Şimdi Ara

Korsanda son nokta Taşıyıcı 3 çıkışından 3 hafta önce hazır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben izledim güzel filmdi
  • Revolver (Tabanca) filmi 2005 yapımı bir filmdir peki bizim sinema salonlarında nezaman gösterime girdi filmden 3 yıl sonra 4 nisan 2008'de üstelik film kanallarda falanda oynamıştı düşünün artık garipliği koyun Amerikayla aynı anda bizde gidip sinemada izleyelim işim yok filmin çıkış tarihine kadar aylarca bekliyicem
  • Gösterime bizden önce girdiyse normaldir
  • Valla ben hem Hellboy2'yi hemde Transporter2'yi aldım 5YTL'ye 2 film birdenAma Türk filmlerini korsan almam izliceklerimi sinemada izlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gushi

Valla ben hem Hellboy2'yi hemde Transporter2'yi aldım 5YTL'ye 2 film birdenAma Türk filmlerini korsan almam izliceklerimi sinemada izlerim

Neden yabacı filmleri korsan alıp izliyorsunuzda Türk filmlerini sinemada izlemeyi tercih ediyorsunuz adamlar milyonlarca dolar harcıyıp mükemmel film yapıyorlar bizimkiler ise üçkuruş parayla küfür üzerine kurulu film yapıp trilyon kazanıyorlar misal şahan adam yönetmene bile para vermemek için kardeşine yönettirdi filmi ki kardeşinin iğrenç bir yönetmen olduğunu anladık böylece...kısacası yaptığınız çok büyük haksızlık

• Transporter 3 ün plube sürümünü indirdim. Film klasik transporter; saçma ama eğlenceli
  • atanın filminin cam ripi çıktı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.