Bildirim
Koss KE29E nasıl bilirsiniz?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla ben de dün gece markafoniden siparişi verdim. yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla kötü yorum görmedim. genelde beğenilmiş. kabloda ses kontrolü olması aslında bi dezavantajdır ama kimse bahsetmemiş demek ki fark edilir bi sıkıntı yok ses kalitesinde -
Hmm.. Ben de baktım yabancı forumlara. Negatif yorum ben de görmedim ama f/p kulaklığı diyenler vardı.
Ben danışayım dedim. Üstadlardan cevap bekliyorum :) -
accessoryjack.com sitesinden Audio-Technica ATH-CKS70 Dynamic Solid Bass In-Ear Headphones (Black BK) adlı ürünü sipariş etmiş durumdayım. Hayırlısı diyor beni gaza getiren dh üyelerine teşekkür ediyorum -
Koss KE29E modelin beyaz renk olanını darty'den 7-8 ay kadar evvel satın almıştım.. beş para etmez bir kulaklık.. sesi çok boğuk ve uğultu şeklinde baslı..
Giriş seviyesi ep630 bile bu kulaklıktan çok çok daha iyi..
Son olarak audio-technica ATH-CK303M modelini AccessoryJack.com'dan satın aldım fiyatına göre iyi kulaklık...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklık tamiri
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklığın sesi azaldı
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- sennheiser orpheus
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X