Şimdi Ara

KÖSTEBEK OYUNU!! ÇOOOK ZEVKLİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nan yaptıktan sonra haritayı full kırmızıyla doldurun ve her bir kırmızıya tıklayıp 240 kere geliştirin güç "infinity" oluyo manyak bir şey o zaman çıkarsınız 60 küsür binlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

Nan yaptıktan sonra haritayı full kırmızıyla doldurun ve her bir kırmızıya tıklayıp 240 kere geliştirin güç "infinity" oluyo manyak bir şey o zaman çıkarsınız 60 küsür binlere

Yok ya ozaman çok düşük skor alıyosun. Amaç başka burda çabuk öldürmek değil acı çekerek öldürmek beyazları öyle dizince daha fazla puan alıyosun 55 bin gibi kırmızılarla denedim ben dediğini 18 bin felan alıyosun
  • yukon i.e mi firefox mu opera mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

yukon i.e mi firefox mu opera mi ?

ie onu ki
  • ben i.e de denemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

ben i.e de denemedim

e ben deniyomda ne oluyo daga sınırsız yapamadık video ya az kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukon12

quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

Nan yaptıktan sonra haritayı full kırmızıyla doldurun ve her bir kırmızıya tıklayıp 240 kere geliştirin güç "infinity" oluyo manyak bir şey o zaman çıkarsınız 60 küsür binlere

Yok ya ozaman çok düşük skor alıyosun. Amaç başka burda çabuk öldürmek değil acı çekerek öldürmek beyazları öyle dizince daha fazla puan alıyosun 55 bin gibi kırmızılarla denedim ben dediğini 18 bin felan alıyosun

Peki beyazları full doldurup her birini infinity olcak şekilde geliştirdiniz mi?

• i.e da denedim operadada oluyo o önemli değil zaten sonuçda flashla ilgili.
  • verdiğiniz hile işe yaramıyor
  • ya herkes yapabiliyo bi ben yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ya herkes yapabiliyo bi ben yapamadım

Ben Artık 3 kerede daha kısada bile yapabiliyorum bir daha anlatıyım. Bİr tane uydu seç Tekrar Denenin üstünde Sürükle Mauseyi bırakmadan Sonra Tam yanına gidip koy tekrar deneye tıkla oluyo
  • oldu bu dediğinde 1 seferde oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

oldu bu dediğinde 1 seferde oldu

Bu sefer garantili taktiği buldum valla bendede her deneyişimde oluyo fakat önemli olan skoru nasıl yükselticeğimiz. 65 bin felan yapabilsek sonu gelir ama varmı sizde değişik hileler taktikler. Birde arasıra köstebekler az geliyo bununda bir sırrı var ama anlamadım??????
  • olmuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 30 Temmuz 2007; 0:20:45 >
  • Yukarıdaki sitede bulunan bir bulut yüzünden forumda çok tepki vardı...

Daha sonra kaldırdılar galiba bulutu...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

oldu bu dediğinde 1 seferde oldu

Bu sefer garantili taktiği buldum valla bendede her deneyişimde oluyo fakat önemli olan skoru nasıl yükselticeğimiz. 65 bin felan yapabilsek sonu gelir ama varmı sizde değişik hileler taktikler. Birde arasıra köstebekler az geliyo bununda bir sırrı var ama anlamadım??????

Ben hayla yapamiyorum videoya alabilirmisn?
  • uzil Bak sonradan yazdığım yazıları okumadın heralde yeni yöntemini buldum 1,2 kerede garanti oluyo. Bak Uydu seç Basılı tutarak Tekrar Başlanın ğstğnde sürükleyerek direk yandaki yere koy. oluyo ozaman ben artık çok rahat yapabiliyorum youtube koyabilsem koyardım ama hesap yok video çekim prog vsss yok
  • quote:

uzil Bak sonradan yazdığım yazıları okumadın heralde yeni yöntemini buldum 1,2 kerede garanti oluyo. Bak Uydu seç Basılı tutarak Tekrar Başlanın ğstğnde sürükleyerek direk yandaki yere koy. oluyo ozaman ben artık çok rahat yapabiliyorum youtube koyabilsem koyardım ama hesap yok video çekim prog vsss yok

yok yaptım bende sağol bu video 1 saat önceki video anca aktardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

uzil Bak sonradan yazdığım yazıları okumadın heralde yeni yöntemini buldum 1,2 kerede garanti oluyo. Bak Uydu seç Basılı tutarak Tekrar Başlanın ğstğnde sürükleyerek direk yandaki yere koy. oluyo ozaman ben artık çok rahat yapabiliyorum youtube koyabilsem koyardım ama hesap yok video çekim prog vsss yok

yok yaptım bende sağol bu video 1 saat önceki video anca aktardı

ok yav şu puan olayını aşamıyorum 55 den fazla be denediysem olmadı. Siç kap yapabiliyosunuz en fazla

• Bende yukonun dediği gibi yaptım NANA oldu ve beyazlardan bir sürü kodum. hepsinin seviyisin 34000 falan yaptım daha köstebkeler borudan inmeden vuruluolar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.