Şimdi Ara

Kosifler 250 Binlik 520'yi 200'e veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

yıl olmuş 2017.. 2002 model e46 aracımda ön park sensörü hariç bütün donanımlar var..çokda ahım şahım bir paket yok gözüme çatan

Arkadaşın araç boş olmasına rağmen senin aracında; Vakumlu kapılar, elektrikli bagaj, 10.2inç DVD Navigasyon ekran, dokunmatik idrive, hayalet gösterge, SOS var mı acaba? yada en azından senin aracında bunlar opsiyon olarak bile sunuldu mu?

Milletin aracına b.k atmadan önce 2 kez düşün....

Bok atmak değil üstadım. f10 un ne olduğunuda çok iyi biliyorum. Kimsenin aracını bokladığımız yok. Eski bmwlerin o ihtişamı donanım zenginliği ağırlığı kalitesi yok ..Biz eski araçlara biniyoruz. Yenilere gücümüz yok. ama milletin aracınıda küçümsediğimiz yok. Lütfen kırıcı olmaya gerek yok.

• egelidost kullanıcısına yanıt
    45000 verip..
    He diyince veriliyor zaten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 serisinde sensatec deri rezalet gerçekten, muşamba gibi suni sert malzemeyi döşemişler her yere. Bakınca güzel gibi görünüyor dokununca plastik olsaymış daha iyiymiş diyorsun. 5 serisinden premium e sınıfı keyfi almak için kesinlikle hakiki deri opsiyonu seçilmeli. M paket alınmamalı, büyük ince yanak jant seçilmemeli ve runflat lastiklerden kurtulunmalı. O zaman uçan halı gibi oluyor.

Aynı şey mercedeste de geçerli. Özellikle c serisi amg paketle alınırsa torosvari bam güm giden bir araba oluyor. Satış danışmanları da işte bu amg paket olduğundan sertb riaz diye kem küm ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

45000 verip..
    He diyince veriliyor zaten :)

10000 lira ile 55000 arasındaki fark gibi değil ki bu. 45000 ile 90000 arasındaki fark gibi de değil. 155000 verebilen adam zaten varlıklıdır. Parasına %29 ekleyecek sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalet ekran yok mu ben mi göremedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • egelidost kullanıcısına yanıt
    Varlikli adamin passat ile işi ne hocam..
    50 binin degeri anca 300k ustu fiyatlarda yapilmaz, onun haricinde sizinde dediginiz gibi %29luk fark "-cik" değil ciddi bir farktir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aynen öyle bravo olayı anlamışsınız, g30 bir revolution değil evolution olmuş. Mercedesin yaptığı gibi araç tamamen değişmemiş, hatta ben m paket bir f10 u hala g30 dan daha çok beğeniyorum kaput çizgileri olsun, yan hatları olsun. Buarada haklısın, ilk çıkan araç özellikle bmw ve mercedes te 6 ay alınmaz... Tekrar hayırlısı olsun iyice bak et tüm bayileri ara sor en cazip olanı en uygun olanı al, kur olmuş 4.1 ben alırken 3.2 idi vay bee ne günlere kaldık...

Kozmetik değişim az ama yeni aracın alt yapısının alakası yok eski kasa ile, aracı test eden kim varsa f10'dan gömlek üstün diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertsnow

Dalga geçer gibi üslubunuz hiç hoş değil, bu konuyu benim gibi F10 Bmw ile ilginen arkadaşlar için açtım.

Boşver abicim bu millete iyilik yaramaz , dalga geçmeye geyik yapmaya geliyolar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: husam74

yıl olmuş 2017.. 2002 model e46 aracımda ön park sensörü hariç bütün donanımlar var..çokda ahım şahım bir paket yok gözüme çatan

Arkadaşın araç boş olmasına rağmen senin aracında; Vakumlu kapılar, elektrikli bagaj, 10.2inç DVD Navigasyon ekran, dokunmatik idrive, hayalet gösterge, SOS var mı acaba? yada en azından senin aracında bunlar opsiyon olarak bile sunuldu mu?

Milletin aracına b.k atmadan önce 2 kez düşün....

Dayi abartma alti ustu 1.6 520 aldin Allah askina ya

• bir tanıdık 200 bin TL ye 4 yaşındaki 520d yi satmayı çalışıyordu. Benzin/dizel farketmez diyenler için cidden güzel fiyat vermişler. Alabilecek olana hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    işi bilen olarak bizi de aydınlatır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Teşekkürlerhemen çıkıyorum umarım yetişebilirim kapanmadan...

Telefon açıp ayırtabiliyosun.
  • 200 bin liralık bir araca o ses sistemi ve sensatec deri kesinlikle yakışmıyor. Siz memnun kaldıysanız ama alın tabii ki, sonuçta binecek olan sizsiniz. Gayet mantıklı bir araç o paralara ayrıca, hala tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torlak Kemal

quote:

Teşekkürlerhemen çıkıyorum umarım yetişebilirim kapanmadan...

Telefon açıp ayırtabiliyosun.

Boşuna gitmişiz.

Tam tükanı kapatacakken nefes nefese yetişebildim ama fiyatı görünce aklım başımdan gitmiş olmalı Kosifler yerine gördüğüm ilk BMW tabelalı oto galerisine girmişim

"Abi o kalmadı elimizde ama bak 2009 model harika bir 5.20 var anime" muhabbeti baydı iyi günler deyip kaçtım.

• Okadar parasi olana deger lendirilecek arac

• Ne kadar kolay telaffuz ediliyor bu rakamlar yahu.200 bin TL ye 5 serisimi alınır.Piyasa bu hale geldi tamamda ne çabuk adapte oldunuz birader.Yazik günah bu paralara araç almak.Her ne kadar bahsedilen araç 5 serisi de olsa şu piyasa ortamında, 200 bin lirayı gidip gommezdim.

Ha keza Focus, golf vs 100 bini geçmiş, onlarda o paraya alınmaz.Bence ya elinizde para tutun ya yatırım yapın ya da ikinci el araç alın.Paralari saçıp durmayın elalemin üç kuruşa aldığı arabalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Ne kadar kolay telaffuz ediliyor bu rakamlar yahu.200 bin TL ye 5 serisimi alınır.Piyasa bu hale geldi tamamda ne çabuk adapte oldunuz birader.Yazik günah bu paralara araç almak.Her ne kadar bahsedilen araç 5 serisi de olsa şu piyasa ortamında, 200 bin lirayı gidip gommezdim.

Ha keza Focus, golf vs 100 bini geçmiş, onlarda o paraya alınmaz.Bence ya elinizde para tutun ya yatırım yapın ya da ikinci el araç alın.Paralari saçıp durmayın elalemin üç kuruşa aldığı arabalara.

Hocam aman ha!

Afmin böyle tepkilerden hoşlanmıyor ceza alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Ne kadar kolay telaffuz ediliyor bu rakamlar yahu.200 bin TL ye 5 serisimi alınır.Piyasa bu hale geldi tamamda ne çabuk adapte oldunuz birader.Yazik günah bu paralara araç almak.Her ne kadar bahsedilen araç 5 serisi de olsa şu piyasa ortamında, 200 bin lirayı gidip gommezdim.

Hocam aman ha!

Afmin böyle tepkilerden hoşlanmıyor ceza alabilirsiniz.

Hocam gerçek bu, arkadaşım Amerika'da 10 bin dolara camry aldı 3.5 motor süper araba.Biz burada 100 bine golf Mu focus mu tartışıyoruz.İki ülke ekonomisini ve şartlarını kiyaslamiyorum elbette ama sonuçta bu araçlar 100 lerce milyar gömülecek araçlar değiller.İkinci eldeki güzel araçları değerlendirmek lazım şu piyasada.

• Bmw nin elinde çok fazla F10 5 serisi ve F30 benzinli 3 serisi kaldı. Liste fiyatı 220 bin tl olan F30 320i 40. yıl araçları 169 a verdiler geçen hafta. Ben bile 163 e alıp 10 bin km binip 173 e sattım. Tam zamanında satmışım F10 da durum daha da vahim. İnanılmaz fark var liste fiyatıyla anahtar teslim fiyatının. Borusanın elinde yaklaşık 900 küsür tane 2. el F10 var. SATAMIYORLAR ! kimse almıyor. Heleki 520i yi kimse almıyor benzinli olduğu için. Araba mükemmel ama Türk halkı almıyor. 200 bin tl verdikten sonra araba dizel olsun diyor. Gidip 1.6 passat alıyor.

Yani diyeceğim o ki bu fiyatlara biraz zor artık benzinli araba benzin aldı başını gidiyor 6 lara doğru.. Ülkede Nisan ayına kadar gizlenmek istenen muhteşem bir Kriz var !! kimse çok yakan araba filan istemiyor artık. Devir gösterişli,donanımlı fakat performanssız 1.6 dizellerin devri. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle hakikaten parası olan,zengin olan kesim bile 100 km yolu 60-70 tl lere gitmek istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 21 Ocak 2017; 19:37:26 >

• Merhabalar, bir süre daha beklemek mantıklı mı olur dersiniz ? Açıkçası dizel hiç düşünmedim, günlük güzergahımda ısınmaz bile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.