam gemi lazım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: 2blacknight
arkdaşlar korsan olmaya karar verdim.gemi nerden bulurum fiyatları ne kadar.2. el falan nasıl olur sizce acemiyim bu konularda yardım
oyuncakmı -
quote:
arkdaşlar korsan olmaya karar verdim.gemi nerden bulurum fiyatları ne kadar.2. el falan nasıl olur sizce acemiyim bu konularda yardım
ok -
quote:
Orjinalden alıntı: paolo_
quote:
oyuncakmı
yok öyle değil cek sıparoW gibi olcam -
quote:
quote:
oyuncakmı
-
quote:
quote:
quote:
oyuncakmı
yok öyle değil cek sıparoW gibi olcam
Allahım yaratıyosun bari takip et..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=18016&productid=eakstutf04548#tablnk
şöyle bir model var biner gezersin haftasonu açılırsın küvette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 14 Ekim 2007; 0:43:08 >
-
bir gün bunu yazacağımı sanmazdım.
yaş kaç? -
F -
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
yaş kaç?
acaip hayvanlara benziyrsen.
bkz:metal4eveR -
-
-
uzay gemisi de olur fiyat verin bana -
quote:
quote:
quote:
oyuncakmı
yok öyle değil cek sıparoW gibi olcam
Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin...
Ne şarkıydı yaaa, ömrümüzü çürüttü ömrümüzü
Korsan olmaya kesin karar verdiysen ben yardımcı olurum gemi konusunda
Öyle her gemi alınmaz, korsanların gemisi ayrı olur!
Ben sana Nusret Mayın Gemisi'ni öneririm, Tarsus'ta duruyor şimdi, temiz, servis bakımlı, yandaki asılı lastikler yeni (GoodYear), sigara içilmemiş, su bilgisayarı, radar, pusula, mürettebat, altı patlar vs vs full eksiksiz ve muayyer...
Fiyatta anlaşırız, mürettabat için maaş gerekmez, ganimetten yüzde alırlar zaten onlar.
-
Arkadaşlar öyle bir gemi olsun ki eleman bana gemi sola çekiyor sağa çekiyo yan yatıyor çamura batıyor demesin.sağlam olsun.en iyi marka ne var .sony falan var mı.en iyisini alcam para var -
quote:
Arkadaşlar öyle bir gemi olsun ki eleman bana gemi sola çekiyor sağa çekiyo yan yatıyor çamura batıyor demesin.sağlam olsun.en iyi marka ne var .sony falan var mı.en iyisini alcam para var
-
quote:
quote:
yaş kaç?
bkz:metal4eveR
ne diyon lan ************ -
quote:
Arkadaşlar öyle bir gemi olsun ki eleman bana gemi sola çekiyor sağa çekiyo yan yatıyor çamura batıyor demesin.sağlam olsun.en iyi marka ne var .sony falan var mı.en iyisini alcam para var
Kaptan yukarıda verdim bilgilerini bak sana elimdeki geminin...
Yanlız eklemeyi unutmuşum, mayınlar fiyata dahil olmamakla beraber, geminin 10.000 bakımı serviste yapılmıştır.
Renk metalik gri, çiziksiz...
İstediğin ustayı getirtip baktırabilirsin, gemide pancar motoru var ama yakıtı düşünme, sıralı tüp takılmış ve ruhsata işletilmiş durumda...
-
quote:
quote:
quote:
yaş kaç?
bkz:metal4eveR
ne diyon lan ************
bişey mi yazdın gözükmüyor da
-
Abi siz harbi gereksiz olmuşsunuz bu ne ya bahsettiğiniz konuya bak allah akıl dağıtırken tuvalete falan mı gittiniz ya.
deli lan bunlar.. -
quote:
Orjinalden alıntı: _uMaY_
quote:
Kaptan yukarıda verdim bilgilerini bak sana elimdeki geminin...
Yanlız eklemeyi unutmuşum, mayınlar fiyata dahil olmamakla beraber, geminin 10.000 bakımı serviste yapılmıştır.
Renk metalik gri, çiziksiz...
İstediğin ustayı getirtip baktırabilirsin, gemide pancar motoru var ama yakıtı düşünme, sıralı tüp takılmış ve ruhsata işletilmiş durumda...
LPG falan takabilirmiyiz buna
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X