Şimdi Ara

Koşarken ayak bileklerine takılan ağırlıklar..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koşarken ayak bileklerine takılan ağırlar vardır, belki görmüşsünüzdür..
    4-5 ince tablet gibi oluyor ve cırt cırtlı olarak ayak bileğinize takıp koşu yapıyorsunuz...

bunlar nerde satılıyor ve fiyatları neler falan, bilgisi olan varmı ?

Ve bir faydası olurmu bu şekilde koşmanın ?

• valla aklıma cüneyt arkının dünyayı kurtaran adam filminde bileklerine kaya bağlaması geldi
  • ağırlık çalışma slonlarında satılabilir ayrıca kullanırken dikkat et mesela antreman yapıyosan koşuyosan falan bunu taktıgında 2 gün kdar yürü yada cok cok hafif koş birden yüklenme idmansızsan eğer ilk 1-2 gün takmamanı öneririm ve hafif lerini alk ilk olarak 2 kilo dan başla zamanla arttırırsın gerçekten işe yarıyor benden söylemesi
  • aynı soruyu beden hocama sormuştum. adam sprinter zaten. koşu işleriyle uğraşıyo. bu soruyu sordugumda çok gereksiz bişeymiş. hatta bir arkadaşı hergün onlarla çalışa çalışa bi hastalık ortaya çıkmıış kaslarıyla ilgili ve koşuculuk hayatına son vermiş malesef. onun yerine bacak kasları egzersisleri var onları yapman çok daha faydalı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

ağırlık çalışma slonlarında satılabilir ayrıca kullanırken dikkat et mesela antreman yapıyosan koşuyosan falan bunu taktıgında 2 gün kdar yürü yada cok cok hafif koş birden yüklenme idmansızsan eğer ilk 1-2 gün takmamanı öneririm ve hafif lerini alk ilk olarak 2 kilo dan başla zamanla arttırırsın gerçekten işe yarıyor benden söylemesi

Besyo'ya hazırlanıyorum, acaba bir artısı olurmu diye düşünmüştümde :)
    Hızımı arttırırmı acaba sınavda :)

fiyatları nelerdir acaba ?
    fazla astronomik değildir herhalde dimi hocam ?
    yani teki 15-20 en fazla ?

12 yıldır paten sürüyorum, zaten onlar baya bir etki etti.. günde 8-9 saat binerdim 4 yıl öncesine kadar ve patenleri çıkardığımda kendimi uçuyor gibi hissederdim koştuğumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 3 Mart 2009; 14:03:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

Arkadaşlar koşarken ayak bileklerine takılan ağırlar vardır, belki görmüşsünüzdür..
    4-5 ince tablet gibi oluyor ve cırt cırtlı olarak ayak bileğinize takıp koşu yapıyorsunuz...

bunlari aya bileklerini guclendirmek icin takarlar . tuncay sanlininda kullanmasi gerek yoksa paso dusersin maclarda en ufak bir islak zeminde dahi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

Arkadaşlar koşarken ayak bileklerine takılan ağırlar vardır, belki görmüşsünüzdür..

bunlari aya bileklerini guclendirmek icin takarlar . tuncay sanlininda kullanmasi gerek yoksa paso dusersin maclarda en ufak bir islak zeminde dahi ...

bileklerin yukarısındaki kasları güçlendirmek için nasıl çalışılır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spor aletleri satan dükkanlarda satılıyor Ve profesyonel bilgi içinde nette body ile ilgili sitelere bakman yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.