Bildirim
Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme Çıktı] (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Widows 7 den hevesimi aldım daha kullanmıyorum tekrar Xp ye dönüş yaptım oyun açısından istediğim oyunu yüklüyorum xp de Ev de afedersiniz milyarlık makine var Win 7 yüzünden oyun oynayamıyorum Canım sıkıldı kurdum Xp ayrıca gerçekten yapılan Crack bir işe yaramıyor fazla sorun yaratabiliyor orjinal key gibisi yok ne olursa olsun -
güncellemyi yaptım bişey olmadı
modifiyeli biosa çare bulamamışlar galiba -
Bu güncellemeyi windows update üzerinden alabilen oldu mu? Güncellemeleri denetliyorum ama böyle bir güncelleme gözükmüyor. -
Hepsi hikaye istese saniyede engeller bilerek kullandırıyor zaten şirketler ve oem bilgisayar satışından gelen para yedi sülalesine yeter -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Şu ana kadar kullandığım hiçbir işletim sisteminde güncelleştirme yapmadım..
Hep service pack li sürümleri bekledim. gereken dosyayı yükleyip devam ettim..
şu an güncelleştirmesiz windows 7 kullanıyorum.. sorun yok..
service pack 1 e kadar otomatik güncelleştirmeler devre dışı.. service pack 1 li sürüm gelince buradan devam edeceğim..
bir kargo şirketi vardı, sırf update yapmadıgı için yakaslık server dahil 150 bilgisayarına virüs girmişti bi açıktan ötürü. halbuki 2 ay önceki update'i yapsa sorun olmayacaktı.
ya bahsettiğimiz işletim sistemi windoors sen neyi yüklersen yükle hangi açığı kaparsan kapa illa bulaşacak o virusler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: pascal533
Hepsi hikaye istese saniyede engeller bilerek kullandırıyor zaten şirketler ve oem bilgisayar satışından gelen para yedi sülalesine yeter
bunu defalarca söyledim ben.isteseler kılını kıpırdatamazsın.korsan bile olsa benim işletim sistemimi kullansın herkes mantığında adamlar.kurumsal müşterilerden ve markalı bilgisayarlardan kazandıkları korsandan kaybettiklerinin belki binlerce katı... -
M$ a selam yola devam.
-
haha -
uyarı cezaları geliyor kaçın -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmethakan
M$ a selam yola devam.
Sizinki orjinalmi yoksa bios değiştirme yada loaderla mı hallettiniz işinizi. Eğer halletsiyseniz hangisi olduğunu özel mesajla atabilirsiniz
-
ya arkdaş en kral işletim sistemi XP bence... bende 7 yükledim ama bi hafta dayanamadım ya... -
quote:
Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks
ya arkdaş en kral işletim sistemi XP bence... bende 7 yükledim ama bi hafta dayanamadım ya...
sorun neydi? -
quote:
Orijinalden alıntı: sittingbull267
Sizinki orjinalmi yoksa bios değiştirme yada loaderla mı hallettiniz işinizi. Eğer halletsiyseniz hangisi olduğunu özel mesajla atabilirsiniz
www.microsoft.com/genuine de (kb971033) loader patlayınca bios mod slic 2.1 e döndüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks
ya arkdaş en kral işletim sistemi XP bence... bende 7 yükledim ama bi hafta dayanamadım ya...
Bence de XP bir numara. Tek sorun, Microsoftun artık destek vermiyor olması. -
cogu kisinin etkinleştirmesini iptal etmiş iyiki bios mod slic yapmışım. -
7 yakalandı xp ile devam -
quote:
Orijinalden alıntı: AL[e]N
cogu kisinin etkinleştirmesini iptal etmiş iyiki bios mod slic yapmışım.
bu nasıl yapılıyor ne işe yarıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X