Şimdi Ara

Kosifler 250 Binlik 520'yi 200'e veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün 520i için Kosifler Otomotive uğradım. Fiyat bilgisi hiç pazarlıksız başlıkta yazdığım gibidir 2. eldeki kalpazanlara itibar etmeyiniz. Yeni kasası ise mart ayından itibaren satılacakmış. Araç ile ilgili naçizane görüşlerim; bagajın üst kısmında aracın sacı gözüküyor bunu hiç beğenmedim, içeri yol gürültüsü alıyor fakat bunun 18" jant ve run flat lastiklerden kaynaklandığını düşünüyorum, konfora yönelik bir araçta bunlar neden bulunur gerçekten soru işareti, comfort modda acil güce ihtiyacınız olduğu anlarda kick down için 1-2 saniyelik gecikme söz konusu. Sport modda ise vites geçişleri çok sarsıntılı olmakta. Bunlar dışında ise gerçekten harika bir araç diyebilirim. Forumlarda hiç beğenilmeyen ses sistemi ve sansatec deri bana tatminkar geldi. Teklif forumunun fotoğrafı aşağıdadır.

Saygılar.

Kosifler 250 Binlik 520'yi 200'e veriyor

• 5 serisinde sensatec deri ha

Dakota deri, güzel bir ahşap kaplama, harman kardon olsa artı olarak düşünülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçer gibi üslubunuz hiç hoş değil, bu konuyu benim gibi F10 Bmw ile ilginen arkadaşlar için açtım.
  • konu yannıs yerde sıcak fırsat da olucak.
  • Geçen hafta arkadaşım aldı Ankara Borusan'dan 193 bine. Sahibinden ilanlarına bakarsanız bayiler her aracı liste fiyatından satıyor gibi gösterip 0'ının alınabileceği paraları 2. el için istiyorlar. Premium sınıftan 2. el araç almadan önce bayilere gidip fiyat almakta fayda var. Liste fiyatlarına aldanmamak gerek (Özellikle Audi)
  • [GX]Bortu [ kullanıcısına yanıt
    Skoda Octavia aldığım zaman audiye bakmamıştım. Aracı aldıktan sonra yolum düşünce girip bakmış hatta a3 sedan test sürüsü yapmıştım . Audi almadığıma pişman olmuştum.Aralarında az bir fiyat farkı vardı . Liste fiyatı ile baya fark vardı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her markadaki gibi elde kalan son araçlar uygun fiyattan veriliyor. Yoksa kimse 2 ay sonra yeni kasası gelecek araç için eski kasasına o kadar para vermek istemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S.A. güzel kardeşim,

Bundan 2-3 ay önce tam daha bu ötv artış muhabbetleri başlamadan önce aldım bende f10 520i M Executive full paket aşağıda konusu var incele aklına birşey takılırsa sor:

http://forum.donanimhaber.com/bu-zamanda-2016-model-sifir-bmw-f10-5-serisi-alinir-mi-520i-m-executive-teslim-alindi-resim-test--121217639

Birde donanım listesine neden tik attın anlamadım, zaten o tik attığın herşey artık standart Hani sanki harman kardona, adaptif fara tik atmışsın gibi

• Gerçekten iyi fiyat. Şu an B8 Passat benzinli, Dsg, en üst donanım paketiyle 155000 gibi bir fiyata satılıyor. 45000 verip hem üst sınıf hem de premium marka araç almak çok mantıklı bence.

• O paralara baska arac almaktansa bu mantikli

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam, aracınız için açtığınız konuyu daha önceden incelemiştim. Gerçekten harika bir iç / dış renk kombinasyonu var. Beyaz / bej sıradan fakat özel siparişler kapatılmış elde ne varsa onu satıyorlar. Yeni kasası çıkıyor mevcudu uyguna alırız derken maalesef araç alabilmek günden güne zorlaşıyor. Bahsettiğiniz çizgileri ise satış temsilcisi aracın donanımlarını anlatırken yaptı.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bir yandanda ikinci ellere bakıyorum fakat piyasada çok fazla test/kiralık/filo çıkması araç var. Uzun süreli kullanım planladığım için rodajına dikkat edilmemiş hor kullanılmış araç almak istemem. Binicisinden düşük km, boyasız, makul fiyatlı bulabilirsem değerlendireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: desertsnow

Aleykümselam, aracınız için açtığınız konuyu daha önceden incelemiştim. Gerçekten harika bir iç / dış renk kombinasyonu var. Beyaz / bej sıradan fakat özel siparişler kapatılmış elde ne varsa onu satıyorlar. Yeni kasası çıkıyor mevcudu uyguna alırız derken maalesef araç alabilmek günden güne zorlaşıyor. Bahsettiğiniz çizgileri ise satış temsilcisi aracın donanımlarını anlatırken yaptı.

Eyvallah, sen buradaki 1-2 kekoya bakma, şuanda ki kampanyaları bilmiyorum ama sana uyguna geliyorsa, hesabına uyuyorsa 0 al geç. Neticede yeni kasası en az 100.000TL pahalı gelecek. On numara araç pişman olmazsın ben severek biniyorum çok ama çoookk memnunum iyi ki almışım diyorum her bindiğimde... 3-4 ay sonra yolda yeni kasasını da görünce hiç pişman olmayacağım çünkü biliyorumki benden en az 100.000TL aynı donanımda ise 150.000TL fazla verdiğini bileceğim...

Bu arada güzel donanım istiyorsan sana tüyo vereyim, Borusan Özel Satışlara bak, orada güzel araçlar oluyor (diplomatic sales vs gibi)

• yıl olmuş 2017.. 2002 model e46 aracımda ön park sensörü hariç bütün donanımlar var..çokda ahım şahım bir paket yok gözüme çatan
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

yıl olmuş 2017.. 2002 model e46 aracımda ön park sensörü hariç bütün donanımlar var..çokda ahım şahım bir paket yok gözüme çatan

Arkadaşın araç boş olmasına rağmen senin aracında; Vakumlu kapılar, elektrikli bagaj, 10.2inç DVD Navigasyon ekran, dokunmatik idrive, hayalet gösterge, SOS var mı acaba? yada en azından senin aracında bunlar opsiyon olarak bile sunuldu mu?

Milletin aracına b.k atmadan önce 2 kez düşün....
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler. G30 yeni kasadan ziyade F10 makyaj gibi olmuş, bu yüzden uzun yıllar daha güncelliğini koruyacağını düşünüyorum. Birkaç nokta harici gerçekten kusursuz bir araç, bunlar içinde yeni kasasına bahsettiğiniz rakamları vermeyi hiç mantıklı görmüyorum. İlk parti üretilecek araçlarda görülebilecek fabrikasyon problemlerde cabası.

• desertsnow kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bravo olayı anlamışsınız, g30 bir revolution değil evolution olmuş. Mercedesin yaptığı gibi araç tamamen değişmemiş, hatta ben m paket bir f10 u hala g30 dan daha çok beğeniyorum kaput çizgileri olsun, yan hatları olsun. Buarada haklısın, ilk çıkan araç özellikle bmw ve mercedes te 6 ay alınmaz... Tekrar hayırlısı olsun iyice bak et tüm bayileri ara sor en cazip olanı en uygun olanı al, kur olmuş 4.1 ben alırken 3.2 idi vay bee ne günlere kaldık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GX]Bortu

Geçen hafta arkadaşım aldı Ankara Borusan'dan 193 bine. Sahibinden ilanlarına bakarsanız bayiler her aracı liste fiyatından satıyor gibi gösterip 0'ının alınabileceği paraları 2. el için istiyorlar. Premium sınıftan 2. el araç almadan önce bayilere gidip fiyat almakta fayda var. Liste fiyatlarına aldanmamak gerek (Özellikle Audi)

Kesinlikle..imzamdaki a4 avantı ötv zammı öncesinde alacaktım son anda olmamıştı.. Geçen hafta hemen hemen ötv öncesi fiyata aldım, liste fiyatı üzerinden çok ama çok ciddi bir indirimle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel indirim olmuş fakat parayı elde tutmak daha mantıklı bence.

Yarın bir gün ülkede ne olacağı belli değil.

• demekki 200 binlik aracı 250 bine satmışlar zamanında

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.