Şimdi Ara

KÖSTEBEK OYUNU!! ÇOOOK ZEVKLİ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi ben sadece orta seviye koydum ve bir tane kırmızı koydum ama onu en güçlü yaptım nerdeyse ve sonuç 5000 bence beyazlarla iş bitirebilmek önemli mesela sen 50000 nasıl yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 29 Temmuz 2007; 0:56:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatyil

Bende yukonun dediği gibi yaptım NANA oldu ve beyazlardan bir sürü kodum. hepsinin seviyisin 34000 falan yaptım daha köstebkeler borudan inmeden vuruluolar

ewt ama bu sefer az puan alıyosun. tam tersini yap beyazları doldur fakat seviyeyi elleme hiç ozaman 55 bin felan oluyo sen kaç yaptın? en fazla
  • BEn beyazları ful döşedim boruların yanına seviyelerini hiç ellemedim 53 felan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukon12

BEn beyazları ful döşedim boruların yanına seviyelerini hiç ellemedim 53 felan oldu

adamlar 79.000 olmuş
  • En fazla 60.000 küsür oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

BEn beyazları ful döşedim boruların yanına seviyelerini hiç ellemedim 53 felan oldu

adamlar 79.000 olmuş

Ewt ya onlar bi hile veya taktik biliyolar bence normal şartlarla imkansız

seaker 60 hileylemi çıktın yoksa normal şartlar altındamı nasıl çıktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukon12 -- 29 Temmuz 2007; 1:04:38 >
  • Hayır verdiğin hileyle normalde yarısı kadar yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk -- 29 Temmuz 2007; 1:08:41 >
  • Heyy yoksa bi taktik bulup onu mu uygulounuz UZİL@ Yukon neredesiniz
  • quote:

Heyy yoksa bi taktik bulup onu mu uygulounuz UZİL@ Yukon neredesiniz

evet aslında şuan iş üzerindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 29 Temmuz 2007; 1:09:07 >
  • quote:

quote:

Heyy yoksa bi taktik bulup onu mu uygulounuz UZİL@ Yukon neredesiniz

evet aslında şuan iş üzerindeyim

Uzıl hileyi buldun uğramıyon ha değişik taktikler deniyosun kesin Ya beyler şu ilk 10 dağıtalım bi yeni taktikler bulun

• her bölümde kaç puana çıkıyonuz onları yazalım nerde farklılık oluyo onu bulalım
  • quote:

her bölümde kaç puana çıkıyonuz onları yazalım nerde farklılık oluyo onu bulalım

Ok ben şimdi 3 atne uyduyu ayrı ayrı dizip deniyorum en iyisi beyazlar oluyo onlarla fazla alıyosun her darafı kaplatınca. İlk bölümde 200 felan alıyorum ben şuan 8 bölümdeyim 30 puan var sırtf beyazlarla doldurdum her tarafı
  • anlaşıldı sırf beyazlar en yüksek puan bu kesin

1-200
    2-497
    3-1457
    4-3053
    5-6605
    6-11405
    7-19085
    8-28877
    9-40901
    10-60941

beyazları nereye ne şekilde koyarsam koyim hep bu sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 30 Temmuz 2007; 0:33:49 >
  • quote:

anlaşıldı sırf beyazlar en yüksek puan bu kesin

1-200
    2-497
    3-1457
    4-3053

Ben bi şifresiz denedim 52 bine çıktım bu arada o nan yazdığı yere şifre girmeyince kredi toplanıyo oyun sonunda ora hesaplanıyo fakat çok az 200 krediye bile en fazla 3000+ veriyo
  • Benim anlamadığım şu eğer nan sınırsız yapıyosa: şifresiz oyunu bitirince en son ki kalan kredi ekleneiyo neden nan yapuınca SONSUZ olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 29 Temmuz 2007; 1:32:13 >
  • Yaw acaba 79 000 yapan nan ı biliomu veya başka bi hile mi kullanıyo
  • 7. bölüm de felan çok yavaşlıyo ekran görüüntüsü birde sınırsız yapamadım ben

eğer sınırsız yapıp da bu rekor ların yanına yaklaşılmıyorsa başka bir hilesi daha var kesin
  • quote:

Benim anlamadığım şu eğer nan sınırsız yapıyosa: şifresiz oyunu bitirince en son ki kalan kredi ekleneiyo neden nan yapuınca SONSUZ olmuyo

Nan sonsuz demek değilki belirsiz veya yok gibi bişi demektir. zaten öyle olsa rekorlar kırılır
  • wolf1907 aynen bendede çok yavaşlıyo hele son bölümde baya bi uzun sürüyo bölüm yavaşlamadan dolayı fakat son uğraşlarıma rağmen hertürlü denemelere rağmen şuan da en fazla 60 bine ulaştım demekki farklı bir hilesi veya taktiği var bunun.
  • quote:

wolf1907 aynen bendede çok yavaşlıyo hele son bölümde baya bi uzun sürüyo bölüm yavaşlamadan dolayı fakat son uğraşlarıma rağmen hertürlü denemelere rağmen şuan da en fazla 60 bine ulaştım demekki farklı bir hilesi veya taktiği var bunun.

evet ben artık yarın devem edicem yardım edenlere katılanlara kafa patlatanlara teşkürler ii geceler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.