Arkadaşlar 3-4 ay önce superonline geçiş yaptım ben bilgisayarda oynarken biri internete bağlanırsa bilgisayardaki internet gidiyor fakat telefonlarda bişey olmuyordu sonra tekrar geliyordu internet sürekli böyle devam ediyodu. Birçok kez superonline aradık ayarlar yaptılar bidaha olmaz felan dediler. Hatta modem bile değiştirdik yine oldu. Windows 8 kullanıyorum ama daha başka pc bağlanmadı bizim internete telefon bağlanınca gidiyo bilgisayardaki internet sonra bağlantıyı kesip tekrar bağlıyorum düzeliyo sonra tekrar gidiyo ama telefonda sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kutsalzenci
Arkadaşlar 3-4 ay önce superonline geçiş yaptım ben bilgisayarda oynarken biri internete bağlanırsa bilgisayardaki internet gidiyor fakat telefonlarda bişey olmuyordu sonra tekrar geliyordu internet sürekli böyle devam ediyodu. Birçok kez superonline aradık ayarlar yaptılar bidaha olmaz felan dediler. Hatta modem bile değiştirdik yine oldu. Windows 8 kullanıyorum ama daha başka pc bağlanmadı bizim internete telefon bağlanınca gidiyo bilgisayardaki internet sonra bağlantıyı kesip tekrar bağlıyorum düzeliyo sonra tekrar gidiyo ama telefonda sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Splitter değiştirdin mi
quote:
Orijinalden alıntı: kutsalzenci
Merhaba; bende bir Süperonline kullanıcısıyım. Aynı sorunu birkaç gün öncesine kadar bende yaşıyordum. TP-Link Wireless Card ile bağlantı kurduğum bir internetim vardı. Modem, bilgisayarımla aynı odada olmasına rağmen berbat bir internet hızım vardı, ayrıca bağlantı kopmaları da cabasıydı. Oysa üst katta kardeşim telefonu ile rahatça, donmadan, kasmadan internette oyun oynayabiliyor, video izleyebiliyordu. Sorunu hemen hemen 1 seneye yakın yaşadım, kimi zaman iyi kimi zaman kötü internet kullandım. Ta ki internete; ethernet kablosu ile bağlanana kadar, hep modemde bir problem var sanıyordum... Sorun Wireless Card'daymış.
Bir Wireless Card kullanıyorsan bundan kurtulmaya, interneti kablolu olarak kullanmaya bak... İyi forumlar dilerim.