Şimdi Ara

Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme Çıktı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
30.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Comaa

arkadaşlar dün böyle bi uyarı geldi ekrana

Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme  Çıktı]

Dostum belki sorunla ilgili yardımcı olamayacağım ama ekranında sağ üstteki sistem aracının linkini yollayabilirmisin ?? Bu ram durumunu cpu durumunu gösteren araç..

• quote:

Korsan Windows 7 Kullananlara Şok ! [İlgili 18.02.10 Tarihli Güncelleştirme  Çıktı]

yanlış sürüm kurmuşsun sanırım. 7600.16385(rtm) değil bu
  • Widows 7 den hevesimi aldım daha kullanmıyorum tekrar Xp ye dönüş yaptım oyun açısından istediğim oyunu yüklüyorum xp de Ev de afedersiniz milyarlık makine var Win 7 yüzünden oyun oynayamıyorum Canım sıkıldı kurdum Xp ayrıca gerçekten yapılan Crack bir işe yaramıyor fazla sorun yaratabiliyor orjinal key gibisi yok ne olursa olsun
  • güncellemyi yaptım bişey olmadı
    modifiyeli biosa çare bulamamışlar galiba
  • Bu güncellemeyi windows update üzerinden alabilen oldu mu? Güncellemeleri denetliyorum ama böyle bir güncelleme gözükmüyor.
  • Hepsi hikaye istese saniyede engeller bilerek kullandırıyor zaten şirketler ve oem bilgisayar satışından gelen para yedi sülalesine yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

yanlış sürüm kurmuşsun sanırım. 7600.16385(rtm) değil bu

Ezbere konuşuyosun gibi geldi biraz ?
    Herkes gibi Comaa da internetten deneme sürümünü dağıttığnıda indirmiş windows7 yi ve artık değerlendirme kopyasının zamanı dolmuş.
    aynı hatayı bende alıyorum. malesef işletmiş sistemini değişeceğz galiba:( başlat menüsüden "programları ve dosyları ara" yazan yere winver yazarsan görürsün detayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHElvis -- 19 Şubat 2010; 11:05:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Şu ana kadar kullandığım hiçbir işletim sisteminde güncelleştirme yapmadım..

Hep service pack li sürümleri bekledim. gereken dosyayı yükleyip devam ettim..

şu an güncelleştirmesiz windows 7 kullanıyorum.. sorun yok..

service pack 1 e kadar otomatik güncelleştirmeler devre dışı.. service pack 1 li sürüm gelince buradan devam edeceğim..

bir kargo şirketi vardı, sırf update yapmadıgı için yakaslık server dahil 150 bilgisayarına virüs girmişti bi açıktan ötürü. halbuki 2 ay önceki update'i yapsa sorun olmayacaktı.

ya bahsettiğimiz işletim sistemi windoors sen neyi yüklersen yükle hangi açığı kaparsan kapa illa bulaşacak o virusler...

• quote:

Orijinalden alıntı: pascal533

Hepsi hikaye istese saniyede engeller bilerek kullandırıyor zaten şirketler ve oem bilgisayar satışından gelen para yedi sülalesine yeter

bunu defalarca söyledim ben.isteseler kılını kıpırdatamazsın.korsan bile olsa benim işletim sistemimi kullansın herkes mantığında adamlar.kurumsal müşterilerden ve markalı bilgisayarlardan kazandıkları korsandan kaybettiklerinin belki binlerce katı...
  • M$ a selam yola devam.

• haha
  • uyarı cezaları geliyor kaçın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethakan

M$ a selam yola devam.

Sizinki orjinalmi yoksa bios değiştirme yada loaderla mı hallettiniz işinizi. Eğer halletsiyseniz hangisi olduğunu özel mesajla atabilirsiniz

• ya arkdaş en kral işletim sistemi XP bence... bende 7 yükledim ama bi hafta dayanamadım ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

ya arkdaş en kral işletim sistemi XP bence... bende 7 yükledim ama bi hafta dayanamadım ya...

sorun neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sittingbull267

Sizinki orjinalmi yoksa bios değiştirme yada loaderla mı hallettiniz işinizi. Eğer halletsiyseniz hangisi olduğunu özel mesajla atabilirsiniz

www.microsoft.com/genuine de (kb971033) loader patlayınca bios mod slic 2.1 e döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

ya arkdaş en kral işletim sistemi XP bence... bende 7 yükledim ama bi hafta dayanamadım ya...

Bence de XP bir numara. Tek sorun, Microsoftun artık destek vermiyor olması.
  • cogu kisinin etkinleştirmesini iptal etmiş iyiki bios mod slic yapmışım.
  • 7 yakalandı xp ile devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

cogu kisinin etkinleştirmesini iptal etmiş iyiki bios mod slic yapmışım.

bu nasıl yapılıyor ne işe yarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.