[Bilmiyorum]
Paralı suikastci olmak istiyorum nasıl olabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yarın gel başla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş mantarlï tabanca ile suikast yapıyorsun 20765 dolar keş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
böyle işler için asker-polis vb geçmişi olanları alırlar.
-
Smells like teen spirit
Acilen film izlemeyi bırakman lazım evlat.
Mahkemede yargılanmama durumu yok. Başka ülkede süikast yaptıysan ve seni tespit edip tutuklarlarsa yapabileceğin tek şey hiçbir şey söylememek. Tabi bu işin işkence tarafıda var. Sen en ufak durumda bülbül gibi şakıyacağın için seni almazlar. Suikast işi öyle filmlerdeki gibi değil. Onu yapan adam kaç sene eğitim alıyor. Sürekli antrenman yapıyor. Refleksleri çok iyi kişilerden seçilirler. Bordo bereli eğitimi falan alman lazım, o eğitimden geçersen senden rambo bile olur ama o eğitime 30 kişi başlanır 5 kişi bitirebilir.
Tam istediğin gibi değil ama jandarma istihbarat'a girersen tatmin olabilirsin belki
-
Öncelikle lisans mezunu olup kpss'den en az 85 puan alman gerekiyor. Ardından sağlık kontrolü, parkur ve mülakat var. Hepsini geçersen tebrikler artık resmen bir suikastçısın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben her gün 300 milyon çocuk öldürüyorum tek kuruş ödemiyorlar. Boşver iş yok bu piyasada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yapay Zekanın Yanıtı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bozuk pasta yersek ne olur
- aferin aç karna içilir mi
- neurontin 600 cinsellik
- chivas regal 12 ile 18 arasındaki fark
- son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir.
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X