< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj dikkat -- 22 Haziran 2017; 2:35:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj dikkat -- 22 Haziran 2017; 2:35:22 > |
özellere hiç işin içine katmazsak üniversiteleri sana şöyle özetleyebilirim.
boğaziçi-> Yönetici yetiştiren bir üniversitedir. buradan mezun olan arkadaşların teknik bilgisi çok yüksek değildir ama sosyal yönden çok gelişmiş kültürlü ve üst düzey ingilizceye sahip insanlardır. İstanbulda okumak her öğrenci için bir avantıjdır. Bu avantajın en büyüğü bu üniversitededir. Boğaziçi mezunu bir babanın bir oğlu olarak şunu söyleyeyim. Mezunları özgüvenli konuşmayı bilen yönetmeyi bilen insanlar. odtü-> Teknik olarak türkiye de daha iyisi yoktur boğaziçi dahil. Boğaziçi nasıl sosyal bir öğrenci yetiştiriyorsa odtü o kadar teknik donanıma sahip bir öğrenci yetiştirir. ingilizce olarak çok farkları yoktur ikisinden de mezun olan biri ana dili gibi ing konuşur. ytü-itü-> Piyasa da isimleri çok iyi. boşta alma ihtimaliniz çok zor saygın üniversiteler. ytü mezunu itü yüksek lisans sahibi bir abim var. söylediklerinden yola çıkarsak eğitim olarak boğaziçi odtü seviyesinde değil ama isimleri gerçekten işine yarıyor. diğer üniversiteler-> Hepsi AYNI. haccetepe ankara deu gazi koü saü tekirdağ adana antep al birini vur ötekini piyasa da değerin aynı. Kim ne derse desin bunu yaşadım ve gördüm. Üni hakkında önemli not: eğer bilgisayar mühendisliği seçecekseniz bu ünilerin çok bi farkı yok. olay sende bitiyor.diğer bölümlerde bunu daha az görürsünüz çünkü makina da olsun elo hab'ta olsun elektrik elektronikte olsun lab imkanı çok önemlidir hoca kalitesi çok önemlidir ama bilgisayar öyle değil. hoca sana bir şey göstermez çünkü tamamiyle hepsi aynı mantık. bir noktadan sonra he şey if else for while hatta bir noktadan sonra her şey topl çıkar ekle sil daha ileri gidersek 0 1. denizliden mezun bir arkadaş boğaziçinden mezun bir arkadaştan çok daha iyi bir yazılımcı olabilir ama çok daha sosyal bir insan olamaz. iş hayatı da sadece kod yazmakla olmuyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|