Şimdi Ara

Korsan Windows'a bedava Windows 10 yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korsan Windows kullananlar, Windows 10'a bedava geçecek mi, geçmeyecek mi? Cevap belli oldu!

Microsoft, lisanssız Windows kullanıcılarının Windows 10'a yükseltme işlemleriyle ilgili detayları biraz daha ortaya çıkardı.

İşletim sistemleri grubu başkan yardımcısı Terry Myerson, "yalnızca orijinal Windows kullananların ücretsiz yükseltebileceğini" söyledi ve şöyle devam etti: "Windows 10'a ücretsiz yükseltme teklifimiz, tüm lisanssız Windows cihazları için geçerli olmasa da, her zaman yaptığımız gibi, cihazlarını lisanssız durumda kullanmaya devam edenlere Windows 10 sunmaya devam edeceğiz." Myerson, lisanslı olmayan Windows kopyalarının zararlılara, bozulmalara ve dolandırıcılığa daha açık olduğunu da vurguladı.

Myerson'un açıklamalarından Windows 7, 8 ve 8.1'in lisanssız sürümlerini kullananların, Windows 10'a geçmek için ücret ödeyebileceği çıkıyor. Bununla birlikte böyle bir durumda ne kadar ücret ödeneceği belli değil.
    Windows'unuz orijinal mi?

İşletim sisteminiz Windows ise ve masaüstünde bir filigran görüyorsanız, işletim sisteminiz lisanslı olmayabilir. Myerson, sistemini yeni satın alan ancak masaüstünde filigran gören kullanıcılara, cihazlarını satıcıya götürmelerini tavsiye ediyor.
    Eski PC'ler

Windows 7'den önceki Windows'ları kullananlar, Windows 10'a ücretsiz olarak yükseltmeyecekler. Ancak Microsoft, bu kullanıcılar için uygun bir geçiş fiyatı belirleyecek...

Kaynak:http://www.chip.com.tr/haber/korsan-windowsa-bedava-windows-10-yok_55813.html

• Böyle olacağı belliydi.
  • Her win sürümünde okuduğumuz geyikler bunlar
    kimin ilacı daha sağlamsa ona teklif gelecektir.
    her win sürümü ilacı tadacaktır.
    Resmi olarak çıkınca piyasada hepsi cirit atıyor
  • korsan kullanana bedava windows 10 yok ne ya Birincisi windows microsoft toolkit, kmspico gibi düzgün programlarla etkinleştiildiğinde yakalanmıyor. windows orjinal sayıyor. Dolayısı ile bu windowslarda bütün güncellemeler yapılabiliyor. Bu yüzden "Windows kopyalarının zararlılara, bozulmalara ve dolandırıcılığa daha açık olduğu" gibi birşey yok. İkincisi olaki win10, win8 için olan bu programları yakaladı ve windowsu korsan saydı. E windows 10 için sorunsuz crack çıkmayacak mı sanıyorsunuz. Tabiki çıkacak. Kısaca microsoft bedava lisans verse de vermese de windows10'u bedava kullanmak isteyen yine sorunsuz bütün güncellemelerle yine bedava kullanabilecek. Kimse microsoftun bedava lisansına kalmadı. Bana göre boş haberler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

korsan kullanana bedava windows 10 yok ne ya Birincisi windows microsoft toolkit, kmspico gibi düzgün programlarla etkinleştiildiğinde yakalanmıyor. windows orjinal sayıyor. Dolayısı ile bu windowslarda bütün güncellemeler yapılabiliyor. Bu yüzden "Windows kopyalarının zararlılara, bozulmalara ve dolandırıcılığa daha açık olduğu" gibi birşey yok. İkincisi olaki win10, win8 için olan bu programları yakaladı ve windowsu korsan saydı. E windows 10 için sorunsuz crack çıkmayacak mı sanıyorsunuz. Tabiki çıkacak. Kısaca microsoft bedava lisans verse de vermese de windows10'u bedava kullanmak isteyen yine sorunsuz bütün güncellemelerle yine bedava kullanabilecek. Kimse microsoftun bedava lisansına kalmadı. Bana göre boş haberler bunlar.

Kullandığın o ilaçların, crackların zararlı olmadığından emin misin peki?

• evet eminim. üstte yazdığım 2 programı direk yayımcısının sitesinde indirirsen zararlı olmadığını garanti ederim. mesela microsoft toolkit resmi sitesinde geliştirici, programla ilgili bütün bilgileri vermiş. Yorumlarda nasıl çalıştığını açıklamış ve forumunda 1200 küsür sayfa yazı var. Bu programlar el altından gizlice yazılıp dağıtılan ne idüğü belirsiz programlar değil yani. Rahat olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 9 Haziran 2015; 2:20:16 >
  • Madem bu programları riskli buluyorsunuz niye kullanıyorsunuz Ha windows ha office program autokms'yi kuruyor ve risk altına giriyorsunuz. zaten autokms kurulunca hem windows hem office ikisi birden crakleniyor. windowsun orjinal olması birşeyi değiştirmiyor. Ben format attığım bilgisayarlarda windowsu etkinleştirdikten sonra office kurduğumda office te otomatik etkinleştiriliyor, hiçbirşey yapmam gerekmiyor. Görev zamanlayıcıdan kontrol ederseniz autokms birden çok tetikleyici ile sürekli çalışıyor. Emin değilim ama program windowsunuzun orjinal lisansını değiştirmiş olabilir, pek güvenmeyin yani

Ama verdiğiniz linki okudum ve hala bu programların güvenli olduğunu düşünüyorum. bu iki program bir önceki yorumda yazdığım gibi ne idüğü belirsiz programlar değil, geliştiricileri belli, siteleri belli, binlerce kullanıcı ve yorumları var. Sırf defender ve smart screen kapatıp sisteme erişim sağlıyor diye zararlıdır denilemez. Güvenmeyen kullanmasın zaten banane. Ben güveniyorum.

Ayrıca bilgisayarımıza kurduğumuz bütün programların güvenlik açıkları sebebiyle riski vardır. Bütün programların sürekli yeni sürümleri boşa çıkmıyor. Bu mantıkla hiçbir programa güvenmememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

• bedava zanneden varmıydı acaba
  • Benim bilgisayar W7 starter ile gelmişti, korsan ultimateye geçtim. Şimdi teklif gelmiş rezerve ettim. Madem böyle sürüm yükseltmeden lisans anahtarım ile starter tekrar yüklerim orjinal bir biçimde windows 10 home edition geçiş yaparım. Starter versiyonlar home yükseltilecekmiş.

Planımda hata yok dimi yanlışım varsa düzeltiniz (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimbuzz

Benim bilgisayar W7 starter ile gelmişti, korsan ultimateye geçtim. Şimdi teklif gelmiş rezerve ettim. Madem böyle sürüm yükseltmeden lisans anahtarım ile starter tekrar yüklerim orjinal bir biçimde windows 10 home edition geçiş yaparım. Starter versiyonlar home yükseltilecekmiş.

Planımda hata yok dimi yanlışım varsa düzeltiniz (=

Şu anda starter kullanıyor olmalısınız ve rezervasyon starter ile yapılmış olmalı...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Rezervasyonu mail adresi bazlıdır diye çoktan yaptım, windows 10 çıktı mı sürüm düşürüp yüklemeyi deniyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimbuzz

Rezervasyonu mail adresi bazlıdır diye çoktan yaptım, windows 10 çıktı mı sürüm düşürüp yüklemeyi deniyecem.

Mail adresi bazlı değil key bazlı ; yükleme esnasında korsan olan windowslar aktive olmayacak key numaralarınız black list içinde değilse aktive olacak... O yüzden starter ile tekrar rezervasyon yapmanızı öneririm...
    O zaman çıkışına yakın starter yüklerim keyim ile aktive ederim malum 29 Temmuza daha 1 aydan fazla zaman var.

Bilgiler için teşekkür ederim iyi akşamlar.
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Bu programlarin hepsi riskli. Icerisinde ne kullandigi hakkinda en ufak bir fikriniz yok ve israrla guvenli diyorsunuz. Sizce windows veya diger isletim sistemleri, programlarin crack lerini (ki bu oyunlar icin de gecerli) babanizin hayrina yaptigini mi saniyorsunuz? Cogu isimlerini duyurmak icin yaptigini soylenir ancak alakasi yoktur. Bu islerde ciddi paralar donmektedir. Underground networklerde zombi adi verilen bilgisayar listeleri satistadir ve bu zombi bilgisayalarin olusmasinin sebebi de iste bu crack kullanan makinelerdir. Zombi denilen bilgisayarlar kontrolu sizin haberiniz olmadan yetkiyi baskasina devreder ve sizin internetinizi networkunuzu donaniminizi kullandirir. Bundan ise zerre kadar haberiniz olmaz. Mutlu mesut gecinirsiniz. Sonra da cooook guvenli kullanin ben kullaniyorum bisey olmuyor dersiniz.
  • bilgisayardan hiç anlamazsak, zombi bilgisayar ne bilmesek yazılanlara inanacağız. korkutun insanları bakalım korkutun. dh'de ne zaman biri korsandan bahsetse hemen linç ekibi topalanıyor zaten, şaşırmadım. Hayır bu korsan kullananlara saldıranların bütün programları orjinal olsa yanmayacağım. Adamların kullandığı programların yarısı crackli olur sonra buraya gelip korsan kullananlara saldırıp, korsan tüh kaka yaparak vicdanlarını rahtlattığını sanarlar. Aman bana ne, ne istiyorsanız yapın ya.
  • Diyelim ki korsan kullandık diye kimliğimizi vs. çalacak herifler; hesapla kitapla işim yok ki, ne çalacaklar? Hadi 3-5 sene içinde işletim sistemini çökertsinler, Windows o kadar da kullandırtmıyor (beleş olarak).
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Diyelim ki korsan kullandık diye kimliğimizi vs. çalacak herifler; hesapla kitapla işim yok ki, ne çalacaklar? Hadi 3-5 sene içinde işletim sistemini çökertsinler, Windows o kadar da kullandırtmıyor (beleş olarak).

Bilgisayardan bankacılık işlemleri yapıyorsun sözgelimi... Makinene arka kapı açılmışsa o hesapların şifrelerini almak çocuk oyuncağı... O yüzden kürekli programlar kullanıyorsan çok dikkatli olmak lazım herzaman iyi bir firewall programı kurmak mutlaka ihmal edilmemeli...
  • Arkadaşlar benim bir sorum var şimdi bende korsan w7 kurulu iken rezervasyon yaptım aslında orjinal lisansım var

Sonra cd bulamadım ve almanca olduğu için Türkçe korsan yükledim

W10 çıkınca ne yapmam gerekiyor yükleme öncesi orjinali mi yuklemeliyim yoksa korsanı yükseltip sonra bizden key mi isteyecek Windows

Elimde iki tane orjinal Windows var ikiside home Edition türkçe olmuyor ama almanca kullanırız olmazsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir önceki mesajımda bankacılık vs. ile zaten uğraşmadığımı belirtmek istemiştim, sanırım anlatamamışım. Bu yine de herhangi güvenlik programı kullanmayacağım anlamına gelmiyor tabi ki. Bu arada ortamı karıştırmaya çalıştığım algısı oluşmasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Arkadaşlar benim bir sorum var şimdi bende korsan w7 kurulu iken rezervasyon yaptım aslında orjinal lisansım var

Sonra cd bulamadım ve almanca olduğu için Türkçe korsan yükledim

W10 çıkınca ne yapmam gerekiyor yükleme öncesi orjinali mi yuklemeliyim yoksa korsanı yükseltip sonra bizden key mi isteyecek Windows

Elimde iki tane orjinal Windows var ikiside home Edition türkçe olmuyor ama almanca kullanırız olmazsa

Korsanı yükseltirsen deneme sürümü bitince Windows 10 lisansı almanı isteyecektir. Senin anlayacağın lisansın orijinal olmalı. Bildiğim kadarıyla Microsoft, lisansları dille ilişkilendirmiyor. Windows 7 Home Premium'un temiz bir ISO'sunu indirirsen -Türkçe- sorun çıkacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.