Revolver (Tabanca) filmi 2005 yapımı bir filmdir peki bizim sinema salonlarında nezaman gösterime girdi filmden 3 yıl sonra 4 nisan 2008'de üstelik film kanallarda falanda oynamıştı düşünün artık garipliği koyun Amerikayla aynı anda bizde gidip sinemada izleyelim işim yok filmin çıkış tarihine kadar aylarca bekliyicem
Gösterime bizden önce girdiyse normaldir
Valla ben hem Hellboy2'yi hemde Transporter2'yi aldım 5YTL'ye 2 film birdenAma Türk filmlerini korsan almam izliceklerimi sinemada izlerim
quote:
Orjinalden alıntı: Gushi
Valla ben hem Hellboy2'yi hemde Transporter2'yi aldım 5YTL'ye 2 film birdenAma Türk filmlerini korsan almam izliceklerimi sinemada izlerim
Neden yabacı filmleri korsan alıp izliyorsunuzda Türk filmlerini sinemada izlemeyi tercih ediyorsunuz adamlar milyonlarca dolar harcıyıp mükemmel film yapıyorlar bizimkiler ise üçkuruş parayla küfür üzerine kurulu film yapıp trilyon kazanıyorlar misal şahan adam yönetmene bile para vermemek için kardeşine yönettirdi filmi ki kardeşinin iğrenç bir yönetmen olduğunu anladık böylece...kısacası yaptığınız çok büyük haksızlık
Transporter 3 ün plube sürümünü indirdim. Film klasik transporter; saçma ama eğlenceli
atanın filminin cam ripi çıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme