Şimdi Ara

Kosova'ya Taşınmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Kosova'ya taşınmak istiyorum. Belki bir kaç yıl içinde, bilmiyorum. Çünkü henüz düzenli bir işim yok. Asgari ücretle bir kaç sene yol ve konaklama parası biriktirip, orada iş bulsam bir ev tutsam mesela. Bu şekilde Kosova'ya yerleşmem mümkün mü? Orada da Türkiye' deki gibi tezgahtarlık market çalışanı gibi bir iş bulurum heralde. Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merak ediyorum neden Kosova

var mı bir nedeni?

• quote:

Orijinalden alıntı: taha_54

merak ediyorum neden Kosova

var mı bir nedeni?

Sadece orada yaşamak istiyorum. Hepsi bu.

• Dalga geçmiyorum, ciddiyim, Ben Kosova diye bir ülke olduğunu, 2012 yılında, Şu CS 1.6 Mapinden öğrenmiştim.  

https://gamebanana.com/mods/91028

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 11 Şubat 2021; 14:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Dalga geçmiyorum, ciddiyim, Ben Kosova diye bir ülke olduğunu, 2012 yılında, Şu CS 1.6 Mapinden öğrenmiştim.  

https://gamebanana.com/mods/91028

Çok yardımı oldu. Teşekkürler.

• Güzel şirin bir avrupa ülkesi. İş bulma sıkıntısı çekmem diyorsan (iş imkanları sınırlı) ve sıkılmam diyorsan yaşanabilir bir ülke. Halkın çoğu Türkçe biliyor dil problemi yaşamazsın. Hırvatistan ve Karadağ gibi turistik ülkelere çok yakın. Kara ulaşımı ile rahatça gidiliyor. Yeme kültürleri bize çok yakın mesala köfteleri bizimkiyle aynı. Ülkeyi Türk askerleri korumaya devam ediyor güvenlik problemi yok....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.