Şimdi Ara

Koss KE29E nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • markafoni de indirim var 50 tl gibi bir fiyata satıyorlar. Kullananlar, hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım alabilir miyim? kampanyanın bitmesine 1 gün var. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

• valla ben de dün gece markafoniden siparişi verdim. yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla kötü yorum görmedim. genelde beğenilmiş. kabloda ses kontrolü olması aslında bi dezavantajdır ama kimse bahsetmemiş demek ki fark edilir bi sıkıntı yok ses kalitesinde
  • Hmm.. Ben de baktım yabancı forumlara. Negatif yorum ben de görmedim ama f/p kulaklığı diyenler vardı.

Ben danışayım dedim. Üstadlardan cevap bekliyorum :)
  • accessoryjack.com sitesinden Audio-Technica ATH-CKS70 Dynamic Solid Bass In-Ear Headphones (Black BK) adlı ürünü sipariş etmiş durumdayım. Hayırlısı diyor beni gaza getiren dh üyelerine teşekkür ediyorum
  • Koss KE29E modelin beyaz renk olanını darty'den 7-8 ay kadar evvel satın almıştım.. beş para etmez bir kulaklık.. sesi çok boğuk ve uğultu şeklinde baslı..
    Giriş seviyesi ep630 bile bu kulaklıktan çok çok daha iyi..

Koss KE29E nasıl bilirsiniz?

Son olarak audio-technica ATH-CK303M modelini AccessoryJack.com'dan satın aldım fiyatına göre iyi kulaklık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.