Bildirim
KOSPERLARI ŞİKAYET İÇİN ADRES NEDİR ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ko nun forumunda serverlerin bölümleri var ayrıca o server bölümünlerinde Hack programları bildirme bölümü var.. Elinde kanıtın varsa oraya konu açıp kanıtı sunar ve beklersin -
herkes kosper galiba kimse adres vermedi başka, oysa post kasmak için de ideal di hani :DDD
cevabın için teşekkür ederim.
söylemiş olduğun bölüm ko da aktif değil şu an.. topiği silip kitlemişler.. hadi kosperlar koşun cz ye, şikayet edemiyecez sizi...
forumun o bölümü açılana kadar saklayacacağım ss leri.. bakalım sonuç çıkacakmı görecez.. -
Sonuç malesef çıkmaz sadece sen yoruldugunla kalırsın Gm ler Maşallah karpuz gibi oldu yata yata -
KO resmi sitesinin forumuna yaz , 1 Hafta içinde ilgilenirler zaten büyük ihtimalle. -
ko sitesinde forum bolumune koy -
şu an ksc formatındaki ss leri topiğe yüklemeye çalışıyorum::D
aktif etmişler tekrar bölümü.. ..
bakalım ilk ss yükleniyor gibi bi aksilik çıkmazsa.. -
up.. -
eğer siteye şikayet etmeyi başarırsan ilgileniyorlar benden sölemesi -
yukarıdaki şekilde aynen siteye ekledim, ksc formatında foruma upload edemedim, dikkate alırlarsa herşey ortada.. -
Çok iyi yaptın ama dikkate alcaklarını sanmıyorum -
kanka herkes koxper mı? -
ii ben yokum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X